® E-bay - тема 22

• 45 290
  • 758
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте. Имам няколко въпроса. Значи ситуацията е следната, поръчала съм два часовника, по принцип с доставката цената е 214,80 долара.Но се разбрахме с продавача да напипе по-малка сума, и той го е направил. Написал е цената на часовниците че е 125 долара. И доставката 25.89. Обаче сега получавам писмо от Пощенска станция за международни пратки  в Пловдив , които ме викат там, да си получа нещата (при положение че съм от Кърджали) и да нося Митническа декларация от Пловдив, и Фактура-ПейПал, съдържаща информация относно вида на полуичената стока,цена, количество и т.н.
И сега иоскам да ми кажете, това защо се прави, след като сумата написана не надвишава минимума за мито.И освен това какво се прави когато аз нямам път на там, и в момента не мога да ида до Пловдив. ooooh!
Хм, гадно. Обади се по телефона и се опитай да разбереш на какво основание ти задържат пратката и те викат. Не ми се е случвало подобно нещо...

Звъннах. Естесвено една "много мила" служителка ми обясни,че не разбирала от такива неща, и викан друга.Другата отсече,че те са просто служители,информация не можело да получа така, да съм дошла на място и така да съм си оправила нещата.Казвам й-ама дали сте тоя телефон за справки все пак, аз съм от Кърджали, естествено че ще звънна първо по телефона. И ми затвориха. Mr. Green

Аз не разбрах, ти получи ли часовниците или са на митницата?

Часовниците са общо 3 на брой.От два различни продавача. Този от който имам 1 брой, пристигна вчера.От другият имам две бройки, те са на митницата в Пловдив. Предполагам,че питаш,защото си водяла темата за часовниците, нали? Rolling Eyes

# 616
Часовниците са общо 3 на брой.От два различни продавача. Този от който имам 1 брой, пристигна вчера.От другият имам две бройки, те са на митницата в Пловдив. Предполагам,че питаш,защото си водяла темата за часовниците, нали? Rolling Eyes

Да.
Кофти история, да не би все пак продавачът да ги е пратил с фактура на реалната стойност?
Помоли го да ти изпрати фактурата, с която пътуват часовниците и тогава иди.

# 617

Да.
Кофти история, да не би все пак продавачът да ги е пратил с фактура на реалната стойност?
Помоли го да ти изпрати фактурата, с която пътуват часовниците и тогава иди.

Другият слава богу е тука, без проблеми, даже смятам да се похваля, макар че снимките не са от най-хубавите- http://www.snimka.bg/album.php?album_id=346708
Иначе фактурата с която пътуват часовниците е при мен,пратили са ми я от Пловдив.Момчето даже е написало още по-ниска сума, от тази която му бях казала, сумата на часовниците е написал 125 долара, и доставка 25.98. Обаче искат да ида и да представя ПейПал фактура, и това ме притеснява.Макар че и в нея сумата на часовниците си е 180долара, което е под 150евро, и не би трябвало да има проблем,нали?

# 618
Много хубав часовник, със здраве да си го носиш.

# 619
  • софия
Момичета, има ли някой, който не си е получил нещата в емпреса от средата на февруари?

# 620
  • на пистата
Момичета, има ли някой, който не си е получил нещата в емпреса от средата на февруари?
аз,имам неща от 5-7 февруари и още не са пристигнали

# 621
  • varna
да много е хубав часовника,дано да си вземеш и другите 2 без проблеми Peace
а това някаква реплика ли е,не му виждам добре марката Peace

# 622
  • varna
има чоколина и още някой май Peaceдано да ги получите скоро,че да позяпам малко Laughing
мойте неща са с този от 26.02 и ще почакам докато дойдат Peace

# 623
Момичета и Момче  Wink ,имам един анцунг на Адидас(12-18 мес) и маратонки на същата марка (22 номер),розови.Поръчах ги за едно момиче,но и дойде на ум,че не ги иска.Някой ако има нужда да се обажда. Peace

А вие как разбирате кои точно пратки са ви в Емпресата? newsm78 На мен ми казва само бройката и докато не дойдат при мен гадая какво точно е пристигнало.

# 624
Много хубав часовник, със здраве да си го носиш.

Мерси много. Hug

да много е хубав часовника,дано да си вземеш и другите 2 без проблеми Peace
а това някаква реплика ли е,не му виждам добре марката Peace

Благодаря ти.И аз се надявам.
Часовника не е реплика, на Fossil е.Ето го от сайта: http://www.fossil.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?l … ;imagePath=BQ9358
С 11-години гаранция даже. Laughing  Винаги се смея на тази гаранция.

# 625
  • софия
аз,имам неща от 5-7 февруари и още не са пристигнали
има чоколина и още някой май Peaceдано да ги получите скоро,че да позяпам малко Laughing
мойте неща са с този от 26.02 и ще почакам докато дойдат Peace

Поуспокоихте ме Hug
Дано "хванем" следващия курс за БГ. В сайта няма още датите за март, но някой беше писал 11-12 newsm78

Пате, аз като заек, имам само 2 неща и си питам за 2 пратки. За сега е лесно Wink

# 626
  • София
Момичета и Момче  Wink ,имам един анцунг на Адидас(12-18 мес) и маратонки на същата марка (22 номер),розови.Поръчах ги за едно момиче,но и дойде на ум,че не ги иска.Някой ако има нужда да се обажда. Peace

А вие как разбирате кои точно пратки са ви в Емпресата? newsm78 На мен ми казва само бройката и докато не дойдат при мен гадая какво точно е пристигнало.

E как така не иска? Поне платила ли ти ги е?  Shocked

Иначе аз помолих Мариела да надникне в последната пратка, защото първите вече били затрупани в плика. Но за най-първите две ми беше казала , че са малки пакетите, та се досетих, че трябва да са маратонки за малкия.

Следва. курс е на 14.03  Peace

# 627
E как така не иска? Поне платила ли ти ги е?  Shocked
Не,не е. Close

# 628
  • София
Е, прави друг път поръчки на добра воля. Егати и нахалницата тази  Shocked

# 629
  • Бургас
Пате дай някоя снимка и цена

Общи условия

Активация на акаунт