РУСЕнски справочник-2

• 18 902
  • 292
  •   1
Отговори
# 210
А има ли някое дете, прието в Слънце,но за което няма да потвърдите?
Нас ни няма в списъка. Sad
Ние сме с вх.номер 25 в Слънце,но не съм ходила да видя дали сме приети.Просто ще сме в друга градина.

Последна редакция: вт, 10 мар 2009, 14:14 от tasi

# 211
Момичета, къде да търся пликове за дрехи, но не от тези за вакуумиране, а обикновенни с цип. Питах в няколко магазина за домашни потреби, но не открих

Последна редакция: вт, 10 мар 2009, 15:16 от shanel1982

# 212
  • Русе
Като за костюм, например ли? Ако е такъв - в Кауфланд имаше (поне във вестника)

# 213
Момичета, къде да търся пликове за дрехи, но не от тези за вакуумиране, а обикновенни с цип. Питах в няколко магазина за домашни потреби, но не открих
в Практикер имаше

# 214
tasi ,благодаря!Даваш ми надежда.

Последна редакция: вт, 10 мар 2009, 16:48 от Дидк@

# 215
tasi ,благодаря,!Даваш ми надежда.
Още като го записвах директорката ми каза,че най-вероятно ще сме в филиала на Доростол,защото  за централния тази год ще приемат само една група.

# 216
Здравейте,аз съм съвсем нова и се радвам че можем да обменяме информация.Ние сме приети в ЦДГ Снежанка в първа А група при Дочева и Митева.моля за информация на градината и госпожите Grinning

meri_93, за Снежанка лични впечатления нямам, но имам една приятелка която замества там и мога да я поразпитам. Къде ти е прието детенцето?  В централната сграда или във филиала? Да знам за къде да питам Simple Smile

# 217
Здравейте, отдавна не съм се разписвала!

Ама много се притесни като ви четох за яслата и детската градина. Записала съм щерката в 1-ва ясла, уж ще я вземат, първо беше август, че тогава щял да свърши ремонта /с начало януари/, после ми казаха септември, защото ремонта се позабавил. Да ама ремонта още не е почнал и няма изгледи да почне скоро и вече ме страх да попитам кога ще почваме. И това с детската градина после? Кога трябва да записвам януари 2010 ли /тя навършва 2 години на 01.01.2010 / или януари 2011, когато вече ще ги е навършила 3? И после да разбирам че като мине нова година 2011 ми я връчват от яслата и аз да и бера гайлето 5-6 месеца? Дали няма да я вземат септември 2010, 3 месеца преди да навърши 3 години?

Моля ви, светнете ме малко, че съвсем се забърках!

# 218
  • ride my bike...
Здравейте русенски мами,
Моля за извинение, че нахълтвам в темата, но имам нужда от малко помощ...
Родом съм от Русе, но не живея в града от 15 години. Имам етаж от къща, който давам под наем на офис и сега квартирантите се изнасят. 
Та...налага се да търся нови наематели, но не мога да се ориентирам в цените  Embarassed Обявите варират в страшно голям диапазон. От 2 до 5.5 Е на квадрат. Става въпрос за етаж от къща в центъра - близо до пощата 89 кв.м. + много голяма маза.
Всяка информация ще ми е от полза. Предварително благодаря   bouquet

# 219
Здравейте момичета,
Има ли в Русе курсове или занимания по йога към някой клуб, дружество или някоя друга организация?

# 220
Здравейте момичета,
Има ли в Русе курсове или занимания по йога към някой клуб, дружество или някоя друга организация?

Провери в студио “Вихър” , намира се до пантеона   bouquet

# 221
Krio благодаря ти, утре ще ги потърся първо в указателя за инфо Simple Smile

# 222
здавейте
за да се запиша и аз в темата,ще споделя,че сме приети в ЧУЧУЛИГА  Hug
мнаго ме подразни факта,че има дечица,които не са приети никъде  Cry

# 223
Nadia Jasem , като чукнеш в гугъл здравей здраве или студио вихър излиза сайт с инфо за тях     bouquet

# 224
И за най-после да се похваля, че сми приети в Чучулига във филиала в бл Средец. Има ли други мами, чиито деца са там (или са били там да споделят) До колкото разбрах едната учителка се казва Новакова.
Стискам палци за останалите да ги "огрее"

Общи условия

Активация на акаунт