Баба Марта наближава, Септемврийска мама започва да наддава!

• 13 475
  • 309
  •   1
Отговори
# 90

discover,  доколкото знам за БХС не е необходимо да си запазваш предварително час.

# 91
Мноого мерсии Simple Smile)

# 92
Иначе за ФМ съм при Марков, но чак на 27 април.
И аз съм се записала при Марков за 27 април Grinning Ти от колко часа си?Иначе за БХС и аз знам,че поне 2-3 седмици предварително трябва(поне мен ме питаха преди 2 седмици дали искам да правя)
Момичета да ви питам имате ли  понякога много силни болки ниско долу,по цялата коремна стена и в гръбначния стълб?И това нормално ли е?

# 93
  • Испания и Стара Загора
maliby мен понякога ме боли кръста,но само когато съм много уморена.Като полежа 1-2 часа и ми минава. Crazy
Като гледам,и аз ще съм с 2 Лъва.Мъжа ми и той е лъв,но и свекървата е лъвица.Нищо общо между двамата.Но ще видим,има време до тогава.
Аз утре съм на ехограф.След прегледа ще пиша.
Лека вечер на всички Hug

# 94
При Марков съм от 18:00ч. Дотогава ще знаем пола със сигурност Simple Smile

# 95
Здравейте, момичета  Hug

Да се запиша и аз при вас.  Mr. Green
Имам положителен тест  EFP, а последна менструация на 20.12  Mr. Green
По мой сметки съм края на февруари - 26 - 27.
Още не съм ходила на преглед, имам записан час на 24.02, реших да не бързам, за да чуем тогава направо и сърчицето  Hug
Това ще ми е втора бременност. С нея малко подраних и родих в 33г.с., но слава богу всичко е наред и си имам красиво малко момченце  Hug Дано с тази устискам до края  Praynig
Казвам се Люси и съм на 27г, от София.

# 96
anita29 и мен ме е болял кръста,АГ ми каза,че се разсширяват връзките на тазовите кости,но целият корем да ме боли от това,знам ли Rolling Eyes
Успех утре и да се върнеш с хубави новини Grinning
Lusesita добре дошла,успешна бременност и още по-успешно раждане Hug

# 97
Привет Lusesita,
При първата си бременност със сина ми нещата се развиха по същия начин.
Родих 45 дни преди датата на термина.Много се притеснявах ,че ще има проблеми, но всичко е наред и момченцето ми вече е на 10години-изключително амбициозен и отличник в класа.Сега пак ми е малко притеснено дали това преждевременно раждане няма пак да се повтори(така и не се разбра причината първия път)

# 98
  • До хладилника, който обичам
ДобЪр ден.

Не празнувам валентински празници, мерси. Изкуствени са ми и на мен, а масовата истерия "да празнуваме, да подаряваме, ако днес не подаря, как изобщо ще разбере, че го/я обичам?", защото, разбира се, е днес или никога, останалите 364 дена от годината можем спокойно да се подминаваме и да си сумтим сутрин над чашата кафе. Интересно все пак, някой дали се изправи пред мъжа си, да му чете "обичам те" на сто езика от листче?
Оперирана съм от романтика аз, както и от пориви за емотикони и мили обръщения, ще ме извините...

Случва се и мен да ме наболява корема ниско долу, въпреки че все така пия спазмолитик (веднъж на ден, защото забравям за три) от самото начало почти. Предната бременност имах такива доста осезаеми болки по това време и на прегледа по спешност, за който настоях, ми обясниха, че нищо няма, само връзките на матката се разтягат - тя се мести полека нагоре. Предполагам, че с втора/трета бременност би трябвало да се разтягат по-малко и по-бързо.
До сряда трябва да чакам, за да ида на преглед и да чуя сърцето най-после. В 7 г.с. изнасилих лекаря да ме види на ехограф, въпреки че ме беше викнал само за изследвания, но още не се чуваше. Много изнервящо е така... но пък изследванията ми са шампионски.
Да напомня, който не знае дали е карал рубеола като дете, не е лошо да си пусне едни кръвни изследвания за всеки случай.

# 99
  • София
Няма нужда да си записвате час за БХС. Аз ходих в четвъртък. Просто тогава бях на преглед и моята лекарка прецени, че бебчето е достатъчно голямо, за да ми се направи това изследване още същия ден. Така че след прегледа направо се изстрелях в Майчин дом и съм готова вече. Сега до 2 дни си чакам резултата.
Иначе ехографски преглед май съм чела някъде, че може и в Майчин дом да се направи преди да дадете кръв, но не съм много сигурна за това.

Да не забравя да поздравя новте мами, добре дошли, момичета, здрави и сладки бебоци през септември ви пожелавам!

Аз засега не съм напълняла. В началото на януари свалих 2 кг и оттогава не съм мръднала, а доста добре си хапвам. Почвам да се притеснявам с това ядене вече, че аз съм и с доста наднормени килограми и на лято не знам как ще изкарам ooooh!

# 100
Здравейте и от мен,ние за 14 .02 излизахме с приятели,но подаръци не сме си купували с моя,не мисля че е толкова важно ,аз си го обичам и без подарък и без свети валентин и той мен също.Колкото до кг. наддала съм 2,с първата качих 20 кг.сега мисля да не са толкова много. На 18 съм на доктор,но ние вече си имаме сърдечна дейност още на 28.01 на прегледа се видя.Надявам се всичко да е наред и занапред.Аз също имам болки ниско долу в коремната област,и мисля да питам докито.Весел ден на всички

# 101
Здравейте момичета,
Честита нова темичка. И аз да се запиша в новата темичка Simple Smile
Успешна седмица на всички Simple Smile

# 102
Здравейте момичета!
И аз да се разпиша в новата темичка.  Simple Smile
Колко много сте изписали, замаях се докато го прочета.
Добре дошли на всички нови мамчета! Леко бременеене и пухкави бебета накрая!  Hug
Ние ходихме с компаниа на Мальовица да покараме ски и да пием по едно вино послучай Трифон Зарезан. За ските не се престраших, обаче се поразходих на чист въздух и си отспах. А зимата там беше прекрасна - сняг, беличко и чистичко! Пих само една чаша вино, ама имаше яки танци. newsm68 newsm68 newsm68 newsm68
Колкото до килограмите, все още съм си на старите и си нося нормалните дрехи. Като че ли вече не ми се гади, ама от време на време ми става лошо.
Пожелавам лека седмица на всички!   love001

# 103
Добре дошлки на новите  Hug
ние бяхме в едно село до карлово. беше страхотно.. слънце, ходихме до един водопад, на събор с кебапчета, на поляната в сопот.. страхотно беше Simple Smile
имам обаче един проблем... седенето в задимени пространства, всички пушат Sad навсякъде е така и напрактика вече не излизаме много много с компания
вие как се справяте?

# 104

ДЕВА (23.08 - 22.09)
С дете Дева като правило родителите нямат никакви сериозни проблеми. Възпитанието в случая е удоволствие. Детето Дева рано се научава да говори и чете. Способно е за кратко време да усвои нови умения и знания. .........
Mirinda благодаря ти за инфото за Девите. Много се зарадвах на тази информация. Първото ми дете е Дева, септември 2004 г. Наистина тези неща са верни и затова много исках да имам пак Дева, така че и второто го правихме за Дева Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт