Форумски липси 2

• 62 783
  • 785
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Слава Богу! И на Бояна мустака е спасен Joy
Слава Богу! Не знам дали съм споделяла, че съм реинкарнация на Панайот Хитов.

Мино и ти ми липсваш. Две несериозници сме, да знайш.

Последна редакция: нд, 27 мар 2011, 18:42 от Бoяна

# 706
Норел, не е писала толкова отдавна...
Пронобис, не съм срещала скоро!

# 707
# 708
Предлагам да направим форумско издирване  за Ава. На много съфорумци ни липсва. Че е заета, заета е, ама ние свикнахме с нея и ни липсва яко.
Хайде, Ава, от време на време ни навестявай.

# 709
  • София
Авчето, освен в Компроматите, къде се е изявявала по-активно? Защото лично аз само от Компроматите я знам. Да не би в КМ, щото аз там не влизам?

# 710
Авчето, освен в Компроматите, къде се е изявявала по-активно? Защото лично аз само от Компроматите я знам. Да не би в КМ, щото аз там не влизам?

Аз като дойдох в БГ-мамма я заварих активна и в Клюкарник. После спря да пише с изключение на Компроматите.

# 711

Бях писала за Мафани, но ми няма постинга. Какво е ставало междувременно в тази тема?  Tired

Едва ли ще се намери толкова добра душа, чак мазо, да обяснява за амдесети път

# 712
  • София
Хаха, не ме бийте, ама от толкова писаници и обяснения за Мафани, така и не прочетох конкретно заради какво се е замразила  Mr. Green Не че ми липсва, от чисто любопитство!

# 713

Аз, я знам от Компромати, където влизам всеки ден и с удоволствие разглеждам материала, който сте качили. Тя беше много активна и ни даваше сведения за туй - онуй, но вече не влиза. Беше писала по едно време, че е много заангажирана. Е, ако е така, простено й е. Wink

# 714
  • Belgium
Славчето беше активна и в КМ, но преди доста време.

# 715
Хаха, не ме бийте, ама от толкова писаници и обяснения за Мафани, така и не прочетох конкретно заради какво се е замразила  Mr. Green Не че ми липсва, от чисто любопитство!

Ми и аз се опитах да разбера от чисто любопитство, но явно е щекотлива тема и не поясняват кратко и ясно. Mr. Green
Друго ми е интересно как някой толкова се вживяват във форума ,че и чак като зоната на здрача го превръщат. Whistling

# 716
Тежки оценки на другите, а на теб лекичка - любопитство само, лек сърбеж.

# 717
Тежки оценки на другите, а на теб лекичка - любопитство само, лек сърбеж.

Туй към менИ лий?!? Да знам , да`н не се хабя напразно. Laughing

# 718
Славчето беше активна и в КМ, но преди доста време.
Доста, доста време Simple Smile

Аз си спомням с хубаво Касиди. Има ли я още ?

# 719
Аз си спомням с хубаво Касиди. Има ли я още ?

oт предната страница Simple Smile :

Kasidy e Irresistible, скоро пусна тема в СО.

Общи условия

Активация на акаунт