Скача НОЕМВРИЙЧЕ и играе,всякакви маймунджилъци знае

• 17 116
  • 294
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте, за неделя и аз да се запиша Laughing Но разбира се с уговорката, че обещанието ми не е 100 %-во, за съжаление. Но ако всичко е наред - непременно! Laughing
Много весело заглавие!!! Joy

# 16
  • София
ИИИии..събираме се малко по малко за срещата Grinning

Скреч, ето няколко снимки на варицела...има гръбче, коремче и пъпката в окото...пишката не съм я снимала  Crazy снимки
Днес- утре ще снимам и на Павката за да видиш разликата.

# 17
  • София
Мадхен, а беше ли на срещата в Баер? Аз имах много задачи и пропуснах.Двете ми колежки отидоха - било е доста интересно.

# 18
Леле, Дианче, миличкото  Confused Ицко имаше много, много по-малко от Любачето  Rolling Eyes

# 19
Ох, Дианче, много мъчно ми стана като видях снимките. Милинките далматинчета....  Rolling Eyes Sunglasses

# 20
  • София
 Cry Сега успях да го видя. Миличкото. Чеше ли се много?

# 21
Привет!

Ходихме на консултация и сложихме прословутата ваксина. Confused Симона, все едно натискам копче - в мига, в който прекрачи кабинета започва да реве, реве през цялото време и в мига, в който излезем - млъква. Mr. Green От рев не разбра кога й боцнаха иглата. Личната каза, че мога да я къпя днес, а вие? newsm78

Дианче, милинко юначе. Heart Eyes Да ти кажа, обаче, снимките на които попаднах в друга отчетна тема бяха доста по-страшни. Ако това ви е бил пика на пъпките, добре е минало. Simple Smile Дано Павчо я изкара леко и неусетно. Hug

Ох, още имам много да казвам, ама ще дописвам, че всичко ми изфиряса. Embarassed

# 22
Деска, аз не съм пазила Лилия след ваксината  Peace Не съм я пазила и след никоя друга  Rolling Eyes

Като стана дума за ваксини, наистина ли имаме и другия месец такава  newsm78 Много странно ми стана педи като каза, тъй като 2 минути преди нея сестрата каза, че вече на 1,6 ще ходим на мерене теглене и ваксина  newsm78

Лилия одеве повърна  Tired Свекър ми твърди, че не са я тъпкали с нищо буквално след като аз я натъпках на закуска, ама не вярвам  Confused Свекърва ми пък дойде притеснена да я види дали е добре, понеже ::"Тя и снощи върна малко  Rolling Eyes " Добре, че поне ми каза, макар и със закъснение  Tired Достраша ме да я храня сега и и дадох само едно малебинце, колкото да не си ляга с празно стомахче  Rolling Eyes

Сашо го няма, познайте Роса какво прави цял ден ??? Чистииии  Crazy  Не знам вече как да се контролирам  Rolling Eyes Ще взема да послушам Арабелка и да попиша малко темички  Whistling

Последна редакция: вт, 17 фев 2009, 15:01 от Роси_

# 23
  • София
Дано наистина Павчето я изкара по-лекичко, засега е така Simple Smile

Медхен, забравих да ти кажа, че Умкалора не е имуностимулатор. Дава се при кашлица и хрема- конкретно и не се пие по схема, а само докато отминат симптомите. Вътре има етанол..и глицерол, което всъщност ме спира да го давам и на малкото. Пък и не знам...инстинктивно ми идва да не го давам  Crazy

Дита, бях чела, че тези петна стигат диаметър 1см, което ме  Shocked ужаси  Laughing Така, че наистина май е леката форма, макар че можеше и по-леко  Crazy
Аз не къпя 1-2 дена след ваксина

И да ви разказвам...звъня сега на педито за да й кажа, че Павката е с варицела и да я попитам дали да го водя на преглед. И ми вдига сестрата, защото педито е с пациент. Казвам й аз за малкото и питам сега голямото мога ли да го пускам на ДГ или първо да го прегледа. Като имам предвид дали се чака някаква степен на заздравяване на кожата или пък да са минали определен брой дни...и тя ме отсича "ама Вие не можете да го пуснете, защото е контактен" При което онемявам...и педито я чу и я отряза, че преболедувалите не са заразни...и това е мед сестра...която трябва да е по-в час, най-малкото има опит. ooooh! Не се учудвам, че педито ни ги сменя през няколко месеца  Laughing

# 24
Дианка, аз знам за Умкалора, че не е имуностимулатор, но ей, тъй получих порив да споделя  Crazy Ееееех, и да си шашав не е лесно  Whistling Миличкото, домъчня ми като видях снимките, а той едни такъв, все едно не му пука  Hug  Heart Eyes

Катюшка, ние сме конкуренция с Баер (то пък една конкуренция) и не си играем заедно  Mr. Green

# 25
ние сме конкуренция с Баер  и не си играем заедно  Mr. Green
  rotfImbo rotfImbo rotfImao
Мацки, аз съм стресирана, само за храна си мисля, е това не ми се беше случвало до сега, или поне точно така де.... въртях се, въртях и намазах 1 филийка с халва и масло  Crazy, ееее.... мина ми, да видим до кога!?!
Офф нещо ми е скучно, този бандит спа 30 мин и се е изправил в кошарта и пие ли пие вода. А мен ми е мързеливо и си лежа само, вие какво правите сега?
Роската разбрах, че чисти, то луд умора нема!  hahaha  bouquet, другите сте на работа и ви товарят сигурно с разни хангажименти, ама другите мами  в къщи...
 до после, оставям ви....

# 26
Гале, а датата на последния цикъл би ли ни казала? Whistling Laughing

# 27
  • София
Гале, амии...да стискаме ли палци?  Mr. Green С тези СПА-та, почивчици...да не ви излезне второ късметче  Wink
Дита, заедно сме писали  Joy Joy Joy
Медхен, голяма прегръдка от мен  Hug Много ти се радвам, голяма си симпатяга   Hug  bouquet

# 28
Бе, оставете го Галето, бе  Joy Нали ви каза одеве, че и е дошло  Joy Ама сте и вие, четете , та не четете  Joy

# 29
  • от Луната
Дес,   bouquet
Гале, newsm48 EFP

За Пентаксима, педи каза че приема е 1 год след последния.Та ще я водя април. Аз мисля да сложа на Мишка Превенар като навърши 2 год, но още не съм го решила окончателно. А като попитах педи, той започна да го увърта, че била нова ваксина и нямал много инфо, но ако все пак реша щели да я сложат. Направо ми идеше да го  #2gunfire. Ми той за кво е там, не трябва ли да е информиран за всички новости Thinking
Дианче, моите спомени от варицелата са ужасни, защото се разболях точно на морето, а от скарлатината направо тръпки ме побиват, че от нея за малко да се гътна Sick
Роси, може да е цветна Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт