Май-чета и май-ки(2)

• 11 388
  • 268
  •   1
Отговори
# 225
Ау, КСИ, защо така черногледо? Взех да се замислям и аз....

# 226
Ау, КСИ, защо така черногледо? Взех да се замислям и аз....
Защо ли...Защото мъжът ми 7 години обикаля частни и държавни кабинети. То не беше "на нервна почва", то не бяха шипове....И изследвания правиха, но никой нищо не видя. Всичко беше наред. Той прочете това онова в интернет, зародиха се съмнения и после в 1 ден 2ма различни лекаря му поставиха диагнозата. В последствие се потвърди. Даже се оказа, че на старите изследвания всичко се виждало перфектно, но просто за толкова години не е случил на компетентни лекари...
И защото една колежка на баща ми няколко месеца я лекуваха от тумор в Ловеч, но тя нещо нямала вяра на тамошните лекари и отишла в Плевен. Там и потвърдили диагнозата и като отишла на изследвания следващия ден попаднала на друг лекар. На ехографския преглед човека почнал да се смее- жената се оказала бременна в 7ми месец. А тя си има внуче и въобще не е подозирала.
И защото по коледа едно познато детенце на снаха ми почина 2 часа след преглед при лекар който казал, че нищо му няма.
Затова Confused
С тези случки искам да ви кажа, че явно човек за да е сигурен от какво е болен трябва да посети 10тина лекаря. Така може и да случи на някой дето си е чел учебниците ooooh!
Vaninaa, ако само това са ти симптомите не мисля, че е нещо страшно. Имаш ли обаче и други оплаквания - колкото и не свързани да ти изглеждат нещата - тичай на лекар.
Пак си написах гадния пост, сори. Супер криво ми е от всичко това и май не беше редно и вас да товаря. И с Лори си имам проблеми и съм болна от вчера...абе въобще... ooooh!

# 227
Кси, горе главата  Hug
След всичко лошо идва хубаво  Hug

# 228
Krisis
много сте сладки на шейната  Hug а и тази снимка с голямата купа пуканки, и ние казваме пу-пу и ходи до микровълновата

ей болести, стига, всичко да минава....дано се размине, но аз също подкрепям, че изследванията не са много меродавни...зависи от много други неща

KSI - на това му викат парен каша духа  Naughty

# 229
  • Пловдив
Да, само това са ми оплакванията, нищо друго ми няма. С очите съм ок, с вестиларния апарат имам проблеми повече от 10 г. Ходила съм досега на 7 невролози в Пловдив и при един професор в МВР-болницата в София. Категорично отхвърлят МС и онази другата болест. Незнам вече, пък на мен ми е притеснено като ми става така. Казват,че били доброкачествени трептения и щели да минат сами, ама ... толкова време, не знам вече...

# 230
Ванина, понеже имам горчив опит с диагностицирането на неврологични симптоми, моя съвет е на първо място да се успокоиш. През периода февруари-март и октомври-ноември в нервната система на човек настъпват известни изменения, които могат да доведат до всякакви признаци. Това не означава непременно, че си болна от лоша болест. Има значение наистина ако си бивш спортист и пиши дали са ти правили магнитен резонанс. Докторите са длъжни да проверят няколко варианта преди окончателната диагноза, така че може да чуеш какво ли не. Ще видиш, че всичко  е наред  Hug
На мен ми помогна хомеопатията.
В МВР болница, шефът на неврохирургията, не ми беше от особена полза.

Краси, напълно те разбирам Hug

# 231
  • Пловдив
Ванина, понеже имам горчив опит с диагностицирането на неврологични симптоми, моя съвет е на първо място да се успокоиш. През периода февруари-март и октомври-ноември в нервната система на човек настъпват известни изменения, които могат да доведат до всякакви признаци. Това не означава непременно, че си болна от лоша болест. Има значение наистина ако си бивш спортист и пиши дали са ти правили магнитен резонанс. Докторите са длъжни да проверят няколко варианта преди окончателната диагноза, така че може да чуеш какво ли не. Ще видиш, че всичко  е наред  Hug
На мен ми помогна хомеопатията.
В МВР болница, шефът на неврохирургията, не ми беше от особена полза.

