Кой разбира - тук се спира ... Чехия - 10.та тема

• 15 416
  • 288
  •   1
Отговори
# 225
И как му казват на чешки, че не съм чувала Simple Smile

# 226
AAAAAAAAAAAAAAAAAAA, сто часа писах и накрая ми се ....  #Cussing out #Cussing out Айде наново.
Та:

Мале Иринче, трябваше и аз да се замисля по-рано за това, ама пуст мъж настояваше. Само дето сега аз ще трябва да обикалям и да си тровя нервите със смяна на сума ти и документи. Аз реших да оставя всичко за БГ да сменям, и сега се чудя точно какви документи ще ми трябрат и дали преведено брачното свидетеслтво ще свърши работа. От посолството не можаха да са ми от много полза, ако някой има автентична информация, да казва.

Деси, Къде се изгуби мила??? Да не роди??? Гушкаш ли го вече дребосъчето?

Хипноза, и на мен ще ми се наложи скоро да ходя до цизинецка, и направо не ми се мисли ...  #2gunfire #2gunfire #2gunfire То верно е смрааад и голяяямо чакане.  Shocked Ама няма как  Rolling Eyes ще искам да си го оправя това трвале най - сетне. Но не ти се учудвам, че си се отказала де.

Бебешоци, ти как си, и тебе никаква те няма напоследък??? Днеска трябва да си била на преглед, казвай всичко наред ли е? Добре ли се чувстваш, мина ли вече гаденето??? Всичко наред ли е с бебчо?

Ети, щях да те питам, ти избрала ли си си вече количка, аз сега разглеждам и избирама и съм в такова мислете, че ... свят ми се завива.

Верче, дано да имате късмет с временцето, днеска не е кой знае колко хубаво  Sad студ и дъжд, но дано да се оправи до четвъртък. Стискам палци. А и на мен вече ми писна с тоя студ.

Щях да ви казвам, по повод нашата темичка за ядене, че попаднах на много хубава наденица, ама не помня с пустя си акъл как се казва. Някаква словенска точена, вакуумирана, на подкова, 550 гр., със жълт етикет, от Хипернова, много е вкусна, аз по принцип много не си падам по наденици, но тази и на майка ми много й хареса.

Малиии, аз написах още два пъти по толкова колкото първия път, сори че малко дълго стана, ама ... днес ме е хванала музата ...
И да ви се похваля, колежката ще хвърчи, шефа най сетне го проумя, че нищо не върши и я маха  Mr. Green
Айде лека вечер от мен на всички.

П.С. Незнам да има детска кухня  newsm78

# 227
Марте, това е диета, тук из форума има много написано за нея, състои се главно от редуване на чисти протеини със зеленчуци, но ние не я спазваме съвсем стриктно, защото си позволяваме и плодове.  Peace

Ирка, за преглъщането да ти кажа, че си е до психическо състояние и ще отшуми, само още малко да се постопли и да види как децата нагъват хлебчета и ще се престраши. А какво стана с млякото - пропихте ли?

Трейси, голямо чудо са това количките, има милиони модели и модификации, и все ти се иска да избереш по-по-най-хубавата-удобна-лека-евтина Joy Но е истинско забавление да избираш тези неща, особено докато очакваш бебчето, много е вълнуващо... Heart Eyes

Дез, ти верно се умълча, сигурно не ти се пише вече, все за товате питаме, ама и ние сме в очакване и мислим за теб Hug

# 228
  • Чехия
Здравейте и от мен,
от толкова работа все не ми идва да драсна нещо.На кратко Винси му отложиха операцията за май месец щото в момента сме на антибиотик и свободни дати има за май месец  #Cussing out Та още ще 4акам,ако не се и откажа.
За готовите храни мога роман да напиша-Винси ми беше до 2 години с пюрета,не искаше да лизне моето ядене.Нау4их го като слгах в буркан4е от пюре мое ядене.Естествено пазех етикета да не се повреди при миенето  Mr. Green и той си мислеше 4е е купено.А Рая до ден днешен ми ве4ера купено,обядва с мое ядене но за ве4ер й давам купено 4е е по безсолно и не пие мн.4ай през ноща.Яде всякакви,но предимноч Хип и Хами,Сонарката само супа й взимам
Е това е хубава ве4ер

# 229
Ради, а супите на Сунарка редички ли са?
Аз супи и правя в микровелето, че стават за 10ина мин, но обича вечер да си хапне стабилно, та давам манджа направо Peace

# 230
  • Чехия
Милен4е,не са редки,но не са и като манджите,абе застщат си да ти кажа щото като й дам супа за ве4рядо в 6 ми яде 4ак млекото.

# 231
Трейси
утре ще ги видя тези подкови в хиперновата....
всъщност там обичаме да взимаме фует - испански сух салам пръчка - пробва ли сме разни, но фуета най ни допада...
Иначе според мен голяма разлика няма дали се жениш за бг или чужденец като си сменяш името.... в смисъл процедурите са все едни и същи... и в цизинецката няма да ти дадат тървали докато не си смениш паспорта, поне на една близка й го отказаха преди години, тъй като прие името на мъжа си, и й казаха че като си смени името в международния паспорт да отиде пак да си подаде молбата...
Иначе всичко трябва да смениш - превеждаш си брачното свидетелство в бг, или пък тук го заверяваш в посолството и тръгваш по инстанциите в бг, първо лична карта, и после всичко останало - дипломи, книжки и каквото се сетиш...
И аз не си смених името, мъж ми година-две ми се сърдеше ... ама вече свикна ... поне така си мисля  Mr. Green

Марте
 в цз няма детска кухня. Д´канската диета е най-разпостранената във форума... отиди в красива мама, диети и там ще я намериш...

