МАРТ пристига РОЖДЕН ДЕН ни стига...

• 100 907
  • 298
  •   1
Отговори
# 195
  • В светлината на слънцето
Тетка, честит рожден ден на силната ти половинка в живота! Да е жив и здрав, и много хубави неща да му се случват!  bouquet  bouquet  bouquet
Чоко, започваме отсега да стискаме палци всичко да мине леко и безпроблемно. fingerscrossed Ама ти не се настройвай да раждаш още в началото - момченцата наистина си кротуват до последно. Аз нали родих Теди преждевременно - тоест месец по-рано, и в началото на деветия месец със Сашко получих контракции и вече се бях настроила (и аз, и доктора) пак за преждевременно раждане. А то какво стана - родих на третия ден след термина. Grinning Второто раждане наистина е по-леко от първото - най-малкото, защото вече си минал по този път и чисто психологически си подготвен. Peace
Ех, ама на Чоко и на Зузи какви хубави емоции им предстоят... Момичета, сигурно сте под страшна пара покрай наближаващите рождени дни. Heart Eyes
Джони, тука сме, тука сме.  Grinning Ама чакаме рождениците. Party

# 196
  • Пловдив
Айде дочакахме и предпоследната ни рожденичка  Laughing

Чоколина, да е честит 5-я рожден ден на Симона!!!
Желая ви да е здрава, усмихната, щастлива, уверена, самостоятелна и борбена в живота!!!
Да ви радва вас мама и тати и да е добра кака  Wink
Весел празник и много, много подаръци!

За мама:

# 197
СИМОНА ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН !!!
БЪДИ ЗДРАВА,УСМИХНАТА И ЩАСТЛИВА !!!

И ЗА МАМА ЧОКО

Весело изкарване !
А аз  отивам ,че имам още работа за утре
Ох и да ви споделя утре ще ми е голямо тичане имам два празника
Единия е на Миранда празника на буквите и другия на Марти рд

# 198
МОНИ, ЧЕСТИТ 5-ТИ РОЖДЕН ДЕН!!! САМО СЪС СМЯХ И ВЕСЕЛИ ИГРИ НЕКА МИНЕ ДЕТСТВОТО, БЪДИ МНОГО СЛЪНЧЕВО ДЕТЕ И НАЙ- ГРИЖОВНАТА КАКА!!!

ЗА МАМА ЧОКО  

# 199
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СИМОНА! ДА РАСТЕ КРАСИВО И ДОБРО МОМИЧЕ, ДА РАДВА МНОГО МАМА И ДА Е НАЙ-ОБИЧЛИВАТА КАКА НА СВЕТА!

И букет за мама Чоколина.

Аааа, не е последната рожденичка Мони.  Wink И утре си имаме рожденик - Марти на Зузи. Той затваря цикъла от мартенски празненства. Heart Eyes

# 200
  • Пловдив
Айде дочакахме и предпоследната ни рожденичка  Laughing

Лулумба чети по-задълбочено  Mr. Green
Не съм забравила Марти  hahaha

# 201
Ей, аз явно още спя и живея в друго часово време. ooooh! Crazy Джони, моя грешка. Heart Eyes

# 202
  • София
Ох, не съм изпуснала много рождени дни, слава Богу!

ЧРД на Симона! Да е жива и здрава, умна, весела, щастлива, мамина отмяна и таткова гордост!

ЧРД на половинката на Тетка - да й е жив и здрав, да я слуша и обича!

Момичета, щом се стопли истински ще се спретнем някъде навън - ние на по питие, децата на по сокче!

# 203
  • Пловдив
Ей, аз явно още спя и живея в друго часово време. ooooh! Crazy Джони, моя грешка. Heart Eyes

Лулумба изобщо да те ти пука и аз често съм така  Mr. Green

Ама аз помня, защото след Марти съм аз - лъжливото овчарче, ще ставам на 18 /т.е. на 35  Twisted Evil/

# 204
  • Варна
Благодаря за хубавите пожелания, момичета!

Да почерпя виртуално:

Довечера ще пиша как са минали тържествата и ще кача снимки!

# 205
  • Пловдив
Почти на патерици, Честит Рожден Ден на Симона, с пожелания да расте щастливо, здраво и весело дете!

# 206
Поздрави и от нас за Симона в последните минутки на празничния ден.............

# 207
  • Варна
Още веднъж благодаря на всички за чудесните пожелания!  Hug

Мони беше много доволна днес, получи страхотни подаръци и се налудува подобаващо.

Eто обещаните снимки от днешните тържества - в градината и в детския клуб:

http://s82.photobucket.com/albums/j265/chockolina/RD%205%20godini/

# 208
ЧЕРПЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ НАЙ-НАКРАЯ ДОЙДЕ И НАШИЯ РЕД

И тръгвам по задачи
Чоко Монката е голяма сладурана
Хубаво сте си изкарали Браво  Heart Eyes

# 209
  • Пловдив
Зузи, много си бърза с почерпката  Hug
Да ти е жив и здрав Марти,  да расте уверено момче и да стане силен и чаровен мъж  bouquet
Весел празник и подаръците да са желаните от рожденика  Mr. Green

Просто те мисля днес как ще се разпънеш между двете тържества  ooooh! ама все такива хубави емоции да ти се струпват по две ти желая!!!

За Марти:

За най-щастливата мама на този ден:

За Миранда и нейния празник:

Чоколина, личи си, че сте изкарали стахотен рожден ден  Peace А сладураната ти е много пораснала  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт