Пролетни придобивки/ 09

• 62 695
  • 580
  •   1
Отговори
# 240
didiani разсмя ме LaughingАз имам същият проблем с черните ризи.Имам няколко модела ,но по няколко бройки с почти несъществени разлики WinkА старите дънки ги накъсай леко.После с бяла риза,леки токчета и голяма чанта,ще си ОК Peace

# 241
didiani разсмя ме LaughingАз имам същият проблем с черните ризи.Имам няколко модела ,но по няколко бройки с почти несъществени разлики WinkА старите дънки ги накъсай леко.После с бяла риза,леки токчета и голяма чанта,ще си ОК Peace

А той и мъжът ми много се смя! hahaha
Благодаря за съвета!
Мисля си едните малко да ги избеля ли какво newsm78?
Между другото аз първо си харесах едни по-избелели и накъсани ;но не ми стояха добре.

# 242
# 243
# 244
Иве, обувките са ти наистина много интересни!

Тези ризи в Калиопето и аз ги гледах. Просто са супер! Точно по моя вкус,но  за малко да направя същото като Didiana Mr. Green !

Слабост са ми, но този път се въздържах!

# 245
харесват ми   bouquet

ето и от мен:
две блузки (с различни цветове)
1 -
http://img9.imageshack.us/img9/1541/p1260660.jpg

2- http://img140.imageshack.us/img140/8364/p1260661.jpg

и една с бижу, което си взех отделно

http://img140.imageshack.us/img140/5324/p1260659.jpg

# 246
# 247
  • Пловдив
ive70, искам такива дънки.....Откъде си ги купи... Praynig Peace

# 248
ive70,обувчиците са супер  Heart Eyes Heart Eyes

# 249
Благодаря на всички ..ами значи обувките са от магазин Джиани
а дънките на са някаква известна марка от един магазин във Велико Търново,ако някой е от Велико Търново и са му харесали ще му обесня магазина  Simple Smile

# 250
Иве70,имам ги същите дънки от 2 мес ,и съм мн доволна.Магазина е с/у Уч.П. Евтимий ,нали WinkОбувките ми харесаха,ама са ми височки GrinningЗаредили са нова стока ,значи....Днес излизам да си "сверя часовника " по магазините Peace

# 251
мм не мойте са от един магазин срещу Търговския център има го и същия магазин в Тунелчето за механа ХЪшОВЕТЕ (пъврото магазинче вляво)

# 252
Иве70 ,сещам са кой магазин става въпрос.За колко ги взе,защото моите са за 35лв

# 253
Здравейте и честита Баба Марта !!!
Ето едни дънки от мен ;закупени вчера
www.prikachi.com/users/dididani/11Y.jpg
www.prikachi.com/users/dididani/12m.jpg

И сега ще ви покажа изумлението doh ми когато се прибрах в къщи и установих че
имам още два чифта подобни с малки разлики в джобовете и кройката от лятото които не съм слагала въобще  #Shocked.

www.prikachi.com/users/dididani/9k.jpg
Познахте ли новите са най-долу в ляво  Banghead
Е можели такова нещо хич ме няма  smile3511.Харесам нещо ;пробвам го на бързо и тръгвам и все бързам защото съм все с децата и ако не съм бърза рискувам магазина да бъде с нов интериор и подредба след нас.А пък и цената една смешна беше как да не си ги купиш?
И сега какво да правя ?
Моля ви дайте идея как да ги разнообразя- да ги избеля;боядисам или нещо друго ?
Става въпрос за старите ;защото новите аз много си ги харесвам.
Приемам всякакви съвети и предварително благодаря!!!

Didiani, хич нищо ако не измислиш предложи ги за продаване. Аз лично веднага ще скоча за едните. Много ми харесва цвета. Направо класика. Hug

# 254
ехе сигурна ли си ,че са същите ..защото мойте за 56 и двата модела..

Общи условия

Активация на акаунт