Раде
големи приключения около вас.... горкият... сега за какво пие АБ?

Аз пък на Емма поне до 1,5 й давах каша за вечеря.... от тези бебешките с ам

Миленче
има ли резултати диетата при вас?

Дез
къде си...

# 232
Момичета привет и от мен  bouquet

Празника изкарахме чудесно и романтично Heart Eyes

Оставихме децата в детския коут,те много искаха да идат там, а ние с таткото сами в ресторанта( е всички бяхме в едняа сграда де , ама аз този път на спокоиствие да седна някаде, иначе с Дени е невъзможно. Та така,  всички бяхме доволни, децата  не им се тръгваше даже.

По дискусията с папането, с Дени никакви проблеми, той даже отказа пюретата рано сам, искаше все от нашето ядене, та започнах да му готвя на него отделно, почти без сол и само варено или печено, но ми омръзна а и нямам време само до печката да съм, та готвя за всички, но с минимум сол, което е много хубаво Grinning

Ванеска обаче, и тя като  София, не искаше  по-едра храна да яде, само пасирано, но това до към 1г и 2-3м, после започнах на съвсем мини парченца да късам и така полека, започна да яде всичко и то като гледаше комшийските дечица как ядат  Naughty. Но си има дечица по-гадливички, ако мога така да се изразя, Ванеска и до ден днешен, се гнуси от всичко, но си яде , като си мие зъбките даже готова да повърне, да не говорим, за нещо по....
Еми Иринке, какво да ги правим Мадами са, каприз, чудо е и ще ееееееее Joy
Дез, стискам палци и ти желая бързо и безпроблемно раждане, и едно много красиво бебенце Hug
На останалите бременелки, наслаждавайте се на един от най- красивите периоди в живота.
Лека и спокойна нощ,  на всички Grinning

# 233
 Здравееейтеее  Hug Напоследък хич ме няма с писането, занимавам се с куп неща и...
 Трейси, даааа мила, вчера бяхме на лекар  newsm53 Тооолкова хубаво беше, не мога да го опиша  newsm44 newsm68 Като го видях на монитора, че като ми текнаха сълзите, чудооо. Направо ме досрамя от доктора, ама какво да направя. Поциврих си де, голяма радост. Имаме си всичко, броихме пръстчетата на крачетата, на ръчичките, лелееееее колко е хубаво.  newsm44 newsm68 newsm68 newsm68
 На 4.04 съм пак, обаче вчера прочетох пише за 31.03 биохемичен скрийнинг, а никой нищо не ми е казал за това. Иначе съм трогната от отношението към мен. Много са мили, обясняват, аз даже разбирам  newsm78 newsm78 и на всичкото отгоре се отпускам да бъбря по малко без да се притеснявам. А иначе съм голям спек, то всичко идва от там. Иначе вече почти не ми се гади, но ако допусна да огладнея зверски ми става много зле, гади ми се ужасно, много сме лакоми Simple Smile)) Имам и ниско кръвно, уж пия кола, вчера четох че не била за предпочитане в нашето положение и я избягвам. Иначе напоследък много ми се яде зелена салата, плаша хората около мен чак  Joy Joy но това са рисковете на професията  preggo  261uu
 Трейси, ще си ходиш в БГ ли? И аз ще ходя или поне мисля, но май месец, заради брат ми, има бал. Не съм наясно дали е удобно да се пътува в 5 месец, но ако се чувствам ок що да не. Трябва да проуча.  newsm08
 чао засега от мен, трябва да се мобилизирам и да свърша нещо полезно днес.  Hug   comp03

# 234
 Dez сигурно е родила, не се вижда по трасето  Joy Пожелавам и всичко да е наред. Сигурно си гушка вече малкото мишленце, да са живи и здрави.  smile3501 smile3525 newsm47 smile3514

# 235
да, и аз си мисля, че си имаме малко Дезино бебче Heart Eyes, но да чакаме вестителя първо

Ели - ами диетата ни се отрази добре, въпреки че прегрешаваме и си позволяваме дори КФЦ и шоколад, но то е 1-2 месечно. На половината смъкнати кг сме, аз лично 7 за близо 2м, но ме убива това ядене на месо, после може би съвсем ще го откажа ooooh!

Бебешоци - не мисля, че ще има проблем да пътуваш в 5м, но все пак питай лекаря си, дано да не са горещини, иначе съм сигурна ще се чувстваш отлично Peace

# 236
# 237
# 238
здравейте!

имам нужда от помощта ви.трябва ми дьждобран за количка,който намирам само в чешки сайтове и не доставят до бг.става вьпрос за това -

http://www.babyportal.cz/plastenka-casualplay-prima-easy-uni-vzor-2008-2009

http://www.malvik.cz/Autosedacka-doplnky/plastenky-sitky/plastenka-na-Prima

дали някоя от вас би се сьгласила да го порьча на нейния адрес и да ми го прати.пращам парите още утре.или евентуално,ако знаете фирма посредник,която бих могла да ползвам...ще сьм много благодарна.

лек и сльнчев ден желая!

# 239
Момичета много съм зле, не мога да престана да плача. Излязаха ми резултатите кръвните.  Cry Cry Cry Cry Cry Cry
Утре съм на амниоцентеза.

Вчера катастрофирах на всичкото отгоре. От един шок на друг.
 Cry Cry Cry Cry
Моля ми, молете се всичко да е наред.
 Сори, не исках да пиша такива гадости, но не смея да кажа на нашите, а няма с кой да споделя

Последна редакция: ср, 11 мар 2009, 16:17 от tracy_t

Общи условия

Активация на акаунт