Бъдещи ЮНСКИ мами 2009! Тема № 33

• 11 927
  • 275
  •   1
Отговори
# 120
Анито и аз ти стискам палци и вярвам, че всичко ще е наред.
Amorevole
и аз много свикнах с форума и на работа непрекъснато го следя.

# 121
  • Germany
Момичета, случайно да знаете дали 02.03 ще е почивен ден? Запазили сме си една къща на Копривщица от 28.02, но никъде не виждам да пише че ще дадат и 2ри и ай мъжа ми ще си пуска отпуска..

# 122
Amorevole разсмя ме....ако снимат хипопотами по Тв-то....аз вече съм 10кг отгоре  Rolling Eyes рекордьорка!!!!
Всички ми викат че изглеждам мн добре, и аз се харесвам  Heart Eyes но все пак.....

# 123
Мда, Somebody, и аз така ...
Влизам във Форума от 2 години, но преди беше по-скоро да попрочета нещо, да науча нещо интересно, или ако просто имам сбободно време "за губене" и т.н. Сега е по-различно - много "по-лично" сякаш ... Дори вечер много често разказвам на мъжа ми какво с кого се е случило, какво ново съм научила. И - наистина - мога да споделя с вас доста неща, защото в момента до голяма степен имаме общи мисли. И то не какви да е - за нещо толкова прекрасно и уникално, което е нормално да обсебва голяма част от съзнанието ни! Също - да почерпя много полезен опит от вас!

polito_87, това е ужано, наистина! Дано малката душица да е добре и скоро да я намерят!  Praynig

# 124
  • София
Moni, почивен е , отработва се на 14-ти

# 125
sharky81  , аз съм фенка на хипопотамите  Crazy   а и съм вече 14 кг ... над Whistling  
Интересно, как медиите още не са докопали тази новина.. дано полицията поне този път не се изложат  Praynig

# 126
  • София
polyto, аз се потресох. Не ми се мисликакво им е на родителите, а и на детенцето. Аз ще полудея на мига. Дано на мен и никой, когото познавам да не му се случва такова нещо.

# 127
polito_87 благодаря за информацията.
Щом е 500 лв. срещу 900 в Шейново, явно ще мога да си позволя и ВИП, за да имам посещения.
Оххх да взема решение накрая, че вече ще ми се пръсне главата. Ако ги чакам тия от Дженерали, в 9-ти месец ще имат някакво решение сигурно.

А това за детенцето - просто настръхнах като го прочетох. Като се сетя за спокойното си детство в родния град и ме обземат едни такива страхове как се гледа дете в това безумие наречено София.

# 128
Здравейте, мацки 

Извинявам се за изчезването днес. Сутринта ви четох, но нямах никакво настроение (още от снощи), преживявам някаква лека депресия и не ми се искаше да ви обременявам, та затова не писах. След това толкова работа ми се струпа, че изобщо нямах времеа да се логна дори.

Вече се чувствам по-добре. След снощното реване и днешната работа май ми олекна и сега съм в добро настроение.

Много мило, че сте се загрижили за мен.  Hug

На бързо да кажа, че и аз много се интересувам от тези колани, бях чела в една тема за едно момиче, което каза, че веднага след раждането е започнала да носи такъв и за няколко дена коремът й се е прибрал.

Моят корем май е толкова голям, защото имам много течности в него. Другия път ще питам лекаря дали е възможно това и изобщо опасно ли е. Ако няма нищо тревожно, се радвам, че на Боянчо направо джакузи съм му осигурила (особено като ми се появят газове)  Joy

Мариетка, и аз искам да отида на ден на отворените врати в МД. Ако разбереш кога е следващия и от кога започва записването, пиши ми, плс, за да се резервирам и аз.

Чао засега. Отивам да свърша още няколко задачки.

# 129
ееййй това детенце дано да го намерят скоро....нищо чудно да се окаже някоя семейна интрига - тотално са изкукали 70% от хората/ според мен/

# 130
Много лошо за това с детенцето.Аз как се притеснявам за нашето,въпреки че е още в корема ми,та  какво говорим за после..Не бих искала никой да е на мястото на тези родители.А за детенцето травмата сигурно е ужасна.Дано всичко се нареди.Тези хора,които са го направили сигурно са болни и не знаят какво е любов и трепет над дете.
А това е за вас  newsm51
Лека вечер и до утре.

# 131
Гъди, радвам се ,че си тук! Ами тези депресии не ги мисли толкова, и аз последните две седмици вечер си поревам за едно или за друго , ама то си е в реда на нещата- важното е, че през деня сме добре!!!Всичко е от хормоните, от хилядите мисли,които препускат една през друга в главите ни и се чудим какво да правим с тях- можем ли да направим компромис с едно или друго, или дали сме взели правилното решение и още такива неща в този ред на мисли!!! Hug Hug Hug 

# 132
Gydelichkova , това с джакузито и всичките екстри, които подсигуряваш на Боянчо  Laughing     bouquet  

# 133
  • Germany
Moni, почивен е , отработва се на 14-ти

Благодаря!   bouquet

# 134
Това с пореваването, и аз го правя напоследък, поне гледам да е в къщи (включая и снощи).

Гъделичкова, преди малко ми писа моя съученичка, с която години не се бяхме чували. И тя е мама-юнка, само че 2008, и познай на коя дата е родила Светланка-Сладуранка? На 3 юни!  Wink

Добре че отворихте тема за 2 март - и мен живо ме интересуваше!

За колана и аз се замислям, ама нещо не мога да се ориентирам точно - за след раждане ли е, или и за последните месеци от бременността? И дали няма на малко по-нормални цени - 46лв. множко ми се струва ... Мааалко по-нататък ще подхвана и темата със слинговете.

Общи условия

Активация на акаунт