Двугодишни февруарски радости!

• 17 554
  • 295
  •   1
Отговори
# 30
  • offshore & overseas
Аз явно съм изпуснала новата тема... Crazy

# 31
  • София
Здравейте!Да почерпя за Рождения ни Ден!!!

# 32
Ето ни и нас, http://media.snimka.bg/2185/010625157.jpg макар и с малко закъснение... 
Кали навърши 2 годинки на 16.02.

Всички дечица да са ни живи и здрави, с много късмет и непрестанно да ни радват! Поздрави на всички, които вече са празнували или тепърва ще празнуват! newsm59

# 33
  • София
Честит Рожден ден на Ади и Кали.
Да растат здрави, весели и усмихнати дами и много да радват мама и тати

# 34
Честит Рожден ден на Всички Сладури от последните дни и от днес! Желая им безгрижно детство, много усмивки и весели дни!

Благодаря за пожеланията за рождения ден на Алекс. Ние изкарахме едно бебешко парти и вечерта с бабешко домашно парти, та ни се събраха 2 с по 1 торта, но ни се полагаше след 8 дни в болницата. Качиш малко снимки на Алекс от рождения ден. Не бях влизала отдавна защото имах някакъв бан по IP а нали бяхме 100 човека с 1 ИП адрес и така. Но от седмица сме с друг интернет и нямам вече проблеми.
Maktubche пратих снимка на Алекс в gmail за колажа.
Целувки на всички  Heart Eyes Hug

Последна редакция: ср, 18 фев 2009, 22:36 от Mish

# 35
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА Божидара,Петя и Румен

# 36
Честит Рожден Ден на Петя, Божидара и Румен!   bouquet

Ние се завърнахме от Тайланд. Беше много хубаво по островите, но сега се боря с часова и температурна разлика и само ми се спи.  smile3507 Тази сутрин се ококорих в 4.  smile3538 Два дни здраво се гушкаме с децата, голяма е радост че сме заедно.
Ще правим ли парти началото на март?

Последна редакция: пт, 20 фев 2009, 14:22 от AvrorA

# 37
Честит рожден ден на дечицата, които съм пропуснала!  bouquetЧестито и на днешните ни рожденици!  Hug

Радостче, специални поздрави за Виктор!   bouquet

anelka119, хубава торта за фенове на Мързелград   Grinning

# 38
Честит Рожден Ден на Михаела на abcxyz, Мария на Eichnhorchen, Александър на Муцуна (нищо че си пише при мартенките Simple Smile ), Аделина, Божидара, Петя и Румен!
Бъдете здави, весели, щастливи и игриви!

Добавих още три юначета на колажа Simple Smile

# 39
  • насън...
благодаря, момичета!

невероятно е че вече сме на 2!!!

отдавна не съм ви следила, но обещавам да наваксам...Simple Smile))

да почерпя....

и да честитя на всички дечица, които също празнуват втори рд....

# 40
Честит рожден ден и на днешхите рожденици! Божидара, Петя и Румен!  Да са много здравички и весели деца!
Аз момичета, не съм влизала два дни защото търчах да подавам декларацията за детските, някой знаели дали имат вече увеличение?А след 2 седмици имам среща със супервайзора на фирмата ми, да видим дали ще ме върне на работа,имало човек на моето място! newsm78 Те ми го дължат по принцип, нали? Ами ако ми каже :"ти постоянно ще искаш болнични или пък с две малки деца си "..........какво да правя? Как да си търся правата? Уф, все такива неща ми се въртят в главата! Confused

# 41
rene, няма значение какво си мислят и с какво могат да излязат, длъжни са да те върнат на работа. Те могат всичко да кажат, но по закон трябва да те върнат и да освободят другия служител, който е с д-р по заместване. Иначе можеш да ги пуснеш за проверка, такива нарушения са доста наказуеми. АМа има фирми и фирми...
Честито на всички рожденичета, сладки...да са здрави и щастливи!!!
Ние сме болни, як вирус ни тръшна, аз днес и утре съм си у дома, че трудно издържах в офиса тези дни. Та се надявам да се стегна малко и до понеделник да съм готова за работа  Wink

# 42
Добро утро.Кажете ми какви са симптомите на грипа който върлува в момента.Снощи симо не е спал.Нито вода нищо.По едно време към3ч. имаше много лека темперетура и все едно го тресе.Излизат зъбки,но май ще се презастраховам и с едно ходене до лекарката .

# 43
Добро утро.Кажете ми какви са симптомите на грипа който върлува в момента.Снощи симо не е спал.Нито вода нищо.По едно време към3ч. имаше много лека темперетура и все едно го тресе.Излизат зъбки,но май ще се презастраховам и с едно ходене до лекарката .

Началните симптоми са висока температура, мускулни болки и главоболие, ако е от грипа да знаеш че ще е много неспокоен и вероятно ще плаче заради болките в мускулите. Така е първите три дни и след това идва кашлицата и сополите, които държат около седмица. Да отбележа, че  се изказвам от личен опит, а не професионално Simple Smile, ние и тримата в къщи го изкарахме така, дано все пак при Симо да е от зъбите  Peace

# 44
Честит Рожден Ден на Моника, Руслан, Борис и Жана!
Приключения, радости и веселби пожелавам!

Общи условия

Активация на акаунт