Отговори
# 75
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И ОТ МЕН! БЪДЕТЕ МНОГО ОБИЧАНИ И СЕ РАДВАЙТЕ НА ЖИВОТА  bouquet

# 76
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК,МИЛИ МОМИЧЕТА!

Бъдете красиви цветя, ухаещи със сърдечност, чистота и доброта!

Бъдете сияйни звезди, разпръскващи любов и топлина!

Бъдете лъчезарни слънца, огряващи с ярка и уникална светлина!

Бъдете нежни души, улавящи сърцата на тези, в които искате да се оглеждате!

Бъдете грижовни майки, съпруги, приятелки, които даряват радост на любимите си същества!

Обичайте и бъдете обичани!

Винаги се стремете към върха,
каквото и да ви струва това!
Винаги се стремете към победи,
каквото и да ви струва това!
Бъдете вдъхновителки и вълшебници,
и съзидателни, и животворна сила!
Бъдете Жени!

Нека красива усмивка грее на лицата ви не само този ден!
Но нека всеки ден да бъде повод за празник! Празник на душата, която е окрилена и устремена към мечтите, в които се оглежда Слънцето!

# 77
Честит празник, мили момичета!
Нека бъдете винаги обичани, подкрепяни, усмихнати и заобиколени от любимите си хора!

# 78
  • София - Младост 1А
Злато честит имен ден! Пожелавам ти много здраве, обич и късмет!   bouquet

galentina честит имен ден! Много здраве, усмивки и щастливи емоции!  bouquet

Джулка честит имен ден на Галин! Жив и здрав да ти е мъжа и много успехи да жъне!  bouquet

Честито и на всички празнуващи днес... Живи и здрави и винаги усмихнати да сте!
  bouquet

# 79
  • София
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ИМЕНИЦИТЕ! ЖЕЛАЯ ВИ МНОГО ЗДРАВЕ И СБЪДНАТИ МЕЧТИ!
  bouquet

# 80
Поздравления за именниците!
Много щастие и успехи!
Аз се отбих само да ви пусна да погледате малко снимки от почивката ни.

http://www.marinafil.snimka.bg/album.php?album_id=350744

Айде, лек ден, като имам време ще пиша повече  Hug

# 81
Благодаря ви за поздравленията,момичета!
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН и от мен на Галентина и Галин!

# 82
Ей, голяма съм заспа.... ooooh!хич нова тема имало.... и не ми е за първи път даже Embarassed Embarassed
Сега да ви кажа какво става при нас! Mr. GreenДа се отчета подобаващо като неписала от дълго време!!!
Нас ни удари двойно кризата. Нали градът ни се крепеше на 4 стълба...демек 4 завода - 3 американски и един немски.
Та .. те я закъсаха много яко. Почнаха масови съкращения, и неплатени отпуски ooooh! това е от нова година насам. До май месец се очаква да съкратят още хора докато стигнат на половина. Лошото е че останалите и те не работят целодневно а по 4часа от време на време. Това рефлектира на целият останал бизнес, включайше и нас Confused Толкова рязко намаля работата , че чак на моменти спира съвсем.
Затова седнахме с Галин , помислихме...и решихме. Не можем да съкращаваме..щото не сме такива безчовечни. Въпреки че заплатите и осигуровките направо ни досмазват. Решихме да разширим бизнеса. Да открием КНИЖАРНИЦА. Естествено беше много важно да намерим най-подходящото помещение
Намерихме го . Хем е до училището , хем е съвсем близко до нас. 
Името!!! И двамата работим в рекламата вече дълги години /18/ и ни беше ясно че без име няма да стане.
Аз предложих"Джунджурийки" защото освен ученически пособия и канцелария исках да вкараме "малки хубави неща" опаковки, кутийки, панделки, ръчно измайсторени бижута ,значки и ейтакива малки нещица. Но Галин каза че при китайското нашествие на пазара..най много да го помислят за поредният Китайски магазин или всичко по 1лев! Whistling И аз се съгласих естествено!!! Mr. GreenПрав си е!!!С този селски манталитет в града ни.
И тогава се сетих за ... "КЛАМЕРЧЕ" / Кламерче за кръстница ще те взимам , ясна тя"

