Форумски липси 2

• 62 812
  • 785
  •   1
Отговори
# 585
Къде изчезна Бояна?  В началото ми беше трудно да я чета, но после и свикнах Wink

# 586
  • на плажа
 Тук си е Бояна. Скоро я срещах някъде из темите. Май не е толкова активна като преди.

# 587
Еврика! Отилия е Ваня Костова!

# 588
Един въпрос - като си дълбоко замразен, можеш да четеш форОма, но не и да пишеш, така ли newsm78

# 589
  • Пловдив
Един въпрос - като си дълбоко замразен, можеш да четеш форОма, но не и да пишеш, така ли newsm78
Форума го четат всички, не е нужно да си регистриран Simple Smile В този смисъл си права - дълбокозамразените акаунти могат само да четат Simple Smile

# 590
Освен ако дълбоко замразеният акаунт не е такъв поради бан - тогава не мисля, че може да чете  Thinking

# 591
  • Пловдив
Освен ако дълбоко замразеният акаунт не е такъв поради бан - тогава не мисля, че може да чете  Thinking
Може, всеки може да чете. Ако не се опитва да се логне във форума как се разбира, че е с бан? Точно никак.

За доказателство - излез си от профила и без да се логваш се разходи - четеш навсякъде, не можеш да пишеш.

# 592
Ако банът е по айпито, а не на акаунта не знам дали може да влезе във форума дори без логване  Thinking
Всъщност, сигурна съм, защото някои съфорумци, които са с бан не могат дори да четат... Wink

# 593
  • Пловдив
Ако банът е по айпито, а не на акаунта не знам дали може да влезе във форума дори без логване  Thinking
Не съм получавала такъв банан още, но по принцип мисля, че системата не отчита айпитата на тия, които не се логват.

# 594
  • Italia
При бан по IP форума не те допуска да четеш. При отваряне на адреса на форума ти казва, че не ти е позволено да преглеждаш страницата. Проблем няма, ако някой чак толкова иска - влиза през прокси и чете. Да не говорим, че БТК и доста други доставчици са с динамични ИП-та, т.е - бан по ИП е доста трудно приложим, освен ако не искаш да отвееш всички абонати на БТК Wink

# 595
  • София
Ако банът е по айпито, а не на акаунта не знам дали може да влезе във форума дори без логване  Thinking
Всъщност, сигурна съм, защото някои съфорумци, които са с бан не могат дори да четат... Wink
Това е чиста дискриминация за другите членове от семейството  Crossing Arms Ако съм с бан, а мъжът ми иска да прочете темата с круизите, че да ме изненада с такъв, ко прайм  newsm78

# 596
Освен ако дълбоко замразеният акаунт не е такъв поради бан - тогава не мисля, че може да чете  Thinking
Аз не можех да чета, гризнах дръвцето на домашния. На служебния можех да чета като гост до момента, в който не реших да пробвам да вляза на него с акаунта си.

# 597
Това е чиста дискриминация за другите членове от семейството  Crossing Arms Ако съм с бан, а мъжът ми иска да прочете темата с круизите, че да ме изненада с такъв, ко прайм  newsm78

Другия път внимаваш повече къде и какво пишеш.  Laughing

# 598
Ако съм с бан, а мъжът ми иска да прочете темата с круизите, че да ме изненада с такъв, ко прайм  newsm78

Пропускате круиза  Laughing

# 599

Че то какъв ще е този круиз, за който не можеш после да влезеш и да разкажеш  newsm78 Нали знаеш - ако за нещо не е разказано във форума, то просто не се е случило  Wink

Общи условия

Активация на акаунт