Какво е новото при мен 12

• 47 431
  • 853
  •   1
Отговори
# 45
Вава, направо си представям кокичето. Вчера всички девойки в групата бяха с едни шарени роклички - една от друга по-хубави. Направо магия. Още ми трепка като се сетя. Имаше майки, които след тържеството мънкаха, че било много дълго. Аз още толкова можех да гледам.
Ау, тоя грип ... Стискам ви палци - майка ми и баща ми трета седмица са натръшкани и само по телефона се чуваме, че да не прихванем. Казват, че било наистина голям кошмар и много мъчително.  Моите юнаци го "пропуснаха".
Задава се пролет и от нея ми настръхва косата - време за алергии. Преси започна да си припомня кашлицата. Та аз не се радвам много, много на пролетта, ама да идва по-бързо.
Дар, алпинистката проходи ли вече? Падналите нокти поникват, и май като падне вече не боли.
Светкавица, честит ти ученик! Кво да си помислят госпожите - безотговорна майка.  Mr. Green
Оздравявай, че иди се представи на жените. Къде ли го съжаляват мъжа ти - ой горкичкия, и детето гледа и сигурно не му готви.  Thinking
Фоксче, ти тез чуждите деца нарочно ги заразяваш. Аз пробвах, ама не прихващат зараза.

# 46
  • Вън от пространство и време
Ами да се похваля и аз - страхотна снимка получих - както си е играл, рошав, ама е мнооого хубав! Ние тържество нямаме, такава им е традицията в нашата детска, обаче ми каза, че изненада ме очаква в "Деня на мама". Нямао повече да ми каже, да не развали изненадата. Ще докладвам в неделя.

Дар - това ми беше редовния номер като малка. Все си завирах някъде пръстите и май всички нокти са ми падали. Последното ми изпълнение беше, когато изписваха сестра ми и майка ми от родилното. Те се грижат за бебето, а на "каката" й стиснаха ръката с вратата на колата и 3 - 4 нокътя наведнъж смених.

# 47
Момичета, благородно завиждам на тези, които са имали празник на мама!Сигурно е чудно изживяване!
На болните дечица- да оздравяват бързо!
Аз, след петдневно пазене на стаята днес все пак ,заедно с мъжа ми отидох до детската градина.Бобо е много ентусиазиран и с нетърпение чакаше да отиде при децата.Вчера беше на градина само до обяд, днес, вероятно ще го оставят за цял ден.Преди малко чух навън да плаче някакво дете и веднага си помислих, че е гласът на Бобо.Много съм изкукала.Най- изумителното вчера след градината беше, че като легна на обяд заспа веднага, а да не говорим какво ядене му удари, за малко да си помисля, че са ми сменили детето.

# 48
  • София
Фоксче, ти тез чуждите деца нарочно ги заразяваш. Аз пробвах, ама не прихващат зараза.
Ми такава съм си аз  Mr. Green, ама вчера си смених педиатърката, та да видим как ще я караме с новата  Laughing

# 49
 Mr. Green И аз си разболях най-сетне детето. Ама само едното, другото не се дава.
Ама аз му докарах пристъп - поръчах влажно и дъждовно време и УРА! И цъфнали дървета като заръчам...
Да знаете как се дави и каква му е мъка. А то болен и здрав в къщи не било работа. На Вики му се играе, а Преси лежи и от кашлица не му се мърда. Болния се сърди като играя със здравия, здравия беснее, ако не му обръщам внимание. Как успях да наготвя нямам идея. Даже става за ядене.
Фоксче, я да пуснем т'ва в едни други теми, че да ни разпнат.

# 50
  • София
Фоксче, я да пуснем т'ва в едни други теми, че да ни разпнат.
Амчи таз темичка не се ли води спамо-чат, че аз съвсем се обърках  newsm78
Иначе съжалявам за малкия  Sad

# 51
  • космополитно
Момичета, благородно завиждам на тези, които са имали празник на мама!Сигурно е чудно изживяване!

Трогателно е!
В групата ни имаше такъв диалог-спектакъл:
*"Ей тая ли е майка ти?"
*"Не!";
*"Да не би да е оная с роклята?";
*Не, не е!";
*"А, да не е ето тая?";
*"Не, не е тя!";
*" А коя е твоята майка?";
*"Моята майка е най-хубавата; най- добрата и най-много ме обича!" Hug
След тържеството мойто дете с грейнали очи ме попита: "Щастливо ли ти беше?"

# 52
Аз пък вече си имам ходещо човече... Проходи няколко дни след като навърши годинка. Мнооооого е смешна, клати се като пате, ама иска да е самостоятелна, отказва да се държи за нас - иска да ходи сама... Laughing

# 53
Честити ви припкащи крачета, bobkas!

Сега се стягай в кръста, че много тичане по паркове и площадки те чака  Grinning

# 54
  • София
Честито ходещо човече  Hug
Е сега вече наистина край на спокойствието  Wink

# 55
Честити ви припкащи крачета, bobkas!

Сега се стягай в кръста, че много тичане по паркове и площадки те чака  Grinning

Хи хи хи, искрено се надявам... Дефи, в края на месеца ще си идвам в Русе. Много искам да те видя. Пиши ми на лични как можем да осъществим срещата.

# 56
Оооо, Фоксче, благодаря... Вие както обикновено сте напред с материала, ама Дара е кака. Само един месец, ама кака... Hug

# 57
bobkas, честити ходещи крачета Hug
Venecias  сигурно наистина ти е било много "щастливо" Hug страхотни са тези детски празници
kalina, дано бързичко се оправя детенце Hug а и ти явно добре жонглираш  щом си успяла да свършиш всичко Wink

# 58
Оф, ние като пръдливи баби, не знаем какво искаме с моя мъж. Пак на дневен ред е местенето в Русе. Хич не ни се седи в тази задръстена София. Фъстъков така или иначе е приет на детска градина в Русе от септември, що да изгори? Та стягаме апартамента да го даваме под наем и търсим друг в Русе.

# 59
ku[d]ku[d]yaka ами пак да ти пожелая късмет, в крайна сметка каквото и да решите, важното е вие тримата да се чувствате добре Peace

Общи условия

Активация на акаунт