Та това е нашето Кламерче  Mr. Green: или поне ще стане във вторник. Защото в среда живот и здраве ще го открием! Mr. Green
http://media.snimka.bg/2333/010921891-big.jpg
ето и плаката за откриването който съм подготвила, но естествено местата на снимките са празни, защото стоката още не е заредена /днес монтираха обзавеждането/
http://media.snimka.bg/2385/011025292-big.jpg
намислила съм куп щуротии за откриването! Mr. Green Раздаване на кламерчета - гигант. Надписани с кламерчета балони, и рекламни линийки с кламерчета естествено! Първата покупка над 10лв ще бъде възнаградена със стенен часовник...познайте...с кламерчета естествено Joy
та така - пари вече няма...но със сигурност не скучая!!!! Crossing Arms

иначе в къщи сме добре!
От както Яни удари Къци по главата с чука за пържоли... детето взе да носи 5 и 6ци JoyНевероятно но факт!
Освен това не е нужно да ходим на изложби на абстрактни художници , защото с червилото на кака сме нарисували по стените "шедьоври" ooooh!
А утре е петък 13ти bowuu bowuu Галинчо има рожден ден!!!

Отивам да чета 6те страници дето сте изписали без мен!!Лека вечер мили момичета , и ако ме видите пак че съм се затрила....моля пратете ми на лични линка на новата тема - явно пак съм я пропуснала! Mr. Green

# 83
Джулкаааа, на хаирлия да ви е новия бизнес! Честно, замечтах се... Вярвам, че ще успеете! Чудесно оформление на мястото и на рекламата, а името е просто за БРАВО!!! Особено със закачката  Wink
И да ти е жив и здрав Галин! Все така обичан, и все по-щастлив в това уютно гнезденце, което разширявате все повече  Heart Eyes Дано ви върви по вода!

# 84
  • София - Младост 1А
айде и от мен да ви е на късмет, на пари и на много усмихнати, щастливи и платежоспособни клиенти. За името и аз да кажа, че по подходящо не мисля че ще има. Страхотно е. Душа... криза, не криза, с туй мойто дете обсъждаме да се изнасяме в провинцията... та квалифициран персонал за книжарницата търсиш ли? Simple Smile

Нямам време да ви пиша. Ий сега приключих последните мейли и отивам да лягам. Пепи все се въпри около мен и ме пита няма ли да спра да работя... думи нямам. Иначе при нас си вървят нещата. Диспансеризираха го Пепино с астма, изписаха сингулера и флексотида. След месец на изследвания и така...

Хайде отивам да спя, че едвам гледам.

Юле да го цунеш утре Галин по случай празника!

# 85
  • София - Младост 1А
Галентина ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!   bouquet  bouquet  bouquet
Пожелавам ти много здраве, късмет, много любов и да си винаги усмихната и много щастлива!

# 86
Здравейте, момичета!  Hug Да са ви живи и здрави децата на всички, поразгледах снимките, върнах се назад да прочета... Ние не сме мръднали оттук вече... 2-3 години, ни почивка, ни разходки, ей като сме се закотвили  ooooh!
Джулка, много ми хареса идеята и за име на книжарницата, и оформление, супер е! Успешен да е бизнеса! Въпреки че са дни на криза, и около нас има приятели, които започват бизнес тепърва, та си мисля, че явно пролетта идва с нова надежда и вече не толкова песимизъм, че кризата ще ни убие. То в този ред на мисли, и ние захващаме нещо ново, но то пък при нас е друга дълга история, общо взето откраднаха ни фирмата така да се каже, и сега се връщаме 5 години назад и ще стартираме отначало. Е, ще видим, надежда има, хъс има, средства няма, но...  Tired Както и да е, хубавото е, че поне големите притеснения, адвокати и т.н. разправии за момента са на заден план, въпреки че края не им се вижда. Аз се поуспокоих малко за момента, приех, че не трябва толкова да се отчайвам, то окрадени и измамени колкото искаш, засега важното е да сме здрави и да го преживеем някакси. Болките ми намаляха, повъзстанових се, вече мога да стоя права и да ходя 10-15 мин., е, пак гледам да лежа по лекарско предписание, но определено съм по-добре, бебчето беше добре на прегледа мин. седмица, почна да подритва, та ме кара често да се усмихвам  Simple Smile
Хайде, приятен уикенд, и до писане!

