Кой разбира - тук се спира ... Чехия - 10.та тема

• 15 415
  • 288
  •   1
Отговори
# 240
оле, мила, не се притеснявай и не се разстройвай веднага, нали знаеш, че има още няколко изследвания докато се установи напълно

мисля, че Ели също беше ходила на амиоцентеза, ще ти даде препоръка за възстановяването, защото е тежка и болезнена процедура
а ние ще ти стискаме силно палци Praynig

имате ли наследствени връзки в семейството, защото ти си твърде млада, а знаеш, че рисковия фактор са по-възсрастните майки

# 241
Знам, нямаме. Но рискът е 1:35, огромен  Cry Cry незнам на кой свят съм, цяло чудо е че успях след много молби и ходене по доктори днеска да се запиша за утре. Незнам какво да правя  Sad Sad не мога да престана да плача

# 242
Всички и нас са добре, никога не сме имали проблеми, имах нухална гънка 1.6 мм, напълно в норма  Cry Cry Cry
Защо защо защо. МОля се да е грешка

# 243
легни и поспи малко, ако можеш изобщо, излез по магазините или си пусни филмче, малко се откърни от тия мисли, че не е хубаво и за бебенцето така ... Confused

# 244
Не мога, след тази катастрофа вчера не съм спала и чесно казано незнам кога ли ще успея да посля малко. тази нош със сигурност няма да е. В петък ще ни излязат предварителните екстресни резултати, докторката каза, че не направи всичко възможно да са колкото се може по- скоро. Нищо не мога да правя, не мога да ям даже. Толкова ме е страх

# 245
Трейси
спокойно бе жена...и на мен ми беше някакъв такъв процент от кръвните тестове сега втория път... ама всичко се оказа на ред... така че дишай дълбоко...нищо не можеш да направиш... освен да чакаш и да се надяваш  Hug Hug Hug...
няма страшно, всичко ще бъде на ред  Hug Hug Hug Hug Hug
не е болезнено, и главно си вземи тая отпуска от работата поне да си починеш няколко дни  Wink

# 246
Tрейси,моля се с теб и се надявам всичко да бъде наред. Hug

# 247
  • Чехия
Трейси,мисля 4е вси4ко ще бъде добре,
моля се за теб  Praynig

# 248
Марте....
цял ден се скатаваш ... що така...  Mr. Green

Честит Рожден Ден ти желая!
Много здраве, усмивки, късмет, любов и щастие 
Hug

# 249
 Миличка, убедена съм, че всичко ще бъде наред!!!  Praynig Hug

# 250
Елитоо, голяма си ми душка!! Много благодаря за милите пожелания и за картичката във ФБ  Heart Eyes Heart Eyes
Тук съм си, чакам Михал да си идва и да ме обслужва, ние така правим като имаме РД Simple Smile

Трейси, сигурно се чувстваш ужасно и си много изплашена, мила  Cry, в интерес на истината и аз бих се побъркала от напрежение, но истината е, че не можеш да направиш нищо, освен да чакаш, затова опитай да се успокоиш и да успокоиш бебунката, и наистина, вземи си отпуска. Знаеш колко фалшиви такива резултати има  Naughty

Ние сме с теб и вярваме, че всичко ще е наред  Naughty

# 251
Трейси, миличка, опитай се да разсееш лошите мисли. Шансовете на бебчо да е напълно здраво дете са големи. Ние ти стискаме палци всичко да е наред.  Hug Опитай се да замениш страха с надежда и ако можеш си почини, пийни топло мляко или чай. Ако успееш да дремнеш ще е супер.

Ох, след тази тема трудно се превключва на други, но съвсем на кратко:

Марте, Честит Рожден Ден!   bouquet Всичко най-хубаво ти желая.

Бебешоци, много се радвам за вас двамата, че всичко е ОК! Стискам палци и за напред да е така.

# 252
irina_nik, благодаря!И аз се радвам, че всичко е наред. Вашето мишленце е много сладко, ще му изям бузките  newsm08 smile3534 newsm08. Пупууу да не му е уроки.
 Моля се за Трейси всичко да е наред и вярвам, че ще е така  Praynig Praynig Praynig
 Лека вечер от мен

# 253
Трейси, и аз се присъединявам към всички момичета и ще се молим Praynig  всичко да е наред, найстина не трябва да се притесняваш предварително, ако ти не си спокойна, бебчо ще разбере и той ще е неспокоен Naughty

newsm59  ura newsm59 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МАРТЕ!!!
Всичко най-най ти пожелавам  bouquet

При нас днес голям дъжд, голамо чудо а пък какав град удари....дворчето ни побеля от топчета Whistling Crazy

# 254
Oх, днеска често се сещам и мисля за Трейси, стискам и палци, дано всичко е наред  Praynig, дано има сили да напише. Вярвам, че ще е наред всичко с бебето.

Момичета, благодаря ви за милите пожелания  Hug

Дез май е родила и не е успяла да напише, преди да тръгне  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт