Ноемврийчета 2005 - 25

• 15 135
  • 300
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
Елспет, хубава новина!
моят мъж ми писа преди малко на скайпа, че им намаляват заплатите и въвеждали плаваща част Confused

# 61
Задължително ще я запомня- само да питам каква е тази черна ряпа? Аз само една бяла съм виждала май  Thinking

Laughing - пък и двоен ефект има- хем детето не кашля, хем мама и тати са на черешата на края на деня  Twisted Evil

За работата- ами кофти, че не е станало, но пък наистина не си струва да поемаш риск, ако той няма да се заплаща по- добре  Wink Поздравления за повишението на заплатата- в момент на сииилна криза да ти повишат заплатата е повече от огромна крачка, мила   bouquet А как е малката принцеса?

aneleto, съжалявам за тази новина.....Май всички няма да ни подмине тази "екстра"

# 62
Милейди, ами рецептата от доктор Михайлов. А и не вярва в 5 супени лъжици мастика да има кой знае колко алкохол. А тя бирата като се вари 30мин. едвали е останало нещо от него. Не съз забелязала на Кити да и се отразява алкохола.
За черната ряпа - има в зеленчуковите магазини. по - силна е от бялата и по-люта.
Анале небетшикера се купува от аптеката. А иначе лошо за мъжа ти. Когато и мен ще ме зарадват така.
Елспет, честито.

# 63
  • София
А не...върнете си честитките, веднага. Още не съм се подписала на документ.

# 64
  • Карлово
Анеле, и от мен една рецепта, форумска е. 3-4 с.л прясно мляко сваряваш и накрая капваш няколко капки лимонов сок да се пресече. Изстискваш добре от водата и изварата слагаш на компрес. Може на гърлото при аангина, може и на гърдичките.

# 65
Бубе ще проверим задължително за това за което ми каза. Hug
    Днешните резултати от изследването съвсем объркаха нещата! #Crazy Въртим се в този затворен кръг и няма ни едно ъгълче в което да се спрем...  Tired..нещата стават все по-неясни...Сигурно ще се наложи да й правим нова кръвна картина(трета), но ще изчакам утре консултацията с лекуващата я сега докторка...тъпчем, ли тъпчем Криста с АБ, лекуваме я, но все още никой не знае от какво я лекуваме - това ме побърква! #Crazy Cry

# 66
При нас - какво да кажа - изглежадт по-добре нещата май  newsm78 ама предпочитам да изчакам да мине 1 седмица от лечението и тогава да съм по-сигурна.
Иначе сега аз съм на дневен ред. След ските ще трябва да махам една притеснителна бенка. Понеже не искам да го отлагам днес се видях в хирурга, който ще ме оперира и утре отивам да правя изследвания за алергии/упойка. Самата операция ще е амбулаторна, т.е. лекичка, по-скоро леко се притеснявам какво ще покаже хистологията, но и да го мисля и да не го мисля ще разбера скоро Simple Smile

# 67
нищо няма да покаже. ще покаже, че си имала една излишна бенка, която си разкарала  Peace

# 68
Дано маик  Hug Ама нали вече съм го минавала този път и винаги имам едно наум, а и баща ми е имал проблеми от този вид, така че имам и наследствена обремененост. Абе ако не заминавах на ски другия петък още другата седмица щях да я разкарам, ама ще изчака още някой ден Simple Smile

# 69
 Rolling Eyes
Пуснах даже тема в здравния, искрено се надявам на отговори, че да се поуспокоя... Rolling Eyes
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=373599.msg10224287#msg10224287

Еххо надявам се скоро и при вас да се оправят нещата. Hug

# 70
Добро утро. Ние днес сме в къщи. Кити стана с т- 37,36. Видимо нищо. Сега започна да накашля и да има сополи. Чакам да стане 12 и тръгваме при докторката. Дойде ми като гръм от ясно небе.

# 71
  • София
Бубе, това ми е любимо. Ставаш, оправяш се, правиш планове и хоп температурка. Класика.

# 72
Имам донякъде добри новини  Hug ... днес докторката която лекува Крис ме успокои за изследванията й.Според нея резултатите са напълно приемливи на базата на лечението на което БЯХМЕ.Да, Криста вече не пие АБ, от един месец чакам този ден.Остават резултатите от Хемокултурата и секретите , до събота ще се налице fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover !
Бубе стискам палци да й мине бързо на Кити! Hug

# 73
nikiki е хубаво де, приемливи, а причината за всичко къде е  newsm78
бубе дано се оправя по-бързо Кити  Hug
Ния май започва да се повлиява крачето, но трябва да мажем 15 дена и после контрола.
Днес бях на алерголог за местната упойка. Ще махам бенката на 12.

# 74
Еххо, ще стискам палци всичко да е наред fingerscrossed

Общи условия

Активация на акаунт