Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 28-а тема

• 56 451
  • 367
  •   1
Отговори
# 225

Ягодке, от нас една пържола, от теб една целувка по д......на Малката Ягодка...Сделка или не?

Готово, бе Маме! Къде е пържолата? А, ако целувките са две?newsm22  Laughing

С малко закъснение да благодаря на Вивиан за рецептата за пиленцето!  Hug

Роца, едва ли са само французите... Grinning Няма как да не пропуснем и италианците. Само дето те не обясняват колко калорично е яденето, а колко е вкусно... И основно коя паста с какъв сос и т. н. Laughing И говорят не само по време на храна за храната, а това е и основната обединяваща, жизненоважна тема на компанията...  Crazy Те не ядат, за да живеят, а живеят, за да ядат! Grinning

# 226
  • София
Страхотни вкусотийки от всички ви. Пепика , записвам си веднага рецептата за пицичките. Hug
esy, дояде ми се сафридче. Crazy
¨¨*:•. Диди .•:*¨¨ , таз твойта закуска много вкусно изглежда, според мен става идеално и за вечеря с айрянче.
Ето нещо и от мен:

Вчерашното ни хапване- карначета с картофена салата и доматки.

Днешната ни закуска- бухтички с пудра захар.

За обяд телешко варено

и десерт плодова пита.

# 227
Гелева мъж да не ти види карначетата.Така обича цър пър hahaha като повечето мъже.Аз на телешкото варено няма да откажа.
На Кеми сафридчето също.
На Пепика мини пиците - разкош мммм Heart Eyes
Днеска бяхме до обяд навън.Зачервихме бузите, напазарувах и после на топличко така хубавко си поготвих - кеф.
Ето отчета ми за днес
Прекрасната пита на Exoo по рецепта на майка й.Exoo хиляди благодарности за рецептата.Страшно благодатно тесто за творене.Аз месих в машината и като бухна онова ми ти тесто ooooh! ooooh! ooooh!.Та виж какво изкарах аз от една доза.
Самата питка - давам и линк към рецептата на Exoo - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=362240.0

разчупена и вече нападната - половината  замина ooooh! ooooh! ooooh! още топла топла.Даже не ходи да обиколи нивата както се казва hahaha

и понеже тестото ми дойде много спратнах тези канелени рулца от същото тестенце - пължена е локум, орехчета, канелка и отгоре поръсих със захар.Утре сутрин с кафенцето ще закусвам това - ако останат де  Mr. Green

и едни зелеви сърмички - щото то не бяха приказки за зеле и чудо Joy Joy Joy тука.

Последна редакция: сб, 21 фев 2009, 20:34 от Бъни

# 228
Гелева, страхотно меню  Peace

Бъни, добре си се развихрила след студа навън   bouquet

Смайли, завиждам ти за многото изчистен спанак  Wink Мен утре ме чака чистене, но на прилично количество.

Пеп, тази идея за солничките и мини-пиците е гениална  Hug ще пробвам още тези дни, че днес правих пици.

Ето какво правихме ние с девойчето днес

супа пиле съвсем от нея.  Толкова зелена е купата на таткото ни  Laughing Laughing

вкусните "като семки" коктейлни кифлички  страхотни са!  На част от тях добавих сусам и ленено семе.

Пица от парено тесто

Паприковани пилешки крилца и зелена салата със сирене и ябълка

От рецептата за Фокача с парено тесто на marabu направих тези  тарталети

и пак от детенце десерта е мляко с ориз  Grinning

# 229
Пепика, много ми допада подсещанската за мини пицата, все забравям за този вариант, и се мъча да го дърпам това моето Верди Peace
Дидиииии, ти ако й туриш вестник на Мамето, тя пак ще се оплаче, щото нали е много наблюдателна и любознателна, ще вземе да се зачете в статиите, и пак ще се тръшка, че кривогледа става hahaha hahaha hahaha

Оххх Еси завидях ти и аз за рибката.
Гелева, страхотна плодова вкусотия....дояде ми се. Отивам да забъркам една домашна дето може и да не я показвам, ама имам един сух баварски креми и един компот, дето може би само ще ги напльоскам набързо и да ядат ако щат с лъжиците hahaha
Митси, имам усещането, че е много вкусно това тирамису и си личи, че с много любов си го украсила Hug
То и аз крекери правих преди малко втори път двойна доза...

Малееее докато да си напиша простотиите, Бъни пуснала такива красоти..... Мале Бънииииии личи си, че на уроци по снимане си ходила....Яко, много яко и снимките ме кефят и вкуснотиите.... Честно ти казвам, като се сетя от къде тръгна..... Еваларка. Аз още не съм си отворила мАнУала на моя, и само си щракам, без да се насилвам, ама ти ме кефиш максимално.... Peace Много ти се радвам и чак ме комплексираш.... май ще се напна и аз да прочета туй чудо как работи пък и някои техники да прочета, щот те са го написали хората из разни форуми, ама то нЕкой трябва и да прочете... не само да гняте...... Иначе кисело зеленце , ааааа????

Редактирам се..... Леле Пепчоооооооооооооооооо къде бе жена ги сготви тия неща....Ми така е, аз на Пикасо ще ходя Simple SmileSimple SmileSimple Smile да гледам..... Зарязах тенджерата да се готви сама.... и мързелувах...

От мен КИСЕЛО зеленце, с месенце - свинина и беконче и гарнирана....... с ароматен чесънец:
Мен ще плашат те с кисело зеле......

Последна редакция: сб, 21 фев 2009, 20:16 от Krische

# 230
Мале Гицооооооооооооо да не останеш ти по назад с това кисело зеле ей hahaha.
Пък за снимките недей така да думаш, че почнеш ли аз пак ще съм като роднината от село hahaha hahaha hahaha.Като се сетя кво направи с тортите.Подмина ме като влак стрела пътническа теснолинейка за Велинград hahaha hahaha hahaha
Пепчо браво на помагачката ти.Крушката не пода по далече от дървото а Wink Hug Hug

# 231
Здравейте Кулинари и Кулинарки! С удоволствие чета тази тема и се възхищавам на уменията Ви! Ще ме приемете ли в отбора си? Моите ястия на тоя етап ще бъдат съобразявани предимно с режима на Дюкан, но и те могат да бъдат вкусни и красиво аранжирани. Ще ви представя днешно си меню:

хлебче с овесени и пшеничени трици и ленено семе:

пухкав зеленчуков омлет с млечно-изварен сос с копър и пресен лук(печен на фурна в тавичка с хартия за печене):

и една от моите "валентински" салатки( с доста закъснение  Rolling Eyes):

Лека и спокойна вечер желая на всички, а утре една хубава, вкусна и ароматна неделя!

# 232
Здравейте Кулинари и Кулинарки! С удоволствие чета тази тема и се възхищавам на уменията Ви! Ще ме приемете ли в отбора си?

Tumba_lumba , добре дошла!  bouquet Но слагай, моля те, по едно линкче към тия красоти, дето ги показваш, иначе ще има да питаме за рецептите. Grinning

Дописвам:

Tumba_lumba , не можах да ти отговоря на лични, излезе ми надпис:
Цитат
Съобщението не може да бъде изпратено. 'Tumba_lumba' е изчерпал лимита си и е запълнил кутията си за входящи съобщения.

Та да изясня недоразумението, имах предвид линк към рецептата на хлебчето, стана ми интересно как се прави. Иначе снимките ти са чудесни! Извинявай, че съм се изразила неясно.  bouquet

Последна редакция: сб, 21 фев 2009, 20:46 от labrex

# 233
  • сред люляците
Здравейте, момичета!
Много се радвам, че отново имам малко време и с огромно удоволствие се разписвам в темата, след като пропуснах предната Embarassed
Вие сте приготвили невероятни неща! Няма да ви изброявам, защото със сигурност ще пропусна някой  Blush Пък и изглежда доста се забавлявате Mr. Green

Та при нас от вчера пържоли, кюфтета и ориз със зеленчуци. Днес - картофена яхния, леща (без снимка), кифлички, типова питка и керемида със сирене и кашкавал Mr. Green

# 234
Пак китайско,но го обичаме бе!
Спагети,но не оризови а обикновени италиански по китайски със пиле и сусам и джинджифил и зеленчуци.

# 235
Tumba_lumba , пак същият надпис за изчерпан лимит и пълна кутия ми излиза, тъкмо изписах един ферман и не ще да го прати тая поща. Cry

Вкъщи днес мекички,

короната на Котка

супа,

пълнени чушки на фурна,

и много вкусни воденички, но снимка утре, защото моят телефон отказва по вечерно време да снима. Grinning

За десерт варено жито.

# 236
Тумба Лумба Hug Много красиво и приятно, чак да ми се прище да не ям ГЪЗОНАБУХВАТЕЛИ Peace То ще ми се не ще ми се, пей ми се не пей ми се, смей ми се не смей ми се, лято идва и в летните гъзовейки няма да вляза, та ще трябва да се напна. И хич няма и да чуете за мен тук. Wink

Илрай, керемидата ти ми хвана окото, пу пу.

Ох Лабрекс тез мекички са вълшебни Hug и Короната ти е за кралска особа докарана Peace

Антоан, прекрасно изглежда, ама не го виждам ич убаво кво си му турила. То даже е похвално да си рисайзваш картинките, мен ме домързява, ама има начин да е малка с възможност за клик и да се увеличава. Така ще мога по добре да се облизвам Joy Сега си бутам носа в екрана, очила още не съм турила, ама недей така, караш ме да се замислям за старчески очила, пък не съм още уж толкоз одъртяла hahaha hahaha hahaha

# 237
За днес на бързо яйца и салата. Simple Smile

# 238
Krische , вече няколко пъти ми минава мИслата да взема да ви изкопирам постовете на теб и мама цоцоланка, та да има с какво да си оправям настроението като ми го скривят. Само се хиля като ви чета, ама как ги редите едни такива........Таланти сте!!!  bouquet

# 239
И хич няма и да чуете за мен тук. Wink

и да ни стане скучно в темата ли  Naughty Naughty не мой така. Салатка поне ще показваш, да не е флууд.
А с това зеле ме подстрекавате от няколко дни. Заложила съм за утре пържоли в зеле да отлежат мислех, че само аз съм от изчезващите видове, дето обичат да ръфат скилидката чесън

Бъни, девойчето май скучаеше, но пак е похвално  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт