Бъдещи ЮНСКИ мами 2009! Тема № 33

• 11 920
  • 275
  •   1
Отговори
# 105
Mona-balona  тогава близнаци момче и момиче Grinning

# 106
Mona-balona  тогава близнаци момче и момиче Grinning

Нали Simple Smile) изключваме гените за близнаците, тогава   Laughing 

# 107
Полито това е ужасно което, казваш, никъде  не съм я чула тази новина! Дали пък ако жената е разведена, не е отмъкнал  детето бившия и мъж- изправиха ми си косите!!

Kokitka- да момиче е, но доколко може да се вярва на този метод  е друг въпрос!! Wink

# 108
Поли, това потвърдена информация ли е или поредната градска легенда?
Защото това е наистина сериозно.
Аз пък не вярвам на различните методи за изчисляване на пола. При 90% от тях Кати е момче.

# 109
 newsm78 Я да ви кажа най сигурно е когато се роди  Joy една приятелка всички лекари бяха сигурни че е момченце дрън дрън и накрая една готина мадама излезе Simple Smile

# 110
Хай мацкиии...

и тука заваля сняг - във Велико Търново  Wink
много мързеливи мисли ме нелегнаха след валежа....щях да си тръгна ама чакам да дойде време за доки, че днес сме на "визитация" с бебо

# 111
  • Плевен
Този кръвния метод, само че аз знам, че на жените през 3 г., а на мъжете през 4 г. им се пречиства, много познава. Поне на 20-30 бебета съм познала пола. На мен този път, както и предния ми излиза момиче, но доктора последно каза, че му се виждало момче. Ще видим. Иначе на едно момиче май смятах и не и излезе вярно, но те като са близнаци - може и затова. А за раждалите веднъж или давалите кръв се променят данните, да. Аз лично много вярвам на този метод и все още той ми е надеждата.

Честит рожден ден на Yaya!
Славена, дано да е добре детето, май трябва да послушате специалистите, успех.
Радвам се, че Лейла Бел е излязла от болницата и вече е добре. Франческа, както и за теб, почивай си повече, и аз съм в твоето положение - изневиделица кръвотечение, болница, ниска плацентта..., но ще се пазим и всичко ще е наред.

Аз утре пак влизам в болницата за 4 дни за прегледи и изследвания, стискайте палци, а дано и пола да ми кажат вече, че само аз май останах да искам да го разбера, а да не може... Целувки на всички и се пазете  Hug

P.S.  После в родени ще включим и статистика, за най-изненадана мама от пола - примерно 3 пъти са и казали че ще е момче, а се ражда момиче.  Joy Ще е забавно...

# 112
anyto споко аз вчера бях на консултация и пак не ми казаха пола Sad

# 113
anyto  , стискам палци всичко да е наред Simple Smile а и за мечтаният от теб пол Simple Smile
За снега ... нас ни затрупа... от снощи вали и не спира...  Crazy  и не е толкова студено... но аз като съм се качила на този 9-ти етаж... и си ми е добре тука на топличко  Party

# 114
Аз да си призная - никакви методи не съм гледала, нищо не съм изчислявала! Години преди да забременея, все съм си предчувствала, че ще имам момченце. Като забременях - пак имах същото усещане (и сънища) и засега 2ма лекари също виждат момченце. Да е живо и здраво, за това се моля!

Момичета, тук е толкова мрачно и сиво, цял ден вали дъжд - много е подтискащо  Tired

Днес си пуснах ПКК, главно заради хемпоглобина. Излезе 116, а СУЕ-то ми е 40. Не е много зле положението, предвид месеците на бременността. Освен Фоливит Феро, ще пия и витамин С (и противогрипно, и заради кръвоизливите - в окото и в носа). Странното е, че кръвното ми е 120/80 (при условие, че обичайно ежедневно си ми е 90/60)... Толкова, да не зазвуча като бабичка  newsm27

sharky81, утре BTV ще излъчват на живо Сутрешния блок от любимия ми град (Велико Търново). Да не те мернем в някой кадър?  Wink

Славена, дано детето да се оправи! За ваденето на сливици мога доста да напиша (включая и от личен опит) и това е поредният въпрос, по който мненията са различни - от едната крайност, до другата. Важното е в крайна сметка всичко да се оправи по най-добрия, безболезнен и безпроблемен начин!

anyto, стискам палци всичко да е наред при теб! Добре че писа, да не се притесняваме къде си се загубила. Ще очаквам другата седмица добри новини  Hug

Някои от вас усещат ли, че са зависими от форума и че се е превърнал в част от ежедневието им?

# 115
Ани, стискам ти палци изследвания ти да са наред. И престоя ти в болницата колкото и неприятен да е, поне да ти донесе потвърждение за пола на бебето:hug:
Amorevole , ако щеш вярвай, но наистина докато бях в болницата си мислех честичко за вас.

# 116
Amorevole  ... за ситните думички...  Embarassed   запис!

# 117
Анито и от мен имаш много стиснати палци и на ръцете  и краката- всичко ще  е наред! Praynig Praynig Praynig

Amorelove, форума не само е, част от ежедневието ми, но и част от мен самата Wink, става ми нервно ако примерно цял ден не съм го чела и нямам търпение да се прибера за да прочета, какво сте писали- е има дни, когато ме мързи да пиша и само чета, но има и дни, като този, дето по цял ден пиша и чак досадна ставам!!Премерно била съм на компа влизам да се къпя, първата ми работа след банята, преди да се облека  и изсуша е да проверя има ли нови отговори Embarassed и някой път ми е много тегаво,като няма нови отговори в темичката ни!!Определено съм пристрастена! Blush Crazy #Crazy

# 118
За детенцето - да, вярно е. Става въпрос за момиченцето на едни познати на една моя позната. Били са и майката и таткото. Всички разчитат на това, че камерите би трябвало да са хванали все нещо. Полицията е уведомена. Най-лошото е, че повече от седмица никой не им е звъннал за откуп.

# 119
  • Плевен
Благодаря ви за пожеланията  Heart Eyes
Аз съм тук, но основно ви чета, защото държа да съм прочела всичко преди да пиша, но то докато започна да пиша и половината съм го забравила...
А за пристрастяването - аз отдавна съм болна от това, предния път в болницата надух главата на другите момичета с вас  Wink И като се прибрах първо на вас писах.. Ама нормално, тука ми е най-приятно и мога да ви споделя неща, които с хората около мен не мога....
Полито.. много ми е мъчно за детенцето... не искам да си помислям, че може всеки да е на мястото на тези родители!! Голям ужас  Cry

Общи условия

Активация на акаунт