Бъдещи ЮНСКИ мами 2009! Тема № 33

• 11 913
  • 275
  •   1
Отговори
# 75
yaya 86 Честит рожден ден hbday,здраве,късмет,бъди обичана и не спирай да обичаш!Весел празник baloni
Аз пък днес ходих на изследвания и сега ръката ми е наудата,синя и ме боли,а такива хубави вени имам,за втори път ми се случва да ми пукнат вена,ужасно е smile3511

# 76
yaya86 Честит рожден ден!Бъди здрава и щастлива мама през юни!!!  bouquet

За имената
сме решили на никой да не кръщаваме от роднините..въпреки че има такива надежди..бащата на приятеля ми като разбра, че съм бременна и първото, което каза беше :Ще го кръстите на мен..Не попита как съм, а това..Да, ама не..а майка му всеки път като се чуем по телефона ме пита:ти нали м.май ще раждаш..а хиляди пъти и аз и приятелят ми сме им казвали,че термина ми е средата на юни:)
Какво е това чудо незнам  ooooh!
Моята майка поне няма претенции за име..а баща ми едва ли знае, че ще става дядо(разведени са,а той не ме е виждал от абитуирентския ми бал вече 11 години - живеем в един град)

Честито нови девойки!!!

slavena
относно третата сливица - бях на 5год, когато ми я махнаха(много боледувах - все ангини с подути лимфни възли), беше с местна упойка и не беше стресиращо - спомням си престоя в болницата..от тогава нямам проблеми.Нека и друг лекар си каже мнението и детенце да се оправи Simple Smile

# 77
Да питам кое име ви харесва най -много? Rolling Eyes

Радост
Радосвета
Роберта
Рослава

# 78
slavena , съжалявам за проблемите с дъщеря ти.
Дано вземете правилното решение и няма трайни последствия за слуха й.

Щастлива Бубичка , харесват ми най-много Радост и Радосвета.
Роберта ми звучи доста грубо, а Рослава измислено.

# 79
На мен Радосвета (имах състудентка с това име - много готино момиче - незнам защо, но все с разни хора ги свързвам имената:) )

# 80
slavena надявам се всичко да се оправи с дететнцето  Praynig На брат ми му махнаха третата сливица също и няма проблеми ... иначе преди това постоянно боледуваше ... Надявам се да намерите решение на ситуацията

Честит рожден ден на yaya86    bouquet  Пожелавам ти да изживееш най-прекрасната година от живота си Simple Smile

А искам да попитам (може и да съм пропуснала коментирането в по-старите теми) отноно поставки за повиване  ... аз се чудя м/у два варианта. Ако може някоя по опитна мама да каже дали има смисъл от скъпия вариант, това което ми харесва при него е, че има и къде да се прибират разни памперси кремчета и т.н.

http://www.okbaby.it/in_e_fuori_casa/prod_en.php?item=colibri&p=1&img=01 цена около 120лв
или от най-обикновените:
http://family-bg.com/prX_3548.htm?osCsid=501041c1776f926871409b48f177935 цена около 35-50 лв

Последна редакция: чт, 19 фев 2009, 13:29 от mgamisheva

# 81
Радосвета   ми харесва най - много Simple Smile)

# 82
Сега пък Gydelichkova изчезна друт път по това време вече има 2-3  пуснати поста! Надявам се всичко да е ок!! Thinking

Аз залагам за Радост! Peace

# 83
mgamisheva , лично аз имаш специална поставка за повиване към самото легло на бебето. Ползвах я до към началото на 4-ия месец. След това Кати започна доста да се върти и дори и за секунда не можех да си помисля да я оставя на нея. Така че, за мен вариантът за 30-50 лв. е по-удачния.
Moni, радвам се, че имаш такава уговорка и съответно и алтернатива за раждането. Дано наистина да не се налага разбира се да ходиш в Токуда. Peace
somebody, права си. Дано да е наред и просто Гъди да има много работа.

# 84
Радост ми харесва най-много от изброените, При такова име обаче, което има собствено значение като дума, е важно да се види как ще върви с фамилията. Ако фамилията е по-необикновена и с по-специфично значение, може да се получи странна комбинация.

Рада също е хубаво и доста актуално напоследък!

# 85
 (X) Щастлива Бубичка   и аз от изброените имена съм за Радост.
slavena, дано детенцето да се оправи бързо!
mgamisheva, и за мен варианта от 30-50 лв е по-добрия.Аз с дъщеря ми имах от тези, които под тях имат ваничка, а под ваничката 2 рафта, но заема много място и дори сега вече си купих от 30 лв с крачета, които се слагат над легълцето.

# 86
Здравейте и от мен,

Славена, дано всичко е наред с детенцето ти и да се оправи. Пък за изваждането на сливици не го мисли, понякога това е по-добрия вариант. Започнат ли много да се възпаляват е по-добре да се извадят. Моите сливици са ги махнали като съм била на 1.5 г., пък ето ме сега нищо ми няма. Колкото до слуха, най-вероятно е намален само заради възпалението, естествено лекарите не обичат да дават гаранции, защото така им е по-лесно, но отшуми ли възпалението и слуха, ще се оправи. На едни приятели детенцето им  беше с подобен проблем, те извадиха сливиците когато беше на 5 г., а самите сливици се възпаляваха редовно от 2 г. възраст и също имаше разни странични ефекти-намален слух, дори и ревматични схващания на ръцете и крачетата, извадиха ги, и скоро след това детенцето им е здраво и без страничните ефекти. Дано и при вас проблемите изчезнат напълно и максимално бързо. Praynig

По отношение на имената и претенциите на родата: на нас не ни се бъркат, но дори и някой да беше опитал много бързо щях да му затворя устата. В крайна сметка избора на име е право на родителите и дори най-вече на майката. Не се оставяйте да ви упражняват натиск, вие сте тези които носите бебчо 9 месеца и тършите всичките неразположения на бременността.

И Честит рожден ден на рожденичката, с пожелание да получи най-прекрасния подарък през юни newsm30 и много, много да я радва.  newsm59 newsm59 newsm59  Gift nbirthday newsm67

# 87
YAYA честит рожден ден  bouquet
Днес цял ден правя опити да пусна поне един пост,и не успявам.

# 88
Радосвета

Gydelichkova, от обяд ми убягва, ама все си мисля, че имйа работа. Дамо всичко е ОК. Hug

# 89
Благодаря Сладурки и на мен тези
Остава да се двуомя за Радост и Радосвета Grinning, освен ако след феталната ми на 23.02 не се наложи
да се допитвам за мъжко име Laughing

Общи условия

Активация на акаунт