Предстои ми ИН-ВИТРО/ИКСИ, да поговорим - 15

• 50 588
  • 767
  •   1
Отговори
# 390
Чо-ко ,аз съм в болни4ни,но да ти кажа никак не ме свърта в къщи.
В понеделник ще чуете сър4ицето,и повярвай ми,много е хубаво,много вълнуващо Simple Smile Hug

# 391
Лелелелле Крис,
браво! Шапка ти свалям. Започна веднага? Или изчака един месец. Вече не знам коко време мина....нали си стоя вкъщи и дните ми се сливат Embarassed. От сърце ти желая много успех

# 392
НВИ,4естито среща със сър4ицето,на ме4тите ти Hug
Христи,защо ще правиш хистероскопия?На мен също ми предложиха за да видят защо не задържам ембрионите.Имам една извънмато4на,и едно неуспешно ин витро.Отсранена тръба и друга,която не пропуска те4ност.Ще те следя за да видя резултата ти от хистерото,моля те дръж ни в те4ение на процедурата.Пожелавам ти успех Peace
Бейби,стискам  силно палци,лакирани с много син лак за да не се вижда посиняването Laughing

# 393
Чо-ко ,аз съм в болни4ни,но да ти кажа никак не ме свърта в къщи.
В понеделник ще чуете сър4ицето,и повярвай ми,много е хубаво,много вълнуващо Simple Smile Hug
Hug
 Hug Hug Hug Hug брлагодаря ти НВИ Simple Smile
Вие на кой ден чухте сърчицето. На мене понеделник ще ми е 30ти ден от трансфера... ???? Малко ме е страх. Мъжът ми иска да влезе с мен (което до сега не ми се е случвало) за да чуе сърчицето и естествено както се досешташ на мене ми минават всички възможно лоши мисли за евентуален неуспех и се чудя колко ли ще е разочарован.... чудя се как да го разубедя.
Момичета мъжете ви влизат ли с вас на преглед. Никога не сме го практикували и се чудя как да реагирам. Все още сме на преглед с вагинален ултразвук....разбирам да беше видеозон?!?!

# 394
Благодаря ви за отговорите.Значи трябва да попитам и да правя нови такива изследвания-а те за колко време стават и има ли някакви изисквания към тях-т.е определен ден от цикъла,на гладно ле се правят,а на вас по кое време на процедурата ви ги правиха...

# 395
Ч0- ко ,в4ера ми беше 34 ден от трансфера.И мъжът ми искаше да влезе,но аз не се съгласих,както теб и аз си мислих,4е може  нещо да не е наред.Но мисля другия път да влезе да 4уе,ако до тогава не реша друго Simple Smile

# 396
Благодаря ви за отговорите.Значи трябва да попитам и да правя нови такива изследвания-а те за колко време стават и има ли някакви изисквания към тях-т.е определен ден от цикъла,на гладно ле се правят,а на вас по кое време на процедурата ви ги правиха...
Слава,
Спин, Васермах и Хепатит Б могат да се направят по всяко време на деня, без да има изисквания за определн ден от месечния цикъл, да си гладна или жадна.
Резултатите излизат в рамките на 24 часа или повече в зависимост от лабораторията

# 397
Момичета само да Ви кажа, че на този раннен етап сърце не се чува а се вижда как тупка  Wink

# 398
Права си Денди, Имах предвид да видя на монитора, че отбелязва тупкането Embarassed
Благодаря за поправката Wink

# 399
Здравейте на всички . Цяла нощ не можах де мигна ог притеснение и такмо бях заспала и ме сабудиха някакви болки като преди цикал не знам дали са нормални днес ми е11 ден или нищо не се е захванало за нещастие .  Преди малко говорих  с Николов и той каза че няма проблем но последната да я направя както трябва и да стискам още малко зъби. Вече съм малко по спокойна.

# 400
Момичета извинявайте, че ще задам следващия си въпрос тук, но не знам къде да питам. Имам въпрос към момичетата скоро минали през процедурата инвитро в Надежда- тъй като на мене ми се очертава пункцията да е по празниците ако може някой да им каже ориентировъчно цените на Гонал Ф 75, Менопур и Диферелин колко е в Надежда, за да мога днес да си подготвя паричките (горе долу колко ще си сметна), че нали банките не работят по празниците, а пък от банкомат могат да се теглят само по 400 лева на ден. Много ще съм ви задължена. Може и на ЛС да ми ги изпратите. Още веднъж извинявайте за спама по темата.

# 401
Здравейте момичета,
НВИ браво миличка за сърчицето  Hug не ги мисли другите важно е сега всичко да е наред с бебо  Praynig
Бейби стискаме палци не сме ги пускали  fingerscrossed да ни се похвалиш веднага че те мислим  Hug
sandito_1234  стискам палци всичко да е наред а то ще е  Peace
Чоко каде се беше изгубила мило  Hug
Сандито  fingerscrossed
Ако изпускам някого да ме извинява ама нещо съм много разсеяна , снощи малкия ми беше легнал на корема и ми вика мама ще роди бебе ама така от нищото като го изтърси , викам си на ум а дано  Simple Smile не сме му казали нищо че евентуално може и да е така .
Аз по принцип си ходя на работа , по цял ден съм на бюро , поне не мисля постоянно за това  Confused
Хубав ден на всички  newsm10

# 402
  • на село
Момичета , както вече писах в темата за замразените моят опит със сладоледчетата приключи неуспешно.Сега ще видим кога и как продължаваме.Благодаря за подкрепата.
Успех на всички ! Hug Hug Hug

# 403
  • София
Жалко, съжалявам.  Cry Изпитала съм го няколко пъти и знам как се чувстваш. Не се предавай и късмет следващият път ! Peace

# 404
Съжалявам, slonop  Hug
Идва пролет, а с нея и  stork-boy  stork-girl
Следващият опит ще бъде твоят успех, мила   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт