Май 2005- Тема 123

• 14 340
  • 278
  •   1
Отговори
# 210
А Гушлева направо ис фантастична!
Сиска от нас Hug

# 211
Привет!
Надявам се, че сте изкарали празниците чудесно Hug

Ние се върнахме вчера, много съм доволна, беше много хубаво. Дори Ава се представи добре (ама не през цялото време) Laughing

Сиска, дано с това да приключат сериозните процедури. Горкото дете.
Станислава тези букви ги произнася много добре, даже прекалено звучно. За сметка на това "р" е заместена с "л".

Гуш, ти си професионален фалшификатор! На моите много си личи, но ще ги пусна по-късно.
Гледам, че си сменила плочките... знаех си, че си романтична душа Wink

Много здраве желая на всички!

# 212
Гуш, много си секси  Wink само така!
Сиска, дано бързо мине и не се налага повторение!
Тиа, не се трeвожи, някой лекар да сложи една слушалка и това е. Марти пак не го имам за болен, нищо, че имал задържан секрет.
Августа и Катка, бравоС за хубавите преживявявaния!  Hug

# 213
Привет!

Ние снощи се завърнахме от Македония. Бяхме 3 дни на фестивал в Струмица, с кукерската група. Мина страхотно, изкарахме си много добре, представихме се подобаващо, не зная дали имаме награда, ако да - ще се похваля. Фестивалът им е страхотен, Струмица е много приятен град, а самата организация е на ниво. Въбоще - много приятно съм изненадана от Македония. Едни подредени селца, с едни хубави къщи, само дворчетата не ми харесаха - пръстени, няма плочка, няма тревичка. Но другото - чак не очаквах да видя това. Вярно, че ние бяхме в доста плодородната и облагодетелствана с минерална вода част - спахме в с. Банско, което е на 6 км от Струмица. Там благодарение на топлата вода, чрез която са си направили напоителни системи, имат много добре развито земеделие. Хората яко бачкат обаче. Не бях виждала такова нещо - хиляди декари, бели от парници. Хиляди, хиляди засаждения и хиляди хора, работещи на полето. Иначе, в Македония ми се стори доста по-евтино от тук, но там и средните заплати са по-ниски. Запознахме се с няколко хора от селцето, усмихнати и ведри хора. Първата вечер имаше бал за международните групи и  се повеселихме със словенци, хървати, албанци. Все млади хора, усмихнати. Въобще, доста се заредих с енергия от това пътуване. В един момент, като успея да събера снимки (защото де факто никой от нас не снима, всички бяхме преоблечени като кукери и моми Laughing), ще пусна.

Днес Теа ми скъса сърцето обаче - плака в градината като никога, чак захлипна, беше се вкопчила в мен с малките ръчички, едва я успокоих. Явно сме й липсвали тези 3 дни...

Хубав ден на всички!

# 214
Мартеа радвам се ,че сте изкарали добре..

# 215
От мене лек и усмихнат ден family  Nature Sunny  Nature Sun With Face 1swing

# 216
Феъри, и аз да кажа за Нахткерцена крема и Стелатопия за миене. И задължително прах Сензитив за прането. Защо не смениш възглавничката или това, което му е под главичката. Да не е твърдо и да прежулва....

Никой няма newsm78

# 217
привет! Мартеа, браво за хубавото представяне и прекарване!
нашата одисея продължава: днес на контролен - още има хрипове, бяхме на снимка, там се вижда лек бронхит вдясно, а педката чула хриповете отляво... Изписа аб, хомеопатката по тел. казва да не го давам  Crazy Засега оставаме със сиропчето за кашлица, дано не бъркам, по интуиция не ми изглежда за аб, жизнен и весел и пр. В понеделник сме на кръвни и урина + контрола пак. Дано се оправи!  Sad

# 218
Малейна, моята приятелка, която използва само хомеопатия излекува голямото си дете, когато беше на 5г., от бронхопневмония само по лечението, изписано от нейния хомеопат.
Но със сигурност трябва да си доста смел за такова решение Confused

# 219
  • София
Мартеа прекрасно е, че толкова хубаво сте изкарали!

Малейна, стискам палци да се оправи без АБ, обаче това, че ти изглежда напълно наред и здрав не трябва да те заблуждава. Ти сигурно си го знаеш де, ама аз кат леля ти Гинче да се обадя.

Имаме напредък с апартамента - избрах и пода вече, бригадата казва, че имат още 2 седмици работа, да речем след това още 1-2 седмици за монтаж на кухнята, и това като стане може след месец и нещо да сме там. Дано да не бъркам със смелия цвят за кухно-трапезаро-хола - едно тъмно, маслинено зелено, нещо такова . Диваните са тъмно-кафяви, а пердето-щорите искам да са в подобна цветова комбинация /без крайния син цвят/ - само където хич не ми е ясно къде ще намеря такава. На Ема стаята е лесна - светло-люляково ще е, комплекта мебели е чисто бял, класически модел. За нашата спалня още по-смело - 3 цвята - бежово-лилаво, кафяво и розово. Харесах ги на една реклама на чаршафи в едно списание за обзавеждане  Laughing

Последна редакция: пт, 06 мар 2009, 15:08 от Гуш

# 220
Гуш, на Хладилника, в завод Витоша, до т.нар. ДетМаг, има един мебелен магазин - има невероятни неща - конкретно пердета, тапети и т.н. Можеш да хвърлиш един поглед. Е, цените също са им хубави, де...
Ако идваш, обади се, тъкмо да се видим

# 221
Да споделя, че мажа вече трети ден екземите на Косето с Натхерцен - има много добър ефект. Много съм ви благодарна за съветите, спасихте засега кожата на Косето от кортикостероидна инвазия Laughing Hug

Малейна, дано да се оправи без антибиотик. На Миша сега й изписаха Панцеф - има егати вълшебните свойства Laughing Първо, че се приема веднъж на 24 часа и не се занимаваш да гониш детето с лъжицата и второ, че след един прием пребори и налепи и температура. Аз отначало бях ентусиаст да се опитваме без антибиотик да лекуваме нещата, но три дни температура над 39 градуса ми дойде в повече Crazy

Гуш, много интересни цветове си избрала, бравос. Особено за белите мебели в стаята на Ема лекичко ти завиждам. Аз напоследък много се чудя защо не избрах този цвят за стаята на Миша. newsm78

# 222
  • София
Да споделя, че мажа вече трети ден екземите на Косето с Натхерцен - има много добър ефект. Много съм ви благодарна за съветите, спасихте засега кожата на Косето от кортикостероидна инвазия Laughing Hug

Малейна, дано да се оправи без антибиотик. На Миша сега й изписаха Панцеф - има егати вълшебните свойства Laughing Първо, че се приема веднъж на 24 часа и не се занимаваш да гониш детето с лъжицата и второ, че след един прием пребори и налепи и температура. Аз отначало бях ентусиаст да се опитваме без антибиотик да лекуваме нещата, но три дни температура над 39 градуса ми дойде в повече Crazy

Гуш, много интересни цветове си избрала, бравос. Особено за белите мебели в стаята на Ема лекичко ти завиждам. Аз напоследък много се чудя защо не избрах този цвят за стаята на Миша. newsm78

Браво на Коцето и на Миша! Мисля, че Панцефа има такъв вълшебен ефект, защото, по мои спомени, май тя не е пила други АБ, или поне много малко.

Да разбирам, че не ви притеснява това супер тъмно зелено, което съм избрала.  Mr. Green

# 223
 Joy Мен не ме притеснява, защото е различно, обичам зеленото и ми е омръзнало от стандартните кухненски цветове Peace А и ще бъде в твоята кухня, не в моята hahaha

Пила е Миша антибиотик, но само два пъти досега и двата пъти Клацид. но той е от друга група, а и Панцефът е трето поколение цефалоспорин, та бубите още не са му навикнали. Laughing

# 224
Малейна, стискам палци да се оправи без АБ, обаче това, че ти изглежда напълно наред и здрав не трябва да те заблуждава. Ти сигурно си го знаеш де, ама аз кат леля ти Гинче да се обадя.
Лельо Гинче, какво може да не е наред? Нямам си представа, защото: Т няма и не е имал от поне месец, няма хрема, червено гърло, отпадналост някаква,  #Crazy Динамичен е какво винаги, с изкл. на тъпата кашлица, която не е нон=стоп, нощем е тук-там, денем зачестява, ако се затича, примерно. На снимката не се вижда пневмония... всъщност не се вижда друго освен лек бронхит, много лек, каза рентгенолога...

? идва оттам, че педката чува хрип вляво, а бронхитът бил вдясно.  ooooh! Реших още да наблегнем на инхалации през почивните дни, + сиропа за кашлица, който пие, + Респитонин, и водорасли ще дам по-ударно, чай с мед. Дано в понеделник новините са добри  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт