Предстои ми ИН-ВИТРО/ИКСИ, да поговорим - 15

• 50 573
  • 767
  •   1
Отговори
# 345
sandito_1234  мисля че е още рано а и прегнила може да те заблуди , ако толкова нямаш търпение си направи кръвен за по сигурно  Peace
Денди,честит рожден ден!
  bouquet

# 346
Десиславко ще те послушам  ще изчакам до 28 когато ми е последния прегнил и ще си направя тест 5 6 дни след това .  Ще ходя на кръвен тест на 9 когато ми е казал  Николов в репробиомед.

# 347
Sandito, права е desivalko, Прегнилът може да ти даде отражение на теста, няма смисъл да бързаш.
За Утрогестана орално - ами не знам защо настояват да го пия, явно всеки лекар си има мнение по въпроса. Аз питах два пъти, даже вчера специално звънях пак на доки, защото съм с ниско кръвно и хич не ми се отразява добре, но не, не дава. Даже кафе можело да пия, само да си го взимам така. Аз съм в Тина Киркова.
Иначе се чувствам като химическа лаборатория, пия още Матерна, Но-шпа, Магнерот, Герикапс, фолиева киселина и Аспирин протект. В петък съм на контролен за кръв и урина, ще водя преговори пак, че ходя като наркоманка през целия ден  Grinning

# 348
Браво Sandito за търпението,
 и на мен теста ми е на 9,03 ,как так сега ти е 10 ден  Thinking нещо не ми се връзва явно заради прегнила  Simple Smile
elleebella съжалявам миличка
Sandito, права е desivalko, Прегнилът може да ти даде отражение на теста, няма смисъл да бързаш.
За Утрогестана орално - ами не знам защо настояват да го пия, явно всеки лекар си има мнение по въпроса. Аз питах два пъти, даже вчера специално звънях пак на доки, защото съм с ниско кръвно и хич не ми се отразява добре, но не, не дава. Даже кафе можело да пия, само да си го взимам така. Аз съм в Тина Киркова.
Иначе се чувствам като химическа лаборатория, пия още Матерна, Но-шпа, Магнерот, Герикапс, фолиева киселина и Аспирин протект. В петък съм на контролен за кръв и урина, ще водя преговори пак, че ходя като наркоманка през целия ден  Grinning

Hug

# 349
Десиславко нещо не те разбирам на 16 ми беше трансфера на теб кога ти беше ? Аз искам да разбера защото ако теста ми е полужителен трябва да ми влеят имуновинин  да не стане късно  защото аз ноември бях забременела от инсе и направих тест на 16ден и беше  полуфжителен  резултата ми беше 47 и след 1 седмица ме искаха пак на тет и тои ми отчете 37 вместо да разте той ми спадаше сигурно защото имам енка клетки а аз тогава не знаех.  Аз ако знаех щях да искам да ми влеят имуновинин веднага  и сега за това ме е страх нищо че в деня на трансфера ми вляха интралипид и казват че емврионите са защитени и че при наличието на бременност ще ми влеят имуновин

# 350
sandito_1234 аз имах два трансфера на 22 и 24 ,02 вчера ми беше втория и ми дадоха тест за бременност с дата 9,03 иначе ме викат на кръвен на 27,02 и 4,03 , струва ми се че трябва да ти е по рано теста

# 351
Десиславко миого ти благодаря накара ме да размисля на 3 ще си направя тест в нас тогава ще ми е 16 ден и ако теста е 2 чертички ще звънна на доктора  и ще искам да ходя по рано благодаря ти пак .

# 352
Десиславко извинявай че те питам ти каде ходиш на лекар?

# 353

Десивалко е Hug

# 354
  • София

Десивалко е Hug
и е в "Щерев  ,д-р Ганева" на предната страница е писала

# 355
  • София
sandito ползвай бутон редактирай вместо да пускаш по един ред във постовете ти и ако се разровиш из темата назад ще намериш инфо за момичетата които са в процедури коя до къде е стигнала.

ИмамВяра чакам те с хубави новини от прегледа днес. Praynig Hug

# 356
  • The QC to be!!!
Хей мацките Добро Утро то мен  Hug Аз чак сега се измътих изпод чершафите Blush Нощес не заспах чак до 1 часа, мисля че е от стеройдите дето пия, и аз така като elleebella се чувствам с толкоз много хапове дето вземам, ами то място за храна не остана Thinking elleebella аз помня, че ти си утре за тестче Praynig Praynig Praynig Wink, хей не са ми изпили мозъка чак толкоз тез хормончета Blush От днес ще почвам П4-те инжекциики, чакам ги по пощата да долетят, и ще се зазимя в къщи докато ги доставят. На нас няма нищо да  ни кажат за мъничетата до утре. Те днес не ги гледат, чакат на 3-ти ден ще видят как се развиват и тогава ще звъннат да кажат какви ще ги мътим  Praynig Ох дано милите ми да се развиват, и да са хубавинки Praynig. Аз ще съм от по-скромничките  Blush (да не повярваш) и за замръзяване няма да претиндирам, стига да имаме хубаво качество и да се хванат, пък ако останат за фризерчето още по добре Praynig
НВИ с нетърпение чакам да разказваш за стрещата днес Praynig
sandito_1234 мило изтрай още малко  Praynig
Тортичка, Arwen, Рея, slonop, Svet1970,desivalko Praynig Praynig Praynig
бамбарадамбара хайде казвай как са мехурчетата  newsm78 Praynig
bela мило по-някога хубавите неща стават бавно и мъчно, ще се спука, няма къде да отиде, или ще го аспирират, страшно няма  Hug
aelita2000 мила, ти защо се покриваш  Thinking Знам, че ти е криво, но я се мерни тук, че да знаем, че си добре  Hug
SIANA_42 как сме с мечтите ние мечтателките  Hug
Choosy и Zumbul вие къде се криете в периферното ми? Хайде на хорото  Praynig Hug

Последна редакция: ср, 25 фев 2009, 21:33 от Babyforme

# 357
  • София
Babyforme ,утре ще  броим пак,имам лошо предчувствие обаче.

# 358
Sandito1234, аз съм със сходен проблем с теб - леко завишени NK-клетки. При второто инвитро имах установена бременност с ЧХГ 108 на 18-ти ден след трансфера. След седмица ЧХГ-то беше 232, а после съвсем падна  Cry. По време на стимулацията пиех само Преднизолон 2х1 табл. Лекарката беше споменала за евентуално вливане на имуновелин при положителен тест. Когато бременността става факт обаче нито тя спомена за вливане, нито пък аз се сетих да настоявам за това. Сега се упреквам за наивността си - мислех, че щом има бременност значи проблема е преодолян  Shocked. При теб само на завишените NK-клетки ли отдават падането на ЧХГ-то? Интересувам се и от опита на други момичета...благодаря предварително Hug

# 359
Димана на теб колко са ти завишени нк клетките  и като сте разбрали че са завишени преливаха ли ти нещо ? Да така мисля че от нк клетките ми са проблемите трябвало е веднага да ти влеят имуновинин  та да е защитен плода ?

Общи условия

Активация на акаунт