Ноемврийчета 2005 - 25

• 15 136
  • 300
  •   1
Отговори
# 75
еххо - радвам се че проблема с крачето отшумява и стискам палци за махането на бенката, аз съм премахвала доста от тези и за това вярвам, че всичко ще е ок.

кукла - имаш позрави за някои от снимките от проекта ти 365. позволих си да ги покажа на мои познати професионани фотографи. някои от тях ги впечатлиха и те поздравяват за тях     

# 76
nikiki е хубаво де, приемливи, а причината за всичко къде е  newsm78
Причината продължава да е неизвестна.Днес са излязли и резултатите от секретите и там няма бактерии, имаме си Candida tropicalis,но е нормално след толкова АБ.Чакаме Хемокултурата да излезе в събота, да видим там какво ще "пише".  Praynig
пп. За 12-ти ти стискам палци, майка ми си е махала бенка и от нея знам , че е бърз и безболезнен процес! Hug

# 77
nikiki искрено ви съчуствам  Hug Най-мразя да не знам диагноза ....

# 78
  • Пловдив
ние все още сме болни, на росен му предписаха от сряда вечер др лекарства - суметролим, кларитин, фитолор; интересно, че като почнах противоалергичния сироп, кашлицата се успокои; сега пък е с малко хрема
абе аман - май трябва да чакаме нещата да минат от самосебе си;
вчера беше у майка, че имах ангажименти, днес сме вкъщи; дано се закрепи, че ми писна;

снощи на всичко отгоре в 21.30 спря водата и е дошла след 1.00 часа; ВиК си оставили телефона отворен и познайте; днес сме с намалено наляга; Close

Ники, Бубе, пожелавам ви скоро да се оправите;
Еххо, стискам палци и на теб, вярвам, че всичко ще е наред; аз маханах една бенка след като родих, защото страшно ме дразнеше от непрекъснатото носен на сутиен и чак ми изтръпваше гърбът и много се притеснявах, но всичко мина благополучно; успех; Peace

# 79
  • Gabrowo->Sofia
Влизам на бързо, за да ви кажа едно "здравейте". Чета ви, но не ми остава време за писане. Съпричастна съм към всички болнички и стискам палци за скорошно оздравяване.

Хайде малко да ви разсмея. Сутринта Ваньо седи подпрян на масата, чака да си получи чашата с мляко, гледа замислено в някаква точка в далечината и ми заявява "Чувствам се подтиснат!"  Shocked Общото му поведение е далеч от това на подтиснатия човек, ноооо човекът знае нови думи и ги употребява... какво ли си мисли, че значи подтиснат??

# 80
  • Пловдив
Хайде малко да ви разсмея. Сутринта Ваньо седи подпрян на масата, чака да си получи чашата с мляко, гледа замислено в някаква точка в далечината и ми заявява "Чувствам се подтиснат!"  Shocked Общото му поведение е далеч от това на подтиснатия човек, ноооо човекът знае нови думи и ги употребява... какво ли си мисли, че значи подтиснат??

много е свежо Joy
откъде им идва на тези деца не знам

# 81
И ние сме болни. вече си имаме обици с моята кукличка. Мн гот. Не било страшно.
Митака го изпратих при една баба да му лее куршум да не би др да е причината да не говори.
Казала че бил уплашен много. май да си призная от тези неща има ефект.

# 82
aneleto Бързо оздравяване и на вас  Hug !
ivelina80 Честити ви обички! Hug
Бубе вие как сте?Дано да е отминало и при вас!

# 83
Здравейте. ние вече сме на АБ. Не стана с хомеопатията този път. Но тя и хомеопатката е в Индия и аз пробвах с това, което е изписвала до сега при такива състояния. но снощи се влошихме. Заболяха я ушите и вдигна Т над 38. Не можахме да я свалим 4 часа. През нощта съм редувала нурофен с ефералган. Сутринта пак имаше Т. Грипа бил гаден. Обръщал на пневмония за няколко часа. Тя започна да кашля много, носа и също не е добре. И аз се предадох. За сега се успокоявам с това, че не е пила АБ от юли месец. И се моля да не се разболее пак веднага след като се върне на градина.

