LaRedoute.fr - 102 - Всичко за поръчката!

• 103 380
  • 1 993
  •   1
Отговори
# 675
искам да си направя едно костюмче за работа и си харесах следните нещица:

сако

пола

панталон

Някой да си ги е поръчвал? Или да е доволен от друг костюм на прилична цена?

Искам да попитам конкретно за тази пола, при талия 77 и ханш 101 какъв размер трябва да поръчам?

Аз си поръчвах лятото пола, панталон и от дългото сако, не съм ги обличала досега Confused Изглеждат като шити в ТПК"Мир" Платът не ми хареса - изкуствен, тънък и малко "лигав", а като облякох сакото, се зачудих дали едното рамо не ми е по-късо от другото  Rolling Eyes Може само моето сако да е такова или пък рамото ми нещо да не е в ред, но в стила на коментарите за артикулите в сайта, ще кажа, че не бих ги препоръчала на приятелка  Peace

# 676
За Бургазлийки днес взех колет от 30.01., в пощата в Меден рудник в селото има един голям колет и един плик от ларедут ако някой чака да ходи на проверка  Peace.
 Чакам и от по стари дати, но този ги изпревари, за съжаление всичко е за приятелка само това е за малкия  http://www.laredoute.fr/vente-debardeur-enfant-garcon-puma.aspx? … tegoryid=54195274   ако  някой иска размери на 114 да казва  Peace
Сега отивам да ви чета че за един ден сте изписали много

Да, аз искам размери  Hug
Вашето какъв цвят е? Как го намираш?

Ето снимки, мерките са на тях, много е мекичко и цвета е хубав, страшно много ми харесва, на малкия също http://www.snimka.bg/album.php?album_id=343321&pid=10619997

# 677
Бря... тез французи не са нормални. Пуснах поръчката преди час, вече е фактурирана. А и е вечер, все пак... Shocked
Досега такава скорост не ми се беше случвала.
Ами повече плащаш, за по-добро обслужване Simple Smile

# 678
днес си взех първата лична поръчка от ЛаРедут. ще кача и снимки по-късно, макар, че всичко е до болка познато и обсъждано.
искам искрено да благодаря на всички момичета, които отзивчиво отговарят на едни и същи въпроси и се грижат първия пост да е достатъчно изчерпателен. без вас със сигурност нямаше да се справя.
благодаря !   bouquet

# 679
Бря... тез французи не са нормални. Пуснах поръчката преди час, вече е фактурирана. А и е вечер, все пак... Shocked

Аре много им благодаря! Предпочитам да ми я фактурират утре, а не да ми взимат 7%. Онзи ден пуснах поръчка на колеги за триста и няколко евро... страх ме е да погледна колко са ми взели.

# 680
в темата с кодовете имах дежа ву

# 681
  • София
Моля, ако някой има снимка от сайта на асиметричната рокля - с едно шалче беше манекенката, че не я намирам вече, а ми е голяма 40 и ще ходи в Продавалника  Tired да я качи тук или да даде линк към албумче   bouquet

# 682

Аре много им благодаря! Предпочитам да ми я фактурират утре, а не да ми взимат 7%. Онзи ден пуснах поръчка на колеги за триста и няколко евро... страх ме е да погледна колко са ми взели.
От 14 имам поръчка - още са си 5% ..

# 683
Моите последните две са от 6.02. Едната е голямата, сега я проверих, там са си 5%. Имам и една малка с код за БД, и там си е точно сумата. Очаквам с нетърпение Сабине!

# 684
  • София
Последната е от 14.02  и е с 5 %.

# 685
Някой да има идея тези дали отговарят ?? newsm78

# 686
Някой да има с поръчка от 15 или 16 ФЕВРУАРИ .. и да си погледне ако може фактурата  Thinking

# 687
# 688
Хм, ми аз имам и стари поръчки от октомври дори, дето са ми взели доста повечко...Пфууууу, нечестници...Като имам време ще се занимая подробно с аритметика и ...смятате ли, че ако грешаката е тяхна ще се "поправят" за тези стари поръчки?
Някой да има с поръчка от 15 или 16 ФЕВРУАРИ .. и да си погледне ако може фактурата  Thinking
Какво да гледам, духи? Моята е от 15.02.

# 689
Виж дали е 5% или 7% таксата обработка..

Общи условия

Активация на акаунт