Форумски липси 2

• 62 830
  • 785
  •   1
Отговори
# 600
Благодаря за отговорите Peace и още нещо - ти ли си избираш за колко време да се замразиш, или отгоре ти определят newsm78

# 601
Ако е по твое желание, ти определяш
Ако е по нежеление - желанията ти са без значение

# 602
Къде са Мафани и Лили Лу? Втора страница и никой не пита, срамота.

# 603
Аз точно заради Мафани питах, защото видях в профила и, че си чете тук, а всички се тръшкат по нея.

# 604
Аз точно заради Мафани питах, защото видях в профила и, че си чете тук, а всички се тръшкат по нея.

Не може да бъде  Shocked Това са инсценировки и долни инсинуации, предполагам че идва от високите нива на фомума, сигурно са замесени и администраторите.
Искат от легенда, да я направят лИгенда.
За кой ли път тези дни ще напиша - Ужас.

# 605
И какво, ако чете? Това не означава, че отсъствието й не се усеща, друго си е да пише в клюкарника. 
Доста насериозно сте се взели! Бая впечатлени сте от присъствието на определени хора, май нещо не сте съвсем у ред! Thinking

# 606
И какво, ако чете? Това не означава, че отсъствието й не се усеща, друго си е да пише в клюкарника. 

хей, хей, и ти си се взела доста насериозно. Kакво ще ни направиш, ако кажем, че отсъствието й не се усеща? Ще ни биеш ли? Споко ве, то има към десетина вида банове и замразявания - може да може да влиза в акаунта си, да получава ЛС-та, но да не може да пише в темите.

# 607
Ха! Вълк, мисля си, че нещо се губи в превода newsm78. Нямам намерение никого да бия, просто ме е яд, как някои съфорумки, уж се не интересуват от дадена персона, пък се ровят в публикациите й, за да я проследят Wink . В последно време рядко влизам във форума, с Мафани и други изявени личности поддържам връзка на едно друго място, но въпреки, че съм им приятелка там, не се ровя в публикациите им тук. Но виждам, че има доста заинтересован народ тук.... Thinking
Ей т`ва ми е чудно! Що се интересуваме от неща, дето искаме да са ни безинтересни?

# 608
  • София
Да чета ли изобщо  Wink

Май не съм ви липсвала - отивам мрачно на миндеря да си скубя мустаците  smile3511

# 609

Ей т`ва ми е чудно! Що се интересуваме от неща, дето искаме да са ни безинтересни?

Изобщо не ме интересува, но току що ни я натрапиха и в съседния форум.
Натрапиха.
Отново.
Както винаги.

Последна редакция: вт, 22 мар 2011, 03:05 от Кейси

# 610
Леле, Кейси, пък аз се чудя къде зачезна, а ти си била в "Липсите" Mr. Green
Липсват също 10цента и Боянка, също и Крейзи Фиш.

# 611
  • на плажа
 Мина ми липсва  Mr. Green.  Wink

# 612
  И на мен много ми липсва. Какво става с това момиче? Thinking

# 613
  • на плажа
  И на мен много ми липсва. Какво става с това момиче? Thinking
Ми не знам. Изчезна. Появи се преди два поста и избяга да си скубе мустака. Чакаме я да се появи епилирана, парфюмирана и " натокана" .

# 614
Не е вярно, тя се подложи на трайна лазерна епилация .
Иначе си е натокана, парфюмирана и лачена/ с малки изключения Mr. Green/.

Общи условия

Активация на акаунт