Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за kmínovou polévku в чешката кухня?
Какви са били преживяванията на участниците във форума в болницата с техните деца?
Какви са мненията за чешката кухня и какви ястия се обсъждат?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за kmínovou polévku в чешката кухня?
-
Какви са били преживяванията на участниците във форума в болницата с техните деца?
-
Какви са мненията за чешката кухня и какви ястия се обсъждат?
-
Как реагират децата ви на педиатрите?
-
Какво представлява кубичното ястие?
Иначе имправизираното отбелязване на 8 март и на нас много ни хареса. София и Ема практически сами си се занимаваха. Емето е страхотна кака
Обаче въпреки 3 часовото беснеене, София пак си заспа в 12

Сега чух една майка от Бърно да казва,че ако подадеш в повече градини имаш по-голям шанс.И то си е така.Обаче нали имаш право да подаваш молба само в една градина.
Съвсем се обърках. 
Ох, така съм се настроила, така не съм мърдала никъде от септември насам, Че май и с лошо време ще тръгнем.
и купувам основно Алнатура, Сънвал, щото са си БИО, но май най и харесва Сунар и Хами
, в тях има сол от 6 месец май, което е за мен
. Ще изчакам малко, като събера сили, пак ще отида, но задължително с количката, че да ме пуснат с предимство, ако не дадат, няма да чакам
даже днеска гледах някакъв репортаж за ЦП в Прага, какъв е ад