LaRedoute.fr - 102 - Всичко за поръчката!

• 103 652
  • 1 993
  •   1
Отговори
# 1 470
  • София
Моля да ми кажете дали обувките на Левис си отговарят като номера или се поръчва +1? По-конкретно, тези

Моя мъж носи 42, взехме 43 и са му добре. Носи ги повече от година вече.

# 1 471
На вниманието на всички, чакащи поръчки от 9.01!  Hug
 Сабине ми отговори, че поръчката била изпратена още на 9.01, което не ми се вярва, а и хич не ме успокоява. Надявах се да са я забавили от там.  Confused
Да съм изчакала до края на седмицата.  Thinking Ми шЪ чакам.
А  поръчка която е 100% за поща, от 14.01, била изпратена на 30.01.
Абе въоПще изоПщУ!  ooooh!

Само за инфо- в реимбурса се появи липсващ артикул от поръчка от 25.01.

И те така... Laughing

# 1 472
  • София
По-принцип всички ли обувки на Левис се поръчват +1? И сандалите?

# 1 473
  • София
Ей,голяма паника в темата пак ooooh!.То вече не може да се чете Crossing Arms

Аз не виждам нищо толкова учудващо да закъсняват поръчки,да отказват артикули и т.н..Намаления бяха все пак,нормално е.

На лятното намаление поръчки,направени на 09.и 10.07 ми дойодха края на август едната и началото на септември другата.Неприятно е,така е,но пък си ги чаках търпеливо.И си дойдоха на митница, и то в нормално състояние,не насипни Mr. Green
А има момичета,които са чакали поръчки и по доста повече време,доколкото знам.

Неприятно е и да ни отказват артикули,но всеки,който поръчва,си поема риска.Особено по време на намаления,когато всичко се изчерпва за минути.
Аз поне не се учудвам,когато дебна нещо 3-4 дена,1-2 седмици,то се появи за няколко минути или няколко часа,успея да го поръчам,и ми го откажат.По-скоро очаквам да ми го откажат и съм подготвена Mr. Green
Когато откажат нещо налично и след това е кофти,наистина Rolling Eyes

За поръчки няма какво да пиша,получих отдавна първите 3-от 07,13 и 14.01.Другите ги няма още,сигурно до март ще ги чакам hahaha

# 1 474
... снощи сънувах Духи да продава от чаршафите на точки на Димитровградския пазар, беше облечена в лилавото сако на Алекс.  Mr. Green
Изтрещях и аз тотално.  Laughing

Уф... всички изтрещяхме яко.
Смяла съм се с глас!  Joy

# 1 475
  • Стара Загора
мами моля ви ,ако някой знае нещо за тези обувки да каже
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6810632& … 1&PersText=Je saisis le texte ici&ItemId=71&Mode=Update&Single=true&ksource=-1 Praynig Praynig Praynig

или тези http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5486670& … ue&ksource=-1 че ми е спешно....обаче явно никой не знае нищо за тях....явно избора ще е наслуки newsm78

# 1 476
hahaha hahaha hahaha
направо не е истина
аз забравям чаканите поръчки от кои дати са, за това не се оплаквам, иначе нямаше да ви го спестя  Twisted Evil

# 1 477
и аз забравих от кои дати са...камо ли какво съм поръчала... но вярвам че ще доийдат.... щом казвате. моля се само да нямам отказани артикули както досега...  Peace

# 1 478
  • Варна
Имам следният въпрос, при поръчка само на 1 артикул, използвала съм ваучер от миналата година, ако ми откажат артикула, каква ли ще е сумата на новия ваучер? Дали ще е цялата без използвания ваучер или просто ще мога да си ползвам миналогодишния отново?

# 1 479
искам да попитам
Article de subtitution  - аз си го превеждам че е артикул със заместване... но какво се има точно предвид.
чакам едни панталони 34 и 36 стоят с това ....

някой да помогне  Praynig  Peace

# 1 480
... снощи сънувах Духи да продава от чаршафите на точки на Димитровградския пазар, беше облечена в лилавото сако на Алекс.  Mr. Green
Изтрещях и аз тотално.  Laughing

Уф... всички изтрещяхме яко.
Смяла съм се с глас!  Joy

хахахахахахахахахахаха ей това ме разбиииииииииии  Joy Joy Joy

Само дето ще да са от някой чужд колет  Twisted Evil Аз такива не съм поръчала ни едни  hahaha
Съвсем криминално стана а  Joy Joy Joy

# 1 481
Ми щото на теб са ти изпратили лилавото ми палтенце и чершаВчетата. Търгашка!  Mr. Green

# 1 482
Ми щото на теб са ти изпратили лилавото ми палтенце и чершаВчетата. Търгашка!  Mr. Green
Ми може да е бил от ония обърканите колети - отгоре мойта си фактура.. вътре твойто палтенце  Twisted Evil и бонус - мноооооооого точки всякакви  Joy

Искам колети пък бе smile3515 Що ги нямааааааааааа  newsm45
Няма ли кой да ми кажеееееееееееее  smile3511

# 1 483
Ще правя Бойкот и аз,докато не ми пристигнат всичките 10 поръчки от 16.01 нататък няма да пускам новииииии..... Crossing Arms

и аз така

# 1 484
някой да е получил отговор вече защо 5-те процента обработка станаха 7?
и къде в сайта са изписани и регламентирани?
защото аз откривам само 3, 5, 14, 15 и всякакви, но не и 7

Общи условия

Активация на акаунт