2880 лв. накуп за майки студентки

• 47 738
  • 582
  •   1
Отговори
# 465
до стотинка,да Simple Smile 2880 лв. Социалната служителка каза че след 20 ще ги превеждат, постарали са се Simple Smile

cvettka Честито, със здраве да си ги харчите с бебока!

# 466
И аз съм от майките на които вече са превели паричките. Щаслива съм тези пари могат много да помогнат на нас младите майки.

# 467
мами да ви питам на някоя от вас завършила семестриало но не взела държавните изпити одобрили ли са я за парите ??Предстои ми да родя септември , а тогава са ми държавните изпити...и не знам дали мога да се възползвам от соц подкрепа при това положение?
Честито на всички мами взели парички   bouquet

# 468
  • Варна
Докато не се дипломираш се водиш редовна студентка, ако трябва можеш да отложиш някой от държавните за по-сигурно

# 469
значи до колкото разбрах тези пари си ги получаваш независимо дали получаваш майчинство.
А и ако е така,бихте ли ми казали какви документи и каде трябва да се подадът.

# 470
няма как да не ги отложа че термина ми е септември и те са тогава... Simple Smile
иначе е имало и някаква друга еднократна помощ от 250 лева и нея ли получаваш от СП и с какви документи?

# 471
Аз искам да попитам дали има някаква стипендия за бременни и дали трябва да имам някакъв успех за нея?

# 472
Мами, я кажете в моя случай дали имам право на тези парички. Родих миналата година през май. Тогава все още бях редовна студентка. Взех си единия държавен, но ми е останал още един. Значи ли това, че имам/нямам право и аз да се наредя за паричките и има ли някакви молби и т.н. които да се попълват??? Моля ви за отговор Praynig Hug  bouquet

# 473
Мами, я кажете в моя случай дали имам право на тези парички. Родих миналата година през май. Тогава все още бях редовна студентка. Взех си единия държавен, но ми е останал още един. Значи ли това, че имам/нямам право и аз да се наредя за паричките и има ли някакви молби и т.н. които да се попълват??? Моля ви за отговор Praynig Hug  bouquet
мисля,че е до навършване на 1 година на детето,в твоя случаи май не може вече,но попитай соц. все пак  Peace

# 474
мисля че можеш ще вземеш пари от 01.01.09 до ?.05 09 /до рд на бебето/

# 475
имам превод  newsm44 newsm44 newsm44
успех и на останалите...

# 476
Благодаря на отговорилите.  bouquet Утре ще ида до Социалните. Peace
Браво на lorini. Дано и аз да ви се похваля скоро Praynig Simple Smile

# 477
Айде честито на мамите , които вече взехме парички, успех и на всички, които все още чакат! На нас ще ни дойдат много добре, че стягаме нов апартамент. С таткото даже се шегуваме, че малкия ще има дялово участие в обзавеждането Simple Smile

# 478
мамета уврението от унито трябва да е с дата след раждането ли? или да е с дата от месеца на раждането? Защото уча далеч ит там дето живея на 200 км и не знам като се роди беба ще мога ли да ходя да вадя уверения, мосля да го взема преди раждането...Моля ви ако знаете кажете да не се разкарвам напразно..

# 479
Хоп хоп и аз имам превод! Simple SmileИ ние събираме за ново жилище така че много добре ни идват!Хайде късмет на всички чакащи...до края на седмицата да се препълни темата от хвалби !:bowuu:!

Общи условия

Активация на акаунт