РУСЕнски справочник-2

• 18 920
  • 292
  •   1
Отговори
# 165
Момичета, от къде мога да видя карнавален костюм за сина ми.
Шани, карнавални костюми има в комплекс Евас, магазина, в който продават парти артикули. Не е кой знае какво разнообразието, но за друг не се сещам.

http://www.vegatoys.com/?area=toys&category=27&page=1&limit=12
Ето тук има доста голямо разнообразие и може да се пазарува онлайн   bouquet

# 166
Момичета, от къде мога да видя карнавален костюм за сина ми.
Шани, карнавални костюми има в комплекс Евас, магазина, в който продават парти артикули. Не е кой знае какво разнообразието, но за друг не се сещам.

Има и още един карнавален магазин, от където взех за сина ми миналата година. Можеш да си купиш или да вземеш под наем.Намира се в уличката на нотариус Цвятко Миланов, отстрани на Пантеона. Има много хубави костюми. Кога е благотворителния карнавал, че нещо изпускам новините напоследък?

# 167
Пролетния благотворителен карнавал ще се проведе на 05.04.(неделя) от 10.00 часа в хотел"Рига".

# 168
Благодаря Дидк@.   bouquet Виждам, че го пише и в подписа ти.

# 169
Момичета да се похваля и ние сме приети във Пинокио.Моят мъж бил пръв а пък молбата ни №10 но няма значение важното е че сме приети. KRIO май ще сме в една градина Simple Smile

# 170
Здравейте!
Честито на приетите в детски градини дечица!
Моля, някой да ми пише, ако има актуална информация и подробности за ремонтите в яслите.

# 171
Привет! Честита Баба Марта и Честит Национален празник!  bg
Deb, моят син беше във В крило на Здравец, до миналата година, вече е ученик. Изключително доволна съм. Децата се гледат много добре, госпожите и на трите групи са доста читави. Базата също е отлична. Направиха им нови тоялетни и миялни помещения, шкафчета и т.н. Децата играят отпред пред крилото. Т.е. гледат към Химическото чистене. До тази изоставена строяща се част, нямат достъп.
Ами това е, надявам се и ти да останеш доволна!  Hug

# 172
Tina&Bo  здравейте, относно 9 ясла ние сме там от декември събират ни се по 10 -тина дни на месец в най -добрия случай. Доволна съм.Вътре е топло, чиста, преобута когато се наложи, често я взимам и с нова прическа /опашлета/ Simple Smile гледат ги. Сутрин я посрещат, гушват и тя забравя да мрънка Simple Smile.
И мен ме интересуват ремонтите на яслите. За нашата 9 ясла казаха като се записвахме, че към май месец ще ни местят в района на спирка Чайка в 1 ясла, а колко ли ще тре ремнота... май никой не знае.
Има ли някой, който да се отказва от детска градина Звездица. Тази година голям късмет само във филиала ще има група от 22 деца, а той ни е най-близко. Няма ни в списъка.
Ако се потвърди в една градина, а после след второ класиране се освободи място в друга по- близка може ли да се отписва детето?

# 173
 Mr. Green да Деби и ние сме при г-жа Тодорова.Вчера ходих да потвърдя и ми каза,че ще се видим септември,а дотогава кво го праивам.Ще го изпишат от яслата на 5.06. ден след трите годинки,моя си работа кво ли ги интересува.Инъче директорката ми направи много добро впечатление,мила беше,за разлика от оная крещяща женичка-директорка на ясла 15.Крило "В" е откъм главата улица,под Свежест,хареса ми градинката отвътре само дето долните площадки по ми харесаха от тая на В крилото.

# 174
  • Русе
Офффф, Сонкааа... точно това не исках да чуя Sad Никой не го интересува как ще си гледаме децата, докато ги вземат в градината. Изписват ги от яслата и после айде оправяйте се Sad Аз тези дни ще ходя да потвърдя и мислех да питам именно това. Много се надявах да ги приемат юни. Гадна работа.

# 175
На моя колежка са  разрешили детето и да остане в ясла до края на юни,то навършва 3 през април.Ще я питам как го е направила,защото щеше да ходи до общината,дали това не е помогнало.

# 176
  • Русе
То до юни добре, но след това? В нашата ясла мисля, че точно юни ще е ремонтът и предполагам, че няма да се съгласят да го оставят до септември. Те не са виновни хората. Нито в яслите, нито в градините. Ама коя умна глава е решила, че децата трябва да се изпишат като навършат 3 точно и после да си бием главите до приема в градината. Тези деца нали трябва да ядат!? Нали трябва да се ходи на работа. Уф, че запалих пак  Close

# 177
  • Русе
А на мен никой не ми е казал, че ще ни изпишат от яслата като навършим 3г. (април). При последния ни разговор,  директорката (15-та ясла) ми каза 31.05.
Вчера повърдих за "Здравец" - от 1-ви юни!  Crossing Arms
Естествено, че ще ви кажат от септември  Twisted Evil, глеадат да се отърват от децата за лятото, за да си ползват отпуските и винаги е било така, но и винаги е имало прием от 1-ви юни (в сборни групи), за "по-настоятелните"  Wink. Обикновено ги слагат с 4-та група и става гъчканица, така че който има избор, по-добре наистина да изчака до септември.
Басейнът трябва да стане в края на годината,по проект - декември, и ще е най-удобен за ползване от В крило, защото сградите са свързани. Grinning

# 178
Момичета да се похваля и ние сме приети във Пинокио.Моят мъж бил пръв а пък молбата ни №10 но няма значение важното е че сме приети. KRIO май ще сме в една градина Simple Smile
Да , дори в една група   Grinning /то нали има само една първа/ , а да знаеш случайно при коя учителка са , че аз така и не съм ходила , а мъжа ми само видял че малката вече е в списъка и толкова  Laughing

# 179
На моя колежка са  разрешили детето и да остане в ясла до края на юни,то навършва 3 през април.Ще я питам как го е направила,защото щеше да ходи до общината,дали това не е помогнало.

В яслата, където ходи Криско, нито едно от децата, които навършиха 3 години не са изписани. Кристиян навърши 3 години още в началото на януари и си ходи на ясла, разговор за изписване от ясла не е имало, или пък да говоря с директорката да остане.

Общи условия

Активация на акаунт