LaRedoute.fr - 102 - Всичко за поръчката!

• 103 460
  • 1 993
  •   1
Отговори
# 1 455
  • Sofia
След като влезеш там, но поръчките ти са с много артикули и се вижда последната и част от предпоследната, то трябва да се натисне горе или долу в дясно бутончето и излизат всяка поръчка на един ред и мoжеш да влезеш после и в самата поръчка.

... където си виждам цялата поръчка, както съм си я поръчала. което показва, че теорията на Зори е невярна.
напротив вярна е аз сега си проверих и разбрах какво ми липсва точно както е казала зори се вижда  поръчката , но без отказания артикул  като се влезе в mes remboursements след това над него се влиза в mes commandes en course и там са всички артикули без отказаните
Ако поръчката ти е от стара дата както моята от 20.01 да речем ще видиш нещо на кукуво лято, там където трябва да се види ми стоят само поръчките от 09 и 10.02, като отворя цялата поръчка през Toutes mes commandes си ми стоят всички артикули които съм поръчала.
И сега да кажа пак, че им писах с въпрос какво ми е отказано и на следващия ден ми отговори Сабине кои са артикулите и помоли да се свържа с нея на другия ден, за да ми изпрати номера на ваучера, писах и и до 5мин ми го изпрати, нищо сложно.
Вече искам всички да си получите колетите до една, че ми омръзна да чета само за ваучери, чекове и отказани артикули.  Laughing

Тук искам да допълня, че поръчката ми от 20.01 е изпратена на 10.02 от Франция, а отказаните ми артикули се появиха на 11.02, понякога датите са близки, та нищо не се знае.

# 1 456
  • София
Надежда2 Изпрати им ваучер  Mr. Green

# 1 457
  • sofia
Като отворя ел.каталог ми излиза някаква оферта,която не мога да затворя и не мога да видя номера на тези
http://www.laredoute.fr/vente-bermuda-converse.aspx?productid=32 … tegoryid=22905192
Някой би ли ми помогнал  Hug
Благодаря предварително!

# 1 458
  • Варна
Моля да ми кажете дали обувките на Левис си отговарят като номера или се поръчва +1? По-конкретно, тези

# 1 459
Тъййй, аз знам, че е много коментирано и не съм единствена на опашката, ама днес се ядосах много....

Реших, че от 10.01 до сега поръчката ми трябва 100 пъти да е стигнала ВЕЧЕ ( щото преди 2 седмици проверявах и още я нямаше ) и се дигнах в най-големия сняг ( с колата ) да си вземам поръчката преди работа, щото след това ми е почти невъзможно....Е, няма такъв ужас.....нямало я, просто отказах да повярвам и накарах жената да погледне пак и да ми повтори и потрети...

Кацнах в офиса и веднага им спретнах едно "любезно" писмо  Close и сега чакам да ги видя какво ще ми отговорят Mr. Green, не стига, че най-нагло си дърпат онази таксичка за 24 часа доставка.... Crossing Arms Проявявах разбиране до днес, промоции, повече поръчки, това-онова...ама търпението ми се изчерпа...

Та, ако ми отговрят и ви интересува, особено момичетата, които чакат като мен от началото на януари, ще пиша...

# 1 460
  • Перник
Надежда2 , сама трябва да решиш как ще постъпиш. Ако искаш да изкараш някой лев, можеш да пуснеш нещата в Продавалника. Но ако решиш да постъпиш коректно и честно можеш да им ги върнеш. Предполагам, че ще поемат пощенските, като обясниш какъв е случая. Все пак изборът си е твой, но ако избереш втория вариант, първо им прати един мейл Peace

Надежда2 Изпрати им ваучер  Mr. Green
hahaha Joy hahaha Joy

# 1 461
  • Sofia
Комикс, те нямат такава доставка изобщо там онова поле друго значи.  Laughing
Забравих да кажа, че снощи сънувах Духи да продава от чаршафите на точки на Димитровградския пазар, беше облечена в лилавото сако на Алекс.  Mr. Green
Изтрещях и аз тотално.  Laughing

# 1 462
знам че много ги поръчвахте много, може ли отзиви дали сте доволни, здрави ли са, това конопеното дали се разнищва ? Меки ли са ?
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8103534& … ue&ksource=-1

ще питам за последно дано някой помогне в темата за отказаните артикули  Rolling Eyes

# 1 463
  • Пловдив
Ще правя Бойкот и аз,докато не ми пристигнат всичките 10 поръчки от 16.01 нататък няма да пускам новииииии..... Crossing Arms

# 1 464
... снощи сънувах Духи да продава от чаршафите на точки на Димитровградския пазар, беше облечена в лилавото сако на Алекс.  Mr. Green
Изтрещях и аз тотално.  Laughing

smile3532

# 1 465
оооохх, ха-ха-ха, кис-кис-кис
надежда - честна съм по природа, ама щях яко да се замисля какво да направя, ако съм в твоето положение.

питах преди време за едни чЕршаВчета - от форумските - червеното каре.
имам долен с ластик, 140х200, но са объркали поръчката и ми трябва 160 ширина независимо с или без ластик. някой да има? да продава? да заменя?

# 1 466
Валерия, онова поле ми идваше да им обясня с подробности къде да си го хм, хм....ситуират Mr. Green а и не само него... Rolling Eyes А по повод съня ти, дали не ти е време за малко почивчица от Редута и всичко свързано с него.... Laughing

Запитах ги риторично, дали ще се наложи февруарските поръчки да ги чакам до лятото  newsm78

ivanka1979, те пък като се стреснат .... Thinking

# 1 467
знам че много ги поръчвахте много, може ли отзиви дали сте доволни, здрави ли са, това конопеното дали се разнищва ? Меки ли са ?

ще питам за последно дано някой помогне в темата за отказаните артикули  Rolling Eyes

Аз ги имам тези еспадрили-изобщо не ми харесват-широки са, според мен са уголемени, защото на дъщеря ми 30 номер са й големи. Малко ми изглеждат като за еднократна употреба.

# 1 468
  • Стара Загора
мами моля ви ,ако някой знае нещо за тези обувки да каже
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6810632& … 1&PersText=Je saisis le texte ici&ItemId=71&Mode=Update&Single=true&ksource=-1 Praynig Praynig Praynig

# 1 469

Аз ги имам тези еспадрили-изобщо не ми харесват-широки са, според мен са уголемени, защото на дъщеря ми 30 номер са й големи. Малко ми изглеждат като за еднократна употреба.

bouquet  bouquet  bouquet имах такива съмнения, че не са много сполучливи

Общи условия

Активация на акаунт