Бъдещи ЮНСКИ мами 2009! Тема № 33

• 11 917
  • 275
  •   1
Отговори
# 90
На нас никой не ни се е месил за име,но смятаме да е на баща ми,който обаче няма да знае.Ще е изненада.
Пък и името си заслужава.Утре вече отивам на преглед,че вече 20 дни не съм си виждала съкровището,а и имам да пускам някой изследвания.

# 91
Ето още две имена с Р
Роза, Розалия
Роксана

http://www.chudesa.net/?p=statia&statiaid=4073

# 92
И на мен Радост ми харесва,също много харесвам Ралица / и аз свързвам имената все с хора които харесвам/

# 93
Да не забравя да ви кажа - особено на близнашките мами и на мамите с по-големи тумбаци - коланът бил много полезен за бързото прибиране на корема. Аз си мислех, че само пази кръста и носи корема вместо нас, но не било така.

Снощи моята доки настоя да си купя такъв (каза, че в Пигис Хаус имало) иначе коремът ми ще прилича на пихтия след раждането и ще ми е по-трудно да го прибера. Хич не ми се носи колан, но май ще я послушам. Още повече, че големият растеж при мен тепърва предстои Simple Smile

Но сега се чудя какъв да си взема - поддържащ корема http://family-bg.com/prX_3317.htm или само кръста: http://family-bg.com/prX_1669.htm?products_id=1669

newsm12

При нас се оказа вярно онова изчисление със смяната на кръвта и пола на бебетата дето го бистрихме в първите теми. Беше ми излязло момиченца и така се случи наистина Simple Smile

Последна редакция: чт, 19 фев 2009, 15:02 от KaterinkaM

# 94
http://family-bg.com/prX_1669.htm   за това ли говорим? Аз бях питала скоро, нали имах проблем с кръста, а и корема ми е пораснал доста... чакай да кача някоя снимка.... за две седмици съм се понадула...

# 95
Катеринке и  на мен само метода със смяната на кръвта ми позна-момиче, по всички други методи беше момче!

Гъди ако те мързи да пишеш, а четеш, сложи само една усмивка да знаем, че си тук!! Simple Smile

# 96
  • София
Ами Gydelichkova нали каза, че сега вършела работа за двама, че колегата и бил болен. Сигурно няма време сега.
Аз съм правила само един метод за пола, смяташе се и се прибавяха разни числа, от форума е. Най-важното е, че ми позна пола и за Габи(въпреки, че сега го правих) и за бебето.

# 97
аз не вярвам в тези методи .... за смяната на кръвта... значи всички , които са ми набори и набори на съпруга ми ще раждаме момчета ... така ли?   Whistling

# 98
не е така, на всеки 7 години кръвта на мъжа и жената се пречиства и на този, на който най-скоро му се е пречистила кръвта от такъв пол ще бъде бебето, ако са в една година и двамата партньори се гледат месеците! Както и на всеки 7 год човек претърпява метаморфози свързани с личността му, което също  е свързано с т. нар пречистване на кръвта! Peace

# 99
При мен болшинството от методите дадоха момче, а кръвния метод даваше момиче. Иначе бяха около 10 метода, които излизаха Simple Smile
Май ще са познали мнозинството и моето усещане, но ще кажа като родя Simple Smile
Катеринка, аз имам от целите гащи, ползвах първия път след раждане и сега ще си ги намеря - от магазин на Триумф бяха - с регулиращи се лепенки от двете страни.
Славена, скорошно разрешаване на проблема със сливицата! Аз знам, че доктор Кънчева от София е голямо светило по въпроса. Не знам дали още практикува  newsm78 От братята ми я знам. Ето една тема:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4366.msg438809

Харесвам Рая и Радост

# 100
yaya86, честит празник   bouquet
Катеринке, Таканат, честита розова радост и на двете!

Славена, бъди силна и вярвай, че всичко ще се оправи. Прегръщам те силно.
Щастлива Бубичка , аз съм за Радост.

Greenlife, относно Тина Киркова - изборът на екип струва 500лв. Мен си ме наблюдават там от самото начало. Но с първата бременност отидох чак за раждането. Не знам колко мога да съм полезна с инфото, тъй като имам такова само за ВИП стаите и според мен си заслужава - докторите, сестрите, акушерките, всички са много внимателни, наблюдават те постоянно. Имаш право и на целодневни посещения...

# 101
Значи ако моета кръв се е пречистила 2 месеца след кръвта на мъжа ми ще е момиченце така ли Simple Smile

# 102
Момичета, искам да ви кажа и още нещо, макар че не е сега времето да се товарим с такива неща. Отвлякли са детето на едно майче, докато са се разхождали в Мола. Детенцето е само на 2г.6м. Някакъв мъж го е дръпнал и от седмица нямат никаква информация за него. Казвам го най-вече заради майките с дечица - пазете ги добре, защото миг невнимание и ...Не знам какви са тези хора, способни да причинят такава болка. Много ми е мъчно и искрено се надявам детенцето да е добре и да бъде при мама и татко в най-скоро време.

# 103
Ами , ако и двамата са набори и са родени в един и същи месец и един и същи ден ? Както беше сестра ми с бившия й приятел??  Не ми казвайте, че трябва да се гледа часът ...  Crazy   Simple Smile

# 104
Аз съм дарявала кръв и това май обърква смятането по метода с пречистването на кръвта...

Общи условия

Активация на акаунт