Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква информация споделя една от участничките относно втората си бременност?
Каква информация споделя друга участничка относно бременността си и празничните си планове?
Какво споделя участничка относно консултацията си при лекар?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква информация споделя една от участничките относно втората си бременност?
-
Каква информация споделя друга участничка относно бременността си и празничните си планове?
-
Какво споделя участничка относно консултацията си при лекар?
-
Какви са нормалните килограми за наддаване по време на бременност?
-
Какви са общите предчувствия за пола на бебето и предпочитанията сред майките във форума?
Добро утро на всички и добре дошли на новите попълнения.Отборът ни наистина стана голям,дано такъв се запази и до края.
Сега съм решила, че ако още веднъж го усетя да пуши в коридора, ще му правя забележка, ако ще и с рогата напред да тръгна. Не искам в дома ми да ми мирише на пепелник.

.

ужасна съм просто. А ако знаете как ми се иска довечера да изпия една чаша хубаво червено вино, но все ме е страх и се пазя. Но ще видим. Вие мами пийвате ли си по малко от време на време. Аз не съм вкусвала алкохол откакто видях
Малко кръвчица както вика баба.