# 87
Хихи... нямам думи да изразя колко усмивки ми донесе слънчевият пост на JuliS.
От сърце пожелавам моето адашче, да донесе много положителни емоции
и пълни касички.  Hug  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
На Галин, на Галето, на Галентина с дребно закъснение искам да честитя и да
им пожелая здраве, усмивки и постигнати цели.
Лелеее Дринка - астма.  Confused Това ми звучи някак страшно и плашещо. Израства ли се с възрастта? Дано. 
Mirinda балкана е просто невероятен. Вярвам че сте си изкарали страхотна почивка.
Малката сладкишка е разкошна... гуш  Hug
Ние също направихме кратко пътешествие до еленския балакан и се почувствах
направо презаредена. А как ми се иска да имаме някоя баба на село, някъде на високо...
с удоволствие бих изпращала дребосъчетата на чист въздух и спокойни селски игри, но няма....
Dilyana много е неприятно всичко това което ви се е случило, но не падайте духом... всичко хубаво
тепърва предстои  thumbsup
Облаче... чак сега ли отби кърмачето, направо ме смайваш. Мале кога ще се видим, кога ще си
побъбрим и ще се посмеем заедно? Искате ли да си организираме едно дамско събиране?  Grinning

# 88
Дринка, направо изтръпвам, като те чета. И все си мисля, че не може да няма друг начин...  Извинявай, знам, на чужд гръб и 100 тояги са малко... но все пак, не спирай да се интересуваш от алтернативи. Не знам защо, но живея с мисълта, че имаш близък  човек от лекарското съсловие, съответно прекалено голяма вяра в стандартната медицина. Независимо от начина, стискам ви палци Пепи да се чувства добре и да е независим от лекарства и пр. патерици.

Диляна,
дано добре да ви потръгне с новия стар бизнес! Новото начало не е лошо нещо, вече сте много наясно с нещата, а започвате на чисто. Успех ви желая! И само не се ядосвай за глупости, радвай се на относителното спокойствие само с едно дете  Heart Eyes

Плами, аз съм ЗА среща! Започвам най-нагло с моите възможни дни: понеделник, сряда и петък вечер, с изключение на 25 март, или в събота през деня, или в неделя след 12:00 часа.
Варна, вие сте - кой кога може. Ще прослушам и Мира, че ми е залипсвала, вече не влиза... а на Галето и нямам телефона, както и на Надето, но тя поне чете. И други се загубиха.... поне за срещата ще ги намерим Simple Smile Какво ли се случва с Богито, тя поне пишеше често?

# 89
Дринка, направо изтръпвам, като те чета. И все си мисля, че не може да няма друг начин...  Извинявай, знам, на чужд гръб и 100 тояги са малко... но все пак, не спирай да се интересуваш от алтернативи. Не знам защо, но живея с мисълта, че имаш близък  човек от лекарското съсловие, съответно прекалено голяма вяра в стандартната медицина. Независимо от начина, стискам ви палци Пепи да се чувства добре и да е независим от лекарства и пр. патерици.
На мен ми дадоха координати на един хомеопат, който е помогнал на детето на колежката, то е било с доста тежки пристъпи и силни лекарства. Мисля да запишем тези дни час и да я заведем Рали, ако решиш ще ти дам телефон, или ако искаш изчакай да видим дали ще ни помогне на нас.
Ние също сме на Сингурер, но другите капки са Ксизал, вече почти месец ги пие. От вчера пак сме с хрема и направо съм изтръпнала, дали пак ще стигнем до това положение, или лекарствата, които пием ще предотвратят пристъпите.

Диляна, успех с новия бизнес! Много неприятна случка, но дано този път да нямате такива проблеми.

Джулка, успех и на вас! Идеята е много добра, името също е страхотно и си е точно на място.

Общи условия

Активация на акаунт