днес Пешко за първи път е на градина и с такъв кеф отиде, че направо ми се ревеше. Сигурно му липсват играта с децата, танците, английския. Ще видим този път колко време ще изкара.
Dilyana съжалявам за това което ви се е случило. Не се отчайвай. Винаги има нещо ново и по хубаво напред. Аз поне така живея. Оставям лошото зад себе си, гледам да не мисля за отминалите проблеми, да игнорирам неприятните преживявания и да вярвам в доброто начало. Не си слагай на сърце лошите думи и лъжите. Няма смисъл да тровиш душата си. Има толкова важни и красиви неща, заради които си струва да продължаваме. Желая ти много успех!
Облаче как ме излови бе... майка ми е здравен работник 34 години. Но за другото си в грешка. Напротив. Предвид преживяванията ни през последния месец не съм с добро впечатление от лекарското съсловие. Даже напротив. Но да ти кажа не съм хепи и от алтернативите. От началото на годината ни консултира една хомеопатка. Препоръчана ми е от близка роднина на мъж ми. Много била добра. Чувахме се всеки ден, давах всичко което ми каза, никакви лекарства... и накрая. Просто ми каза, че положението е лошо и да си ходим на доктор и да си почваме Вентолина. Кофтито е че изпуснахме Пепи да се влоши много. Но не съм "затворена" към този тип лечение. Напротив. Мисля си че може би тя не е била неговия лекар и тези препарати не са били точно за него. Имам доста познати, които се занимават с хомеопатия и ще търся друг лекар, защото и на мен не ми харесва алтернативата да си тъпча детето с лекарства. За момента ще продължим лечението, защото поне правим нещо. А и до колкото знам терапията със Сингулер не изключва терапия и с хомеопатия. Напротив, даже трява да се комбинира. Така че действам в тази посока.
Мишленце ние също пием Ксизал. Още малко остава да завършим тримесечния курс. После ще правя на Пепи тестове, като го свърши.
А Флексотид на инхалаторче изписаха ли ви? На нас ни го дадоха за всеки случай, но казаха че не е необходимо да го взима, освен ако не получи пристъп на задух.
А пак по въпроса за хомеопатията... нямам против да ми дадеш координати. Но вече си мисля, че всичко е индивидуално. Има хора които се повлияват и хора на които е по трудно да им се помогне по този начин. Аз за доста лекари съм разпитвала. Едни са доволни, други не... на едни са помогнали, на други не.
А по въпроса за разболяването на мен лекарката ми каза, че Сингулера би трябвало да предотвратява точно спазмите и пристъпите. Не че няма да се разболява, но няма да има такива поражения върху дробовете.
А вие купихте ли си инхалатор? Аз сега дори когато не е болен, като го чуя да кашля и веднага му правя инхалация с физиологичен разтвор. Много му помага.
Аз запазих места за майските празници в Сандански и живот и здраве ще се понесем отново. Мисля че на Пепи страшно добре му се отразиха въздуха и разходките в прочутия парк.
Толкоз за сега. Тази седмица съм доста натоварена и не знам ще мога ли да пиша често, но ви проверявам всеки ден как сте.

Не знам дали споделих, че бебо се разболя след като ни изписаха, каката му метна едно вирусче с кашлица и сополи та вече е закърмен от малък с лекарства всякакви
, ама нямаше начин, кашляше като дърт тютюнджия
Явно обаче ще трябва да се преборя със себе си, защото това откъсване от нейната среда не й влияе добре, вече виждам, че тя се разбира повече с възрастни, отколкото с връстниците си, което не знам как да приемам- за добор или не чак толкова
Иначе откакто се роди бебето нейната програма е запълнена с куртурно-масови мероприятия, така че в никакъв случай не е скучала през времето, в което си е била у дома
Само се моля да е здрава, че тази зима направо ми разказа играта с нейните болести.