Въпроси към модераторите и администраторите

• 98 398
  • 1 392
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Здравейте,

Имам следния проблем - когато се опитам да отговоря на дадено по-дълго мнение и/или цитирам, в полето за писане на отговора ми се вижда само "видимата "част (ама как го обясних само ooooh!). Ако трябва да се скролне не става. Курсура постоянно се вдига нагоре. Така, ако текста е по-дълъг не мога да видя какво пиша по надолу. Какъв е проблема?

# 571
  • В сърцето на живота!
Здравейте,
В темата "ябълка за безплодие" ,rossy-pm е направила едно списъче,та въпроса ми е може ли това списъче да го преместите на първа страница - на първи пост,за да е по лесно за всички и съответно да може да се редактира (когато има нова бременна) от rossy-pm или от някой мод?
  bouquet

# 572
  • Стара Загора
Здравейте,
В темата "ябълка за безплодие" ,rossy-pm е направила едно списъче,та въпроса ми е може ли това списъче да го преместите на първа страница - на първи пост,за да е по лесно за всички и съответно да може да се редактира (когато има нова бременна) от rossy-pm или от някой мод?
  bouquet
Списъците не ви ли станаха много Wink
Имате два активни мода в Искам бебе...едно ЛС щеше да е по-лесно....или ви е страх да не ви отрежа Mr. Green
През летния сезон съм добра бе Crossing Arms

# 573
  • В сърцето на живота!

Имате два активни мода в Искам бебе...едно ЛС щеше да е по-лесно....или ви е страх да не ви отрежа Mr. Green
Не се сетих да пиша на лични Laughing
Ми да знам,че са много списъците но.. Rolling Eyes
Разчитаме на добротата ти през летния сезон Praynig

# 574

Не се сетих да пиша на лични Laughing
Ми да знам,че са много списъците но.. Rolling Eyes
Разчитаме на добротата ти през летния сезон Praynig
и аз да се помоля  Praynig  : Rolling Eyes

# 575
  • В сърцето на живота!

и аз да се помоля  Praynig  : Rolling Eyes
Готов е списъка newsm44

# 576
Здравейте,

Имам следния проблем - когато се опитам да отговоря на дадено по-дълго мнение и/или цитирам, в полето за писане на отговора ми се вижда само "видимата "част (ама как го обясних само ooooh!). Ако трябва да се скролне не става. Курсура постоянно се вдига нагоре. Така, ако текста е по-дълъг не мога да видя какво пиша по надолу. Какъв е проблема?

Проблемът се нарича Internet Explorer 8 - т.е. този проблем се появява само при новата версия на експлорера.

Решението е да се цъкне на иконката посочена по-долу

Зарежда се страницата, натиска се показаният бутон. С прости думи страницата се дисплейва като при по-старата версия на ИЕ.

http://www.its2.uidaho.edu/blackboard/help_docs/Setup/images/ie8 … tibility_view.gif

Гугъл: Internet Explorer Compatibility

# 577
Мале, мале, тук е като бойно поле.
Идвам с мир, не съм Октомврийка.  Peace
Да попитам - работи ли се нещо по Форума, защото от един два часа насам ми се случи доста пъти да ме "изхвърли"?
Thinking

П.С. Ето, сега 4 пъти не мога да публикувам. ooooh!

# 578
  • Sofia
Моментно беше

# 579
Темата е http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=407395.0.
Пуснах я на 22 юни сутринта. По-късно през деня получих съобщението за пощенски запис. Парите са изпратени на 15 юни.
Вчера следобед се опитах да го напиша в темата, но тя беше заключена. Помолих Ерика да я отключи и когато след няколко часа отново влязох в Интернет mamma я беше заключила.
Съжалявам за проблемите, които причиних. Предполагам, че реакцията ми не е много адекватна, но още по-неадекватно ми се струваше да не правя нищо.
Последното съобщение, което имам от Pitia, е от 5 юни. След това й писах три пъти, но тя не ми отговори.

# 580
  • София
Цитирах този пост в заключената тема.

# 581

Благодаря.    bouquet

# 582
  • София
О боже ooooh! имало и трета група октомврийки ooooh!
Ако искате може и за всяка една поотделно да се отвори тема....мисля, че така ще бъде чудесно и справедливо. Преливащ фолум от октомврийки. Освен да нямате нито една тема - не виждам към какво друго се стремите.
Благодаря bowuu

И аз сега чух за третата...  Crazy
Бях единият от намесилите се модератори при разделените теми и мислех, че всички вече е мирно и тихо.. но уви! Щом и трета група има...  newsm78

# 583
Това не е ли забранено?   Thinking

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=408279.0

# 584
Един въпрос -защо когато на някого му се наложи бан ,не му се казва за колко дни е  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт