Май-чета и май-ки(2)

• 11 393
  • 268
  •   1
Отговори
# 210
за Мила  Hug
mamilla кураж... Hug ей ама и аз съм един заплес...днес съм на работа от 8,00 до 21,00 ч  Rolling Eyes просто не знам ка ще мине този дълъг ден...та за сега чао ...

# 211
лошото винаги минава по един или друг начин. значи, трябва само малко да изчакате. това за беше за мацките, дето тия дни са натикани в кьошето. ще мине  Peace

аз имах лежерен уикенд с жестоки терзания дали да си купя ботуши на вранглер /ама мног намалени/ и едни други на корида, или само едните, и ако са едните, то кои да бъдат  Mr. Green в края на краищата попаднах в нета на клипчето със сомалийските деца, дето гладуват, и не взех нито едните. това само говори колко съм лекомислена, когато не съм на педал от работа. извод - нужна ми е много, много работа, за да се държа на ниво. толкова по безсмисления доклад.
а, забравихд а се поФаля, че ми пристигнаха тефлоновите тенджери от ла редут - намалени от 150 Е на 45, 4-5 съда, с няколко капака, включително и пластмасови + 2 дръжки. много им се кефя. по един снобарски начин пасват чудесно на новата ми кухня  Mr. Green

# 212
Маик,дай боже всички да се терзаем за такива неща.... newsm53 JoyНо по-добре не се отказвай поне от едните,защото после ще те е яд.
Мамилла,стискам палци по бързо да се оправи майка ти!Най-лошото вече е минало. Hug
Smiled,иди си на доктор,за да си спокойна.
А,иначе,ние сащо все още сме в групата на "пикаещите в гащи".... EmbarassedМойто момиче не отказва гърнето,когато иде реч да пишка,но за другото....Врещи с пълно гърло.В книгите нали пише"между 2 и 3год."та не си давам мн.зор.Но да ви кажа,че като беше на 7-8мес.личната и ми каза да почна да я слагам на гърнето и се беше научила всичко там да прави.До годинка.После започна да се дърпа и тай като д-рката ме беше предупредила,че така ще стане и "да не я насилвам",спрях за ок.мес.ГОЛЯМА грешка!!!После въобще не можех да я накарам.А едно момиче,с което заедно го правехме продължи и махна памперса на детето си на 1.2мес.(веднага след като се стопли).Та може би тези от вас с новите бебки могат да пробват.За говоренето-говори всичко.Сутринта такава реч дръпна...Така ме развесели! Laughing

# 213
Avgusta Hugаз познавам 3-4 мами, които почнаха да слагат бебоците на 5-6 месеца на гърне. Естествено, че едно неподвижно и неразбиращо още бебе ще си върши работата където и да го сложат PeaceНо после почват да разбират и осъзнават, че този процес с гърнето им спира "работата"(играта) и отказват да седнат. Сега тези 3-4 бебета изобщто не искат да видят гърне. Е, къде тогава беше смисълът? newsm78

# 214
Благодаря ви момичета, много сте мили  Hug. Подобни състояния наистина ме сриват, но  добре, че имам Миличка- само с една усмивка ми слага балсам на раните. Уж отмина бурята, чакам си слънцето Simple Smile

# 215
  • Пловдив
Здравейте, аз отдавна не съм писала и сигурно сте ме забравили, но аз ви чета мн редовно и ви чувствам доста близки,та искам да споделя нещо с вас, и да попитам дали на някой не му се е случжало подобно нещо, че мн се притеснявам. Някъде преди 4 месеца започнах да получавам едни потрепвания на мускулите, все едно ти играе окото, но на различни места на тялото. Сега примерно имам на дупето. Ходих и обиколих сума ти невролози в Пловдив, ходих и до един професор в София и всичко ми казват, че нищо ми няма, че е на нервна почва, е да, ама тези неща не минават и не минават. Правиха ми излседване и за една лоша болест и там всичко е ок. Незнам, но ми е мн притеснено... На някой ставало ли муе е така?