# 84
Завърнахме се от пътешествието и още ме люлее от автобуса. Видяхме Карнавала във Венеция, Верона (мъж ми се показа романтик и ни писа имената в къщата на Жулиета), Пиза, Флоренция (ех!). Всичко беше прекрасно с изключение на деня на откриването на Карнавала. Бяхме събрани няколко хиляди души на пл. Сан Марко и когато програмата свърши се оказа, че сме блокирани от тълпи народ, които нямаше как да се придвижат по тесните улички. Добре, че не настана паника, щото като нищо щеше да има и жертви. Градът не е планиран да поеме такова количество туристи. Снимки още не съм качила, а и снимаше главно мъж ми, щот аз съм снимала Венеция и преди. Закупихме маски, вкл. за момичетата - накиприха се и те! Също и ветрило от Буранска дантела, тонове печатни материали и прочее стилни неща. В един магазин пък хванах намаление - взех за Мина шуба до коленете и шлифер за по 10 евро, панталон за 5, каскет за 1 - всички доста красиви. На това му казвам аз намаление, не като тука!

Sissa, мерси, приятно ми стана! Смешното е, че още не съм намерила време да прочета упътването на фотоапарата и ползвам много малка част от възможностите му и изобщо снимам, пък каквото излезе...

Днес заведохме Мина най-накрая в "Кой е по- по- най-" и не я избраха. Имаше много, много деца. Мина вместо заплануваната песен подкара песента на другарчето преди нея, също и някакво дочуто стихотворение, което не знаеше. После се изяви на перфектен английски Laughing, но Енчо явно търсеше нещо друго. Мина не се трогна особено, че не е избрана, танцуваше и пееше отстрани, само искаше да пипа човечето, а аз не я пусках, но в крайна сметка го хвана за "пупето". Подариха ни книжка с ДВД, ядохме торта и въобще добре си изкарахме. Искам да ви предупредя обаче, че това не е добре замислена атракция: по-големите неизбрани дечица ревяха, да ти се скъса сърцето. Кака Ива гонеше неизбраните деца с думите :"Махни се!". Какво да кажем за тънкия психолог Енчо? Той се обърна в началото към родителите, а не каза нищо на дечицата, които го имат за нещо като кумир. Накрая мъж ми се опита да снима Мина с Енчо, но той беше супер зает да пише нещо. Такава пък звезда не бях виждала в живота си! Трябва малко повече да се старае за децата, щото те му правят шоуто!

Толкова от нас.

Болните, оздравявайте! (То и ние сме така, ама леко).

# 85
Бубе съжалявам да го чуя...дано поне й отмине бързо и леко, нищо , че е на АБ.Криста какво да каже, че изпи 6 вида  Sick за последния месец..ВАжното е Да е Добре!!!! Hug
Ние в понеделник ще потретим и повторим изследванията - всичките.Хемокултурата трябваше да е готова днес, но не е ....мързи ги явно....като цяло нищо ново...ааа освен опита на Крис днес да каже НОВИНИ  Joy Joy МОНИМИ  hahaha на мама смешката е тя! Joy

# 86
Здравейте!  Hug
Нека всички болнички бързо оздравяват!!!  Praynig

Аз се появявам със синя новина - ще си имаме момченце!! Бях малко шокирана, защото въпреки последните подозрения на моята лекарка, че нещо виси, все пак аз вярвах повече на първата ФМ, на която казаха обратното, макар и несигурно. Но толкова бях свикнала с мисълта, че ще си имаме пак момиченце, даже и планове за детската стая в новия апартамент имах и какво ли не...
Разбира се радвам се, че ще ги нашарим и определено ще е голямо предизвикателство! Сега се чудя тъмно патладжанения цвят на количката на Юлиана дали ще става за момченце или да я продавам и да купуваме нова. Как мислите?! Макар че хич не ми се дават пак към 2000 лв. и предпочитам да ги вложим за нещо друго напр. люлка и още и още.. че мъжете нали са по-специални, отсега се подготвям. Wink
Взехме Юлиана с нас на прегледа, че й бяхме обещали и беше много впечатлена, комуникираше си с лекаря и му задаваше различни въпроси, а на моменти даже по-добре от нас се ориентираше кое какво е. Simple Smile
Новото е че съм с предна плацента този път, четох дота по темата, но ще видим.. 425 гр. е човекът, см... в момента не е пред мен листчето, че го забравих в колата, а не запомних точно.
Елспет, вече можеш да казваш, че познаваш! Wink