Краси, напълно те разбирам Hug
Не са ми правили магнитен резонанс, защото съм нямала никакви симптоми на МС, а това трептене не било симптом на тази болест. Мевдувпрочем единия лекар в Пловдив е шефът на нервното отделение в най-голямата болница в Пл-в и той е професор. Абе все светила и все нищо ми нямало... А на мен когато започна да ми става така октомври месец и влезнах в нета и сама взех да си поставям разни страшни диагнози. Бях сигурна, че съм болна от най-страшното, не ми се ядше, не ми се спеше, бях много зле. И само обикалях по лекари и все очаквах да чуя най-лошото... и досега съм в тоя филм и мускулите все още си ми правят така...

# 232
  • България
Ваня, само се успокой. От самовнушения и четене във форума наистина можеш да си докараш някоя болест (недай Боже) Нали си чувала, че студентите по медицина когато учат за изпит си откриват всички симптоми  Mr. Green Опитай да се успокоиш, най-вероятно е , както са ти казали и лекарите на нервна почва  Hug
Крисис, снимките са страхотни. Много са сладки децата. Това на Витоша ли е? И Милка е там  Grinning

# 233
И аз точно това щях да пиша - самовнушението е най-лошата болест.
Успокой се наистина, това не значи да не ходиш на лекар. Hug

# 234
Всъщност пропуснах да напиша, че аз всъщност имам диагноза, но отказвам да я приема и с помощта на самовнушението точно отдавна не показвам никакви симптоми. Психиката е много важна, дори и да си здрава и да си внушаваш, че ти има нещо - то ще дойде рано или късно. А и все пак различни доктори ти казват, че ти няма нищо, недей да искаш да чуеш най-лошото- не го викай.
Има един филм "Тайната" документален от 2006г. има и такава книга, но не помня автора- препоръчвам ти го.

# 235
  • Пловдив
Ваня, само се успокой. От самовнушения и четене във форума наистина можеш да си докараш някоя болест (недай Боже) Нали си чувала, че студентите по медицина когато учат за изпит си откриват всички симптоми  Mr. Green Опитай да се успокоиш, най-вероятно е , както са ти казали и лекарите на нервна почва  Hug
Крисис, снимките са страхотни. Много са сладки децата. Това на Витоша ли е? И Милка е там  Grinning
Точно това ми каза и професора в Пловдив, че такива потрепвания имали студентите по неврология Mr. Green
Дано да е прав

# 236
  • Пловдив
Всъщност пропуснах да напиша, че аз всъщност имам диагноза, но отказвам да я приема и с помощта на самовнушението точно отдавна не показвам никакви симптоми. Психиката е много важна, дори и да си здрава и да си внушаваш, че ти има нещо - то ще дойде рано или късно. А и все пак различни доктори ти казват, че ти няма нищо, недей да искаш да чуеш най-лошото- не го викай.
Има един филм "Тайната" документален от 2006г. има и такава книга, но не помня автора- препоръчвам ти го.
Все с това се успокоявам и аз, че 8 лекари са ме преглеждали и ако имаше нещо все един щеше да се усъмни, пък то никой..

# 237
мале, това с тумора и бременността в 7мия месец направо ме хвърли в музиката ooooh!
нищо ви няма. здрави сте. имате деца да гледате. точка.  Hug

# 238
 KSI, напълно разбирам вече. Hug
Мамила, страхотна си. Ще намеря и изгледам филма. За самовнушението сте напълно прави Hug,ама пусти странични дразнители Rolling Eyes

# 239
  • България
Мамила, аз доста вярвам в тези неща и Тайната съм гледала и веднъж вече бях препоръчала "Подсъзнанието може всичко"  Но избягвам много да давам съвети, на хора , които не вярват , защото може да ме помислят за луда  Mr. Green
А страничните дразнители само ти показват слабостите, които имаш и могат да ти помогнат да ги преодолееш  Peace

Общи условия

Активация на акаунт