Аденом на хипофиzата - тема 3

• 66 163
  • 756
  •   1
Отговори
# 315
Момичета ,няма втори пишман пациент като мен  Blush,обаждам се аз тази сутрин ,за да попитам точна цена на контраста (часът ми за ЯМР е в 9 ) и ми съобщават ,че апаратът се е повредил Crazy е нищо ,следобед или утре щели да ми дадат нов час .Както и да е ,исках да кажа ,че по новия ценоразпис (така ми каза дамата по телефона ) контрастът струвал 120лв - първо бил намален на 165 ,а сега имало нова " отстъпка " .
ПП Лек и успешен ден ви желая  Hug

# 316
Viviq, поздравления!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Наистина можеш да си спокойна, нямаш аденомче!!!
Дано и Denik, а и всички останали се похвалят с такива добри новини!
Успех Denik!!!Стискам палци!
Приятен ден на всички от мен! Hug

# 317
Момичета, някой знае ли къде в Пловдив има МАМОГРАФ?

# 318
sofi_aa, върти ми се в главата поликниката до ресторант Стадиона. Ама не съм много сигурна. 

# 319
В Транспортна болница също и работят с направление от личния лекар Peace.

# 320
Момичета , препратиха ме за Военна болница  ooooh! Думи нямам - хиляда уговорки ,дано не изникне още нещо  Close

# 321
denik, и аз го правих във военна болница. Резултатите излизат след 30-40мин. Контраста струваше 180 или 200 миналата година. Успех!

# 322
Момичета , според ЯМР съм от добре та и по-добре - така каза докторът ,който го разчиташе .Обаче ми се иска да чуя и друго мнение ,вие ходили ли сте при друг за  "втори прочит " и ако да при кого ?

# 323
Какво значи - от добре, та и по-добре?
Не звучи професионално Simple Smile

Има ли аденом или не?

# 324
sofi_aa

мамограф има във военна болница Пловдив

# 325
Според нея не ,обаче толкова бързаше да си ходи ,та се притеснявам да не е попретупала нещата  Tired

# 326
Дано наистина няма, но все пак може би ще е добре да потърсиш още едно мнение, щом си останала с впечатление, че те е претупала  Confused

Аз освен описанието при ЯРМ ходих при ендокринолог-гинеколог. Там пак ми гледаха снимките и СД-то.

# 327
В Пловдив в окръжна болница ли се разваля толкова често апарата?
И аз мисля да си запазя час там, но не ми се иска да бия 200 км и като отида там да ми кажат, че апарата не работи #Crazy.

# 328
  • Пловдив
Много е неприятно това с апарата,макар че на мен не ми се е случвало в Окръжна.Даже сега нали е нов newsm78

# 329
За апарата във ВМИ става въпрос ,първио не ми се обадиха ,че се е развалил - добре ,че се интересувах от цената на контраста ,та им звъннах .После хиляда уговорки за час във Военна - отидпох във Военна ,но ми казаха ,че апаратът във ВМИ бил вече поправен и трябвало да ида там - за сведение беше 5 часа следобяд  ooooh! отидох ,а лекарката нервничеше ,че вече е много късно и да ми дадат час за утре ,обаче аз не се съгласих .Е ,направиха процедурата ,лекарката ми разчете снимките пред мен за има няма 3 минути ,сестрата пишеше заключенбието междувременно ............Определено щяе потърся и друго мнение .......... Confused

Общи условия

Активация на акаунт