# 216
Ами аз си тръгнах последна Laughing ама ако иа поверие и за това,лошо му се пише на таткото/ау, не написах мъжът ми  newsm78 ,. дали не е от брзане/.А и да ви питам Алек говори на татко си по име,има ли други такива?Или да почна и аз да му казвам ТАТИ?
Vaninaa ,спортуваш ли или преди ако си спортувала активно...ама и на мен на нервна почва ми звучи.Както е казал Карсон,който живее на покрива :Спокойствие и само спокойствие!А аз добавям здравословна харана Hug

# 217
ina_ana   и Любо в началото така ми говореше.Понеже ние си говорихме на име и той така беше започнал.Даже викаше на баща ми , татко , защото аз така го наричам.И се чудех как да викам на всички , но явно е било само период.Всичко отмина.
На всички , които имат проблеми пожелавам  , те да се решат по най - добрия за тях начин.болните бързо да оздравяват.
Ето ви и малко нови снимки от нас     http://www.snimka.bg/album.php?album_id=332629&pid=10721622

# 218
Крисис, много хубави дечица  bouquet
Ина, Ник понякога нарича кака си "кака Цекова" Laughing Период е и според мен.
Vaninaa, а проблеми с очите и вестибуларния апарат имаш ли? И в двете половини на тялото ти ли получаваш изтръпванията? И за "лошата болест" ядрено-магнитен резонанс ли прави?
mamilla, дано всичко бързо се нареди при теб Hug

# 219
сакън - чак такива лоши болести не давам  Naughty

# 220
Ванина,може би не бива да се притесняваш,щом са казали,че не е нещо сериозно.А ако продължава,пробвай пак при друг лекар.Да поразпитаме ли за някой добър невролог?Тук в София?

# 221
Без колани ли я возиш Shocked

# 222
  • България
Аз тъкмо щях да споделя че комо ми вика"тате", ама сега като прочетох - той май ми вика по име - мъжът ми ми казва Тути...в такъв случай и ние с хората... викаме си по име  Laughing

Vaninaa и ас съм съгласна с диггностицирането - на нерва основа. Лошето е че може в момента да нямаш някакво терзание, простео сега да избива старо такова. дано да отмине от съмо себе си!

mamilla и от мен  Hug - а то слънчето ще дойде, нали знаеш  Wink

# 223
  • Бургас
mamilla Hug - и да слънцето ще дойде, опитай да се съхраниш до тогава

искам да споделя нещо с вас, и да попитам дали на някой не му се е случжало подобно нещо, че мн се притеснявам. Някъде преди 4 месеца започнах да получавам едни потрепвания на мускулите, все едно ти играе окото, но на различни места на тялото. Сега примерно имам на дупето. Ходих и обиколих сума ти невролози в Пловдив, ходих и до един професор в София и всичко ми казват, че нищо ми няма, че е на нервна почва, е да, ама тези неща не минават и не минават. Правиха ми излседване и за една лоша болест и там всичко е ок. Незнам, но ми е мн притеснено... На някой ставало ли муе е така?
Не знам дали става въпрос за същото, но в продължение на близо два месеца (декември и януари) много ми играеха (не намирам по точна дума) лицевите  мускули - около очите - все едно ти играе окото. Много неприятно беше . Ту едното ту другото. И аз се бях замислила за доктор, но тогава ме налегнаха и други проблеми та не забелязах кога точно отшумя (тъкмо свикнах  Mr. Green) Аз мисля че беше от нерви (или както там му е медицинското име  Sick).
След като при теб изследванията не са показали нищо - пробвай с витаминчета и малко релакс (май е по-лесно да се каже )
Всъщност исках да кажа че при мен за сега отшумя, надявам се и при теб да мине  Peace
Хубав ден на всички
 bowuu

# 224
Аз бях написала един дълъг пост на тема "ходенето по лекари и има ли то полза у нас" Mr. Green, но като го прочетох реших, че е много песимистично и го изтрих. Vaninaa напиши само това ли са ти симптомите. А това, че изследванията нищо не са показали за мен специално нищо не значи.

Общи условия

Активация на акаунт