Баба Марта наближава, Септемврийска мама започва да наддава!

• 13 478
  • 309
  •   1
Отговори
# 105
Добър ден и от мен - вече съм в осмата седмица и почнах да повръщам,  добре,  че поне после ми по олеква за 5 минути. Иначе за пола на детенце много ми се иска да е момиченце и на всички тестове /тези измислените таблички / които съм си правила с изключение на 1 ми показва момиче - ама каквото даде господ и да е живо и здраво само това искам breastfeeding

# 106
само не ме нападайте Sad
аз от едно време не исках детето ми да е дева.. Sad може би защото едно гадже беше дева и винаги тази праволинейност и послушание са ме дразнели...
аз съм лъв, а баща му- овен и двамата сме достатъчно луди и шашави... и винаги сме искали малкото да е овне/лъвче

но сега като почнах да чета за девичките Simple Smile почват да ми допадат, поне ще ни е по-лесно отколкото с някое диване Simple Smile най-накрая да има някой, който да въдворява ред, мир и спокойствие Simple Smile
 Hug

# 107
Здравейте момичета. Отдавна не сам писала, но ви уверявам,че ви чета редовно. Wink
Добре до6ли на новите мами  bouquet
Надявам се всички  да сте добре и много да се пазите, за6тото лично аз-за втори път се разболявам Tired

Лек ден на всички Hug

# 108
alissa пожелавам ти да оздравяваш скоро newsm10
това с болестите наистина е неприятно , особенно като няма много лекарства, които могат да се пият сега Sad.

Аз Ви пожелавам по-малко да Ви се налага да пиете лекарства!

# 109
Здравейте мили момичета! Нямаше ме няколко дни и едвам смогнах да ви изчета, ама колко от това запомних, хич не знам. Добре дошли на новите мамита, радвам се, че отборът ни се увеличава с всеки изминал ден.
Относно детето Дева, абсолютно съм съгласна с написаното. Аз съм Дева и смело мога да кажа, че майка ми не е имала никакви проблеми с мен. Бях много послушна, отличничка в класа, само през пубертета бях малко бунтарка, но и това отмина. Така че много се радвам, че живот и здраве, ще имам още една Девичка в семейството.

Ние с мъжа ми уважаваме и двата празника, затова отидохме без детето на спа-хотел и си изкарахме страхотно. Въпреки, че ме посъветвахте да не влизам в минералния басейн, не успях да издържа и се потопих за малко и поплувах. Добре ми се отрази, а и водата беше доста по-хладна от тази, с която се къпя по принцип. Само дано не съм лепнала някоя неприятна гъба.

Аз броя дните до 25.02 когато съм на преглед. Докато не видя сърчицето, няма да се успокоя. Щях да се направя и аз на разсеяна и щях да си запиша час за тази сряда, но вече часовете бяха заети.  Sad Дано всичко е наред.

Надявах се, че ще има новини от Засмяна, но със съжаление видях, че не е писала от онзи ден. Много ми е мъчно за нея.

# 110
Аз не повръщам засега, но доста ми се гади почти половината ден. Мога ли да приемам нещо, което не е лекарствено и, което да ми помогне, защото едва се надигам от леглото  Praynig

# 111
  • Испания и Стара Загора
Здравейте,
аз сега се връщам от доктора.Видях бебчо и чухме сърчицето Party.А как само риташе,доктора едва го премери.Според ехографа термина ми е на 2.09.,но нека на първа страничка остане 1.09.Иначе бебчо е по-голям според седмицата в която е.Доктора каза ,че е с размерите за 13 седмица,т.е. с 1 седмица разлика.Видяхме и ръчичките и крачетата,но не се видя пола. Crazy
Утре ще давам пак кръв ,но не разбрах какво ще изследват.Тук задължително правят изследване за рубеола.
Ами това е за сега.Лек ден на всички. Hug

# 112
аanita 29, ех, че радостно е това, което пишеш. Много се радвам за теб и бебо. Продължавайте само така  Peace
Надявам се и при мен новините в сряда да са добри и най после да си имам по-точен термин  Praynig

# 113
  • София
За рубеола едно време в училище задължително имунизираха момичетата точно, защото е опасно ако се разболеем през бременността. Знам, че не съм я карала, но със сигурност съм имунизирана.

anita29 , честито ти сърчице! Страхотно е наистина и сега като са мънички и имат още място как се премятат непрекъснато.  Heart Eyes

# 114
anita29, усещането да видиш или чуеш сърчицето на бебето е страхотно. Аз като бях на преглед миналата седмица го видях как мига като малка точица. Определено ми трябваше фантазия да го видя, но се почувствах невероятно. Щях да се разплача на кушетката.

kiarra и аз съм на преглед на 25 Февруари. Чакам с нетърпение да видя как се развива бебока. Моля се всичко да е наред.

# 115
  • София
Здравейте момичета и от мен !!!

Немаше ме само 2 дни , а вие сте изписали толкова много:)

Успешен ден

# 116
Бу благодаря,че сподели това което си преживяла през първата бременност малко ме поуспокои,дано и при мен тези болки се дължат на разтягане на връзките на матката.
anita29 радвам се,че се въръщаш от консултацията с хубави новини.Като каза за термина и аз бях си изчислила,че ще ми е на 09.09.09г.,но АГ ми каза,че е на 10.09.09г. и ще помоля tsveta да ме впише с тази дата: 10.09.09г
Аз на 25.02 съм на БХС,някой може ли да обясни какво представлява цялата тази процедура,(освен взимането на кръв)какво се гледа на монитор?
(предварително се извинявам ако е обсъждано)
Успешна седмица на всички Hug

Последна редакция: пн, 16 фев 2009, 15:53 от maliby

# 117
Здравеите на всички маики.Как сте  Laughing

# 118
Здравейте и от мен, не съм писала няколко дни.
Пламито и аз съм като теб, почти по цял ден ми се гади, направо е голям ужас с това ядене и повръщане. Беше ми станало по-добре и се успокоявах, че е минало най-лошото, но уви ме подхвана нова по-силна вълна. Четох съвети да се яде кисела ябълка ??! Аз не бих пробвала защото имах много лоши премеждия с малко лимон.
анита, чудесни новини. Моят преглед пък е на 26-ти, малко след вас Gorska_Kitka и Kiarra. Само броя дните, така искам да видя ритащо и мърдащо човече... Simple Smile)).
Имам и едно въпросче, кога трябва вече да се запиша на женска консултация. Дали ми е рано още?

# 119
gingerina,

Според мен не ти е рано. Сега му е времето. Аз ще се запиша в сряда най-вероятно. Ти към къде си се оринтирала?
А това за киселата ябълка - не ми звучи добре. Аз хапвам зелени маслинки и портокали, пийвам айранче и като, че тези неща най ми помагат  Peace

Общи условия

Активация на акаунт