LaRedoute.fr - 102 - Всичко за поръчката!

• 103 689
  • 1 993
  •   1
Отговори
# 495
получих поръчката си от 10ти януари ( изпратена е на 23ти януари). всичко е коментирано, с изключение на тази риза http://www.laredoute.fr/vente-chemise-manches-longues.aspx?produ … tegoryid=22898624 
памучна, много мекичка, имаме я в размер L. Не мога да кажа, че е умалена, защото стана на мъжа ми, но е вталена, затова може да се поръчва и + 1. става му, но я чувствал малко опъната.
Другите неща са евтините сандалки със сините камъчета, жилетката с безопастната игла в зелено, размер 38, един кариран панталон, за които и други писаха, че е от много изкуствена материя. Малко трудно се възприемам в него, крачолите му са широчки, след като со скъся, мисля, че ще изглежда доста по- различно ( размер 42).

# 496
  • Пловдив
тцтц .. само моят дядо пощальон ли ще се окаже такъв съвестен  Mr. Green
Питайте Бу какъв е страшен - нищо не дава ей така Simple Smile А да го остави в кутията просто.. абсурд  Naughty
На мъж ми и на баба ми им е искал лични карти и 16 подписа .. и се е качвал до горе да види наистина в нас ли живеят  Joy

Сериозно.. Известията имат баркодове.. не знам вашите, ама тука са така - което значи, че са препоръчани..
Нямам идея за другите градове.. Но за Пловдив е тъй  Peace
Ако те няма вкъщи - ти пускат известие, че имаш известие за митницата - да идеш да си го вземеш от пощата  Crazy ... е аз не ходя, отивам направо на митницата  Laughing .. ама дядото съм го помилила да ми пише номрера и всичко от митническоо известие, на туй дето ми оставя.. та да не се разхождам..

Ех.. каква ода за известията се получи..
Тоя дядо хич не е на ред аз да ти кажа,да пуска известие ,че имаш известие за митницата.Да ходиш до пощата да си вземеш известието ,за да идеш до митницата  #Crazy
Няма такъв смях   hahaha  На мен ми ги пускат в пощата и никой не е звънял за подпис

Такъв е редът за известията
Аз с нашите пощальонки вече съм се разбрала - да ми пускат направо известията, но преди и на мен ми слагаха само бележка за известие... Друг е въпросът, че вече почти никога не дочаквам известие и направо си ги взимам, ама това е частен случай  Whistling

# 497
Моля някоя мама от Русе да ми даде телефон на русенска митница, а дали дават информация по телефона за получени колети?
Благодаря предварително.
837999 дава инфо жената  по телефона. До 1 и 30 са обедна почивка

Hug

вчера ги преслушахме русенските... нямало нищо казаха  Peace

# 498
  • Sofia
Цитат

да те попитам XL  104/111 sm ли поръчваш ?

Да. Мъжът ми по принцип е между XL и XXL.

Може ли да помоля за размери на последната мъжка тениска, за която казваш, че е по-тясна.   bouquet

# 499
  • гр. Пловдив
И аз днес взех 2 малки пакета от пощата. Поръчала съм ги на 3 и 4ти февруари, пристигнаха вчера. Имам две поръчки от януари пак за поща, но тях ги няма още.
Как разбирате предварително, че някои пратки са за поща, а други за митница?  Rolling Eyes Дали при пускане на поръчката се споменава теглото на пратката?

# 500
Момичета, отказа ми плащане с кредитната карта #Crazy Предния път поръчах с нея и стана!Американ експрес е картата.Какво мога да направя?Излезнах и се логнах с другия акаунт но не става..Помагайте Praynig

# 501
Момичета, отказа ми плащане с кредитната карта #Crazy Предния път поръчах с нея и стана!Американ експрес е картата.Какво мога да направя?Излезнах и се логнах с другия акаунт но не става..Помагайте Praynig

Какво ти изписа?  Rolling Eyes

От втори акаунт може и да не стане... Пробвай пак от първия акаунт, пари има нали?  Wink

# 502
Paiement par carte refusé, veuillez contacter une hôtesse

# 503
Цитат

Може ли да помоля за размери на последната мъжка тениска, за която казваш, че е по-тясна.   bouquet

58 см под мишници (за сравнение на другата тениска Адидас ширината е 63 см)
дължина 76 см

# 504
И аз днес взех 2 малки пакета от пощата. Поръчала съм ги на 3 и 4ти февруари, пристигнаха вчера. Имам две поръчки от януари пак за поща, но тях ги няма още.
Как разбирате предварително, че някои пратки са за поща, а други за митница?  Rolling Eyes Дали при пускане на поръчката се споменава теглото на пратката?

Не, не се споменава никъде. Аз специално съм правила малки поръчки с дрехи и ме съмнява която и да е да е за митница.

# 505
  • Стара Загора
Здравейте, много странно....чудя се дали има пратки който се изпращат с предимство от други...защото някой мами са получили колети от 2,3,4.02...а има други от началото на януари който няма и помен от тях все още.В смисъл дали има значение какво си поръчвал?Дали е от нова колекция и т.н. newsm78 newsm78

# 506
  • Бургас
Пускам си сега една мъничка поръчица и много ми стана интересно следното-сумата ми в кошницата е 14,90 (доставка-нула) и на следващите крачки, допълнително начислената ми сума не е 5% (0,74Е), а 1,04Е  newsm78 Откъде ги изкопаха тези допълнителни 30 цента или в случая  ми прилагат такса от 7%  Thinking

# 507

Какво ти изписа?  Rolling Eyes

От втори акаунт може и да не стане... Пробвай пак от първия акаунт, пари има нали?  Wink

Да има пари, но интересното сега е че дори не ми дава картата в падащото меню.Американ експрес сега я няма..А предните три четири пъти ми дава това...което написах, че плащането е отказано newsm78Какво мога да направя?Ето сега пак я имаше и пробвах, но не става.Възможно ли е да има проблем в момента с Американ екпрес от самата банка нещо и затова да не става.ДАли да не опитам по-късно?

# 508
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Paiement par carte refusé, veuillez contacter une hôtesse

Излез от акаунта, влез след 10-15 минути и пак пробвай. Сигурна ли си в правилното изписване на номера, валидноста и секюрити кода?

# 509
  • София
 Да кажа и аз за наше село Драгалевци  Mr. Green Ако ти донесат колета на ръка , го дават на който има в къщи. Веднъж на бабата на мъжа ми го дадоха Shocked А известието същата работа. С тази разлика, че последният път казаха, че няма пощальон и да се обаждам да питам имам ли нещо  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт