LaRedoute.fr - 102 - Всичко за поръчката!

• 103 754
  • 1 993
  •   1
Отговори
# 480
Момичета някоя от вас ако има такова спално бельо моля да даде отзиви.Спешно ми е.Благодаря предварително  bouquet:

Аз имам долния чершав и калъвките /в синьо и бело/ какво точно те интересува

# 481
И аз днес взех 2 малки пакета от пощата. Поръчала съм ги на 3 и 4ти февруари, пристигнаха вчера. Имам две поръчки от януари пак за поща, но тях ги няма още. Ето покупките:

тениска на Пума: много е хубава, по тялото, тънко трико, моята е 38ми номер

тениска на Адидас: не се харесвам с нея, също 38ми номер, но е по-дълга и по-широка от пумата. Ще заминава към продавалника, ако някой проявява интерес да пише.

мъжка тениска на Пума: Размер XL. Тънко трико, не е по тялото, мъжът ми е много доволен и веднага я облече.

мъжка тениска на Адидас: много хубаво червено, тънко трико, размер XL, също много хубава.

последната тениска е пак на Адидас: и тя е XL, но е по-тясна от останалите. За сметка на това материята е по-хубава.

Ето и реални снимки, без мъжката Пума.

# 482
пак щях да объркам темата

Последна редакция: вт, 17 фев 2009, 11:49 от mirella_m3

# 483
Момичета коя завивка да избера  Thinking
тази или тази разликата в дебелината е еднаква, за едната пише,че е антибактериална  Tired

# 484
  • Варна
Момичета някоя от вас ако има такова спално бельо моля да даде отзиви.Спешно ми е.Благодаря предварително  bouquet:

Имам го от лятото, хубаво е, качествено, цветовете не са мръднали от прането.
Ето реална снимка (от лятото е, като ги получих, затова не е разопаковано още):
http://i82.photobucket.com/albums/j265/chockolina/Novi%20pridobivki/IMG_2635.jpg

# 485
Сериозно.. Известията имат баркодове.. не знам вашите, ама тука са така - което значи, че са препоръчани..
Нямам идея за другите градове.. Но за Пловдив е тъй  Peace
Ако те няма вкъщи - ти пускат известие, че имаш известие за митницата - да идеш да си го вземеш от пощата  Crazy

Ех.. каква ода за известията се получи..
Тоя дядо хич не е на ред аз да ти кажа,да пуска известие ,че имаш известие за митницата.Да ходиш до пощата да си вземеш известието ,за да идеш до митницата  #Crazy

[/quote]

Дядото си е съвсем наред. В нашата поща е същото. Оставят ми известие, че имам митническо известие в пощата и ходя срещу подпис да си го взимам.
[/quote]

И при мен е сьщото. Оставят ми в пощенската кутия  извиестие,че да отида си взема истинското известие за митницата. Па чак тогава да ходя на митницата. Crazy

# 486
И аз днес взех 2 малки пакета от пощата. Поръчала съм ги на 3 и 4ти февруари, пристигнаха вчера. Имам две поръчки от януари пак за поща, но тях ги няма още. Ето покупките:

тениска на Пума: много е хубава, по тялото, тънко трико, моята е 38ми номер

тениска на Адидас: не се харесвам с нея, също 38ми номер, но е по-дълга и по-широка от пумата. Ще заминава към продавалника, ако някой проявява интерес да пише.

мъжка тениска на Пума: Размер XL. Тънко трико, не е по тялото, мъжът ми е много доволен и веднага я облече.

мъжка тениска на Адидас: много хубаво червено, тънко трико, размер XL, също много хубава.

последната тениска е пак на Адидас: и тя е XL, но е по-тясна от останалите. За сметка на това материята е по-хубава.

Ето и реални снимки, без мъжката Пума.

да те попитам XL  104/111 sm ли поръчваш ?

# 487
Цитат

да те попитам XL  104/111 sm ли поръчваш ?

Да. Мъжът ми по принцип е между XL и XXL.

