Ла Редут - само за КОДОВЕ - 23

• 50 785
  • 690
  •   1
Отговори
# 405
dineli, кодовете ги изпращат на случаен принцип, може да нямаш нито една поръчка и да получиш код, а може да имаш и 10 и да не получиш. Моите наблюдения дори са, че колкото повече пазариш от един акаунт, толкова по-рядко ти пращат кодове на него. 
Освен това ето тук  https://www.laredoute.fr/Account/SubscriptionNewsletters.aspx трябва да са чекнати всички квадратчета освен последното - ето това -  Je ne suis plus intéressé(e) par les offres et ne souhaite plus les recevoir. Така заявяваш, че искаш да получаваш реклами, кодове и т.н.
Благодаря ти много !!!Получих ето тази оферта :Bienvenue Madame Georgieva,

Un simple mot : MERCI pour votre première commande... Nous sommes heureux de vous offrir dès maintenant
2 offres exclusives pour découvrir en douceur la
nouvelle collection Printemps-Été 2009 sur la redoute.fr !

57002 

# 406
  • в страната на абсурдите
16. Оферта, пратена на e-maila се публикува - След като отворите получения мейл - оферта, над снимката/или самата оферта/, над клиентския ви номер има изписан текст с дребен шрифт и линк grâce à ce lien, който след като отворите ви се зарежда нова страница със самата оферта. Линкът на тази страница копирате и публикувате тук.

# 407
  • Чукарландия
Благодаря за помощта, ето и офертата!
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=0968ee4ec32e560c41

# 408
  • Бургас
Някой има ли идея колко тежи чантата "Паламуд" ?
  hahaha Joy Mr. Green Направо ме разби с този "Паламуд"  Laughing Ако питаш за Паладиума-съвсем лека е  Peace

# 409
Код 24732 - Безплатна доставка при поръчка на стойност над 45 евро. Валидна до 3 седмици след получаването на този имейл.

# 410
  • Чукарландия
Код 24732 - Безплатна доставка при поръчка на стойност над 45 евро. Валидна до 3 седмици след получаването на този имейл.
Благодаря много!

# 411
  • София
Правили си с те така и какво се е случило после...?
Имам код с БД, които ми е изпратен лично и... с изтекла валидност началото на януари или края на декември. Обаче ми се хваща на акаунта. Ако сте ползвали такъв код с "изтекъл срок на годност", фактурирали ли са ви поръчката, отказвали ли са ви я после ...и изобщо имате ли някакъв подобен опит. Преди няколко теми имаще едно момиче, което спомена за такъв случай, но какво стана със самата поръчка, не стана ясно впоследствие.

# 412
  • Бургас
Правили си с те така и какво се е случило после...?
Имам код с БД, които ми е изпратен лично и... с изтекла валидност началото на януари или края на декември. Обаче ми се хваща на акаунта. Ако сте ползвали такъв код с "изтекъл срок на годност", фактурирали ли са ви поръчката, отказвали ли са ви я после ...и изобщо имате ли някакъв подобен опит. Преди няколко теми имаще едно момиче, което спомена за такъв случай, но какво стана със самата поръчка, не стана ясно впоследствие.
Да, аз съм пускала поръчка с такъв "изтекъл" код и вече пети месец си нося дрешките  baby_neutral Щом ти се хваща, пускай смело! То гаранция никога няма, но ако не рискуваш, не печелиш  Wink

# 413
  • Чукарландия
Искам да попитам как се действа с чека, получен след покана за присъединяване в Ла Редут? Изпратен ми е чек за 5 евро и към него има код. Като включа кода в кошницата с поръчката, сумата ми от 144 евро скача на 283 евро, вместо да ми се намали с 5 евро. Как става тази работа? Аман от този френски...френската гимназия... smile3506

# 414
  • Когато нямам работа ... просто седя и си хубавея
за да ти действа намалението на чека, артикулите в кошницата трябва да не са ти намалени или най-добре да са от кръглите цени. в противен случай ти маха % отстъпка и сваля 5 евро от ненамалената цена,
ама обяснение ти дадох! дано си ме разбрала

# 415
Искам да попитам как се действа с чека, получен след покана за присъединяване в Ла Редут? Изпратен ми е чек за 5 евро и към него има код. Като включа кода в кошницата с поръчката, сумата ми от 144 евро скача на 283 евро, вместо да ми се намали с 5 евро. Как става тази работа? Аман от този френски...френската гимназия... smile3506

Трябва да използваш кода с ненамалени неща, иначе намаля от реалната цена на артикула.

# 416
  • Чукарландия
за да ти действа намалението на чека, артикулите в кошницата трябва да не са ти намалени или най-добре да са от кръглите цени. в противен случай ти маха % отстъпка и сваля 5 евро от ненамалената цена,
ама обяснение ти дадох! дано си ме разбрала
Прекрасно разбрах, благодаря!

# 417
  • Чукарландия
Само дето незнам къде да ги търся тези кръгли цени. Евентуално ако случайно попадна на такива! Имат ли някаква особеност, по която да се разпознават, отделна секция или нещо подобно?

# 418
Здравейте,

Ето това ми пуснаха вчера              http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=6cf9a80881b4df4afb                                            Моля да ми кажете дали има валидност тази оферта и ако има къде да видя.

Благодаря предварително.

Моля да ми отговорите.

# 419
Здравейте,

Ето това ми пуснаха вчера              http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=6cf9a80881b4df4afb                                            Моля да ми кажете дали има валидност тази оферта и ако има къде да видя.

Благодаря предварително.

Моля да ми отговорите.

Важи три седмици от датата на получаване на мейла.

Общи условия

Активация на акаунт