2880 лв. накуп за майки студентки

• 48 593
  • 582
  •   1
Отговори
# 420
  • В светлото бъдеще на своята приказка...
... подават се в агенция Социално подпомагане  Peace
ooooh! Уф, в бързината го прочетох - Социално подиграване.  Shocked  Та там де.

# 421
  • Видин
То горе долу е така  hahaha Joy

# 422
Аз си получих решението и ми казаха, че ще ги изплатят към края на месеца  newsm44

# 423
То горе долу е така  hahaha Joy
ама има нещо вярно  Joy
zyzzzu честито,с кеф да си ги харчиш  Hug

# 424
Здравейте и както се казва на печелившите честито... със здраве да си ги харчите   bouquet
Искам да попитам нещо мамите, получили вече решения дали ви се обадиха от соц. да ви кажат че сте одобрени или вие проверихте? Питам защото на мен лелката дето ми прие документите, ми каза да се обадя към 15-ти  newsm78

# 425
на мен ми казаха да отида след 17 с една бележчица дето дават и трябвало лично да се вземе  Rolling Eyes

# 426
явно навсякъде е различно  Laughing а на мен ми казаха,да си чакам към 20 парите нямало нужда да ходя пак

# 427
Здравейте момичета, изчетох цялата тема, защото и аз съм редовна студентка и ме касае, но въпроса ми е друг...... тъй като досега не съм осигурявана, ако започна да се осигурявам сега ( бебока трябва да се роди януари) след като вече съм се осигурявала 1 година- юни 2010, след това ще получавам ли майчинство 90% докато бебо навърши годинка?
Много сложно стана, дано сте ме разбрали и ми помогнете.

# 428
Айде аз да пусна бомбата - ПРЕВЕДОХА МИ ГИ !!!  Черпя всички ви виртуално и стискам палци всички да се уредите да си вземете помощите! Честито и на всички малчугани - те си ги спечелиха милите тези парички!  newsm44

# 429
Айде аз да пусна бомбата - ПРЕВЕДОХА МИ ГИ !!!  Черпя всички ви виртуално и стискам палци всички да се уредите да си вземете помощите! Честито и на всички малчугани - те си ги спечелиха милите тези парички!  newsm44

Hug бравоооо ....я кажи сега как е при теб ситуацията .....имаше ли значение кога се дипломираш или не,цялата сума ли ти преведоха ..... Peace

# 430
  • София
Да, кажи!

Честитоооооооооооооооо! Hug

# 431
  • София
Хайде и аз да се похваля, отпуснали са ми парите, казаха ми да ида за заповедта. newsm68 newsm44

# 432
Аз само обаче не разбрах, другите 100 лева на месец полагат ли се или сега след като са отпуснати тия и нищо повече няма да се получава като помощ

# 433
Полагат се, тези пари са бону за майките редовни студентки и няма значение доходите, дали си осигурена или не, вземаш ли социално майчинство или не.

# 434
Хайде и аз да се похваля, отпуснали са ми парите, казаха ми да ида за заповедта. newsm68 newsm44

Money Money Money браво и на теб.....ще почерпиш...само ни кажи колко са ти превели(всички нали),а ти кога се дипломираш??

Общи условия

Активация на акаунт