еххо, радвам се, че си овладяла нещата при Ния и дано е окончателно!  Hug Аз също съм забелязала още от приятелка, че на децата в детската градина крачетата са им направо мокри! Затова аз още първия ден изпратих Юлиана с едни кецки на Geox да й дишат крачетата, въпреки, че нейните по принцип много трудно се запотяват, даже питах тук дали ще ми позволят да бъде с такива. Сега пак такива или подобни ще търся.
За бенката ще стискам много силно палци!! Аз също имам от няколко години една на лицето, която много ме дразни и също се каня да я махам, а най-тъпото е, че си я направих сама - беше някаква пъпчица, над която издевателствах и впоследствие остана някакво подкожно образование и пигментира.
Приятно изкарване на ските!

nikiki, продължавам да ви стискам палци този път загадката да се разреши!

кукла, радвам се, че сте доволни от пътуването и браво за покупките! Чакаме снимки!
Много тъпо това с "Кой е по-по-най"! И въобще се чудя, че все още продължава да съществува, но както описваш явно има много желаещи.

Ние днес се порадвахме като за последно на снега, излизахме с шейната, снежни човеци, даже морков си носихме, топки, търкаляния...
Хубава вечер!  Hug

# 87
Крис днес се завърна!(общавам в края на деня!) Laughing Така не съм се смаяла от доста време.. Joy Ама ги измисля едни..Ще ходя до магазина, защото тя иска кремче и...."Вземеш Киста .Киста ходи гъзина!" Еми взех я, ама искаше една шапка на Дядо Коледа..сложи си я.Влиза в магазина и вика на продавачката "ЖЕНИИИИИ, АЗ СЪМ КИСТА КОЛЕДА!"  Joy
Друго: взе две връзки за обувки, отиде и започна да вързва първо ръцете, после краката на баба ми, таа когато я върза й каза "МИИИИНО!!!Няма мъдаш чу ииии!!!"  rotfImao
Та като цяло събуди се в 8:30ч. сутринта, не е заспала до този момент, не се е и спряла дори и за секунда!Ей така си я искам - Бъра-Бъра, тряста-праста!!!   Laughing
 Лека и приятна вечер на всички!!!!   bouquet

# 88
  • Измир
СИсИ, честИто тИ момченце! Много се радвам за вас! Какво казва половИнката?

# 89
то е ясно какво казва - иска на всяко коляно по една мома да му стои, ама нямаааа  Joy

аз приключих в петък с поръчките си и тоя уикенд почивам. вчера успях да се натикам в 2 магазина и да се влюба крайно и окончателно в страхотни ботуши на вранглер и в едни други на корида, които само се наричат ботуши, но всъщност не биха вършили никаква работа, освен да доставят наслада на около и духа. но пък са толкова прекрасни! чувствам се малко като кари от сексът и градът, и нейните обувки, и това не ми допада. дилемата сега е кои да се взема. и  двата са невероятни, но аз имам толкова много, че тая зима изкарах от кутиите само 2-3 чифта. дори не помня количеството и бройката. обаче тия са толкова страхотни. и цените им са толкова безумно ниски. не тия ми терзания филков се включи с: 'да ти имам проблемите!'  Mr. Green

кукла - наши близки бяха на карнавала във винеция. и те са очаровани, но и от тях хич инфото, че навалицата идвала малко в повече  Wink

Общи условия

Активация на акаунт