Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за kmínovou polévku в чешката кухня?
Какви са били преживяванията на участниците във форума в болницата с техните деца?
Какви са мненията за чешката кухня и какви ястия се обсъждат?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за kmínovou polévku в чешката кухня?
-
Какви са били преживяванията на участниците във форума в болницата с техните деца?
-
Какви са мненията за чешката кухня и какви ястия се обсъждат?
-
Как реагират децата ви на педиатрите?
-
Какво представлява кубичното ястие?
студ и дъжд, но дано да се оправи до четвъртък. Стискам палци. А и на мен вече ми писна с тоя студ.

Но е истинско забавление да избираш тези неща, особено докато очакваш бебчето, много е вълнуващо... 

. Но си има дечица по-гадливички, ако мога така да се изразя, Ванеска и до ден днешен, се гнуси от всичко, но си яде , като си мие зъбките даже готова да повърне, да не говорим, за нещо по....
Тооолкова хубаво беше, не мога да го опиша
Като го видях на монитора, че като ми текнаха сълзите, чудооо. Направо ме досрамя от доктора, ама какво да направя. Поциврих си де, голяма радост. Имаме си всичко, броихме пръстчетата на крачетата, на ръчичките, лелееееее колко е хубаво.