Как тренирах-7

• 21 228
  • 454
  •   1
Отговори
# 375
аз днес вървях на пътечката с 4.5 км и 15 %  наклон цял час Laughing

вярно ли е, че кардио над 30 мин имало обратен ефект?

# 376
Ее, нали ще махна половината ориз - по- лек ще е!  Thinking
Hug Peace Peace

# 377
аз днес вървях на пътечката с 4.5 км и 15 %  наклон цял час Laughing

..как обратен..в смисъл..че ще напълнееш ли Grinning

# 378
[/quote]..как обратен..в смисъл..че ще напълнееш ли Grinning
[/quote]
 Laughing Laughing Laughing Кажете ако се напълнява с 30-те минути, че да започна и аз  Laughing
Днес заради хубавото време явно всички сте били в настроение и да тренирате и да пишете (някои и духовито) Wink
И аз си мисля за обръчите, че явно сте прекалили с тежестта. Не е ли по-важно самото движение на кръста?

# 379
ами  инструктора ми каза , че 30 мин било оптимално, повечето имало обратен ефект newsm78

и аз се зачудих много ,ама знам ли

# 380
ами  инструктора ми каза , че 30 мин било оптимално, повечето имало обратен ефект newsm78

и аз се зачудих много ,ама знам ли
...ефекта е ,че започва да се гори мускул Peace

# 381
..как обратен..в смисъл..че ще напълнееш ли Grinning
[/quote]
 Laughing Laughing Laughing Кажете ако се напълнява с 30-те минути, че да започна и аз  Laughing
Днес заради хубавото време явно всички сте били в настроение и да тренирате и да пишете (някои и духовито) Wink
И аз си мисля за обръчите, че явно сте прекалили с тежестта. Не е ли по-важно самото движение на кръста?
[/quote]

..да де..ама нали трябва да се задържи на кръста..а като е лек е по-трудно Peace
..преди време съветвах да го пълнят с пясък... ooooh!..ква мъка е било Mr. Green

# 382
Имам далечен спомен от детството, когато въртяхме обръчи. Не беше трудно, а бяха кухи. Сигурно сега ще е по-трудно. Според мен ако пълнежа не е консистентен, т.е. да запълни обръча изцяло ще се получи кофти изместване на тежестта в момента на въртенето.
Изказах се като физик Mr. Green Ще си купя обръч и аз.

Поци, виж тази програма, плс. Как ти се струва?

http://www.bb-team.org/workout/1465/

# 383
Старите обръчи бяха от дебела пластмаса, въртяха се идеално без да се пълнят с нищо, аз имах. Ама, този, който си купих вчера... е толкова тънък, толкова лек... няма завъртане.

# 384
Имам далечен спомен от детството, когато въртяхме обръчи. Не беше трудно, а бяха кухи. Сигурно сега ще е по-трудно. Според мен ако пълнежа не е консистентен, т.е. да запълни обръча изцяло ще се получи кофти изместване на тежестта в момента на въртенето.
Изказах се като физик Mr. Green Ще си купя обръч и аз.

Поци, виж тази програма, плс. Как ти се струва?

http://www.bb-team.org/workout/1465/

newsm10...но гледай..15 повторения..с такива килограми...че 16то да не може да направиш Peace
....отнася се и за другите...упражнения Peace

Последна редакция: пн, 09 мар 2009, 19:53 от Поци

# 385
Кажете си мнението,моля ви,за неопреновите клинове.Дали има ефект по-голямото изпотяване с тях за сваляне на сантиметри? newsm78.Чудя се дали да си взема?!
 Hug
Аз пламнах с гъбички от това  Peace
С обръча вече свикнах  Grinning

# 386
Zdraveite vsi4ki.Poci tova e l-karnetina http://www.hollandandbarrett.com/pages/categories.asp?cid=5&page=3 na nego pi6e po edno na den s xranata ama az mislia 4e ti niama da si saglasen Laughing                                                                                                                                                                                                         Dnes 45 min spining 2po15 niakakvi tejesti 20 min pateka pod naklon 4 km do zalata i obratno barzo xodene tova sled 9 4as raboten den.Misli6 li 4e e dobre.mnogo vi obi4am vsi4ki.Dali tova e ot l-karnetina ili ot sporta Embarassed Hug Hug Hug

# 387
Zdraveite vsi4ki.Poci tova e l-karnetina http://www.hollandandbarrett.com/pages/categories.asp?cid=5&page=3 na nego pi6e po edno na den s xranata ama az mislia 4e ti niama da si saglasen Laughing                                                                                                                                                                                                         Dnes 45 min spining 2po15 niakakvi tejesti 20 min pateka pod naklon 4 km do zalata i obratno barzo xodene tova sled 9 4as raboten den.Misli6 li 4e e dobre.mnogo vi obi4am vsi4ki.Dali tova e ot l-karnetina ili ot sporta Embarassed Hug Hug Hug
...пий по две Peace
..мисля ,че е добре Hug Peace..браво Peace
..а дали ни обичаш ...от карнитина или спорта..не знам Laughing Wink

# 388
Аз днес ще пробвам един нов уред - fitvibe, пък после ще преценя дали ще тренирам и друго.

# 389
Аз днес ще пробвам един нов уред - fitvibe, пък после ще преценя дали ще тренирам и друго.
..надявам се да има инструктор...защото страхотна мускулна може да си докараш Peace
..но уреда ще ти хареса Peace

Общи условия

Активация на акаунт