# 488
  • София-Младост
тцтц .. само моят дядо пощальон ли ще се окаже такъв съвестен  Mr. Green
Питайте Бу какъв е страшен - нищо не дава ей така Simple Smile А да го остави в кутията просто.. абсурд  Naughty
На мъж ми и на баба ми им е искал лични карти и 16 подписа .. и се е качвал до горе да види наистина в нас ли живеят  Joy

Сериозно.. Известията имат баркодове.. не знам вашите, ама тука са така - което значи, че са препоръчани..
Нямам идея за другите градове.. Но за Пловдив е тъй  Peace
Ако те няма вкъщи - ти пускат известие, че имаш известие за митницата - да идеш да си го вземеш от пощата  Crazy ... е аз не ходя, отивам направо на митницата  Laughing .. ама дядото съм го помилила да ми пише номрера и всичко от митническоо известие, на туй дето ми оставя.. та да не се разхождам..

Ех.. каква ода за известията се получи..
Тоя дядо хич не е на ред аз да ти кажа,да пуска известие ,че имаш известие за митницата.Да ходиш до пощата да си вземеш известието ,за да идеш до митницата  #Crazy
Няма такъв смях   hahaha  На мен ми ги пускат в пощата и никой не е звънял за подпис

Да се включа и аз в сагата с известията.
Получавам известие в пощенската кутия, да се явя в райнната си пощенска станция, за да си получи митническото известие. Дават ги срещу подпис в тетрадката. Никога не са ми пускали митническо известие в пощенската кутия.
Едно е сигурно от всичко прочетено, всяка поща и митница си е държава в държавата. В София известие за митница до сега съм получавала дирекнто в пощ. кутия.

# 489
  • Варна
искам да си направя едно костюмче за работа и си харесах следните нещица:

сако

пола

панталон

Някой да си ги е поръчвал? Или да е доволен от друг костюм на прилична цена?

# 490
  • София

http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-staris-adidas.aspx?prod … tegoryid=48249797

определено трябва +1 да се поръчват.Поръчах на  свекървата тя носи 38 ,не и станаха но на мен която съм с 37  ми заспаха.С доста остра муцунка са

Ох, ще се изкажа и аз за адидаските, на мен пък ми стана моя номер, нямаше по-голям и за това поръчах точния. Според мен, напротив, не са заострени, а са си с тъпи муцунки. Може би при широк крак трябва да се поръчва +1, но при слаб и тесен си отговарят. Трябва да се има предвид, че са мека естествена кожа, която ще се отпусне след известно време носене

# 491
  • Русе
Моля някоя мама от Русе да ми даде телефон на русенска митница, а дали дават информация по телефона за получени колети?
Благодаря предварително.

# 492

http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-staris-adidas.aspx?prod … tegoryid=48249797

определено трябва +1 да се поръчват.Поръчах на  свекървата тя носи 38 ,не и станаха но на мен която съм с 37  ми заспаха.С доста остра муцунка са

[/quote]
[/quote]

Ох, ще се изкажа и аз за адидаските, на мен пък ми стана моя номер, нямаше по-голям и за това поръчах точния. Според мен, напротив, не са заострени, а са си с тъпи муцунки. Може би при широк крак трябва да се поръчва +1, но при слаб и тесен си отговарят. Трябва да се има предвид, че са мека естествена кожа, която ще се отпусне след известно време носене
[/quote]

И аз ги имам тези. Според мен също си отговарят на номера. Поръчах си 40-ти номер, който си нося и са ми точно. Много хубави, леки и удобни са.

# 493
  • Русе
Моля някоя мама от Русе да ми даде телефон на русенска митница, а дали дават информация по телефона за получени колети?
Благодаря предварително.
837999 дава инфо жената  по телефона. До 1 и 30 са обедна почивка

# 494
  • Русе
Благодаря предварително.
837999 дава инфо жената  по телефона. До 1 и 30 са обедна почивка

Hug

Общи условия

Активация на акаунт