Отговори
# 30
Честит Рожден Ден на Мишонка! Много щастие, здраве, късмет и любов!

Честит Рожден Ден на патерица и на Надето и Преслава! Да сте живи, здрави, все така красиви и много щастливи!
Сори за закъснението, но свеки беше почти една седмица на гости и не стигах до компютъра мнго често.

# 31
Мацки ако 7-ми е работен ден аз отпадам от срещата ;-(

# 32
  • София
Честит Рожден Ден на Мишонка!малко със зкъснение
Бъди много здрава и щастлива!

# 33
  • Банкя
Мацки ако 7-ми е работен ден аз отпадам от срещата ;-(
Да уточня, че сега пък прочетох друго, че ще се отработва на 14-ти март (но тък материалът е то 12.02). Rolling Eyes
Вече не знам на какво да вярвам...

Дано скоро го обявят официално. Peace

# 34
Може би е най-добре да направим срещата в неработната събота, 7-ми или 14-ти, дано по-бързо да стане ясно коя ще е. На мен и двете са ми удобни, дано и на останалите да са.

А какво се отработва, че аз пак не съм в час?

# 35
  • Банкя
Ескарина 2-ри март понеделник ще е почивен - той се отработва...

А ако си пропуснала - вчера приеха да се почива от 1.май до 6.май. 4-ти и 5-ти май ще се отработват съответно на 16-ти и 30-ти май. Peace

# 36
Аааааа, колко яко  newsm44
Това за 1 - 6 май не го знаех  Laughing
Ще те черпя нещо по избор за добрата новина Simple Smile

# 37
Мишонка, честит рожден ден!!!
Малко на патерици  Embarassed, но с много хъгс и киссес  Hug  bouquet
Да си все така готина и сладка и много да те слушат твоите хора в къщи!  Grinning

Аааааа, колко яко  newsm44
Това за 1 - 6 май не го знаех  Laughing
Ще те черпя нещо по избор за добрата новина Simple Smile

И аз ще те черпя йей
 Hug

# 38
  • Банкя
Ами значи ще трябва да си заформим и тогава срещичка. Mr. Green

Ама то аз така или иначе си имам повод за почерпка, че имам тогава РД. Така че всички ще намажат. Grinning

# 39
  • София
Здравейте всички! Hug

Мишонка за теб да видиш малко зима   http://media.snimka.bg/2198/010650753-big.jpg  http://media.snimka.bg/2198/010650754-big.jpg правени са тази сутрин. Много сняг и пътищата пак непочистени ooooh!

Меги   Joy Joy ама колкото са по-палави толкова са по-сладки ,нищо че ни ядосват. Добре дошли на Софийска земя!
Ееее Кари май е првенец със зъбките ,ние  сме с 8 и сега са тръгнали 4-тите долни едновременно ,единият е пробол другият съвсем леко ,а кучешките са набъбнали .Чакам с нетърпение да излязат всички, че да дъвче всякаква храна
Снежанка радвам се ,че сте вече добре Hug
В часът на мама в момнта дават за проговарянето на децата
Ще допиша по-късно....
Гале браво за заглавията Flutter как сте вие ?

Венерка,Акси ,Мпулле,Мирама ,гледах снимките ,много са сладки децата  Hug
Ето няколко снимки от нас :http://snimka.bg/album.php?album_id=344117
За срещата нищо немога да кажа още Confused. Знам ,че 7- ми е работен ден Peace

Последна редакция: пт, 20 фев 2009, 13:27 от nelkin

# 40
Я вижте при нас каква зима е
http://prikachi.com/files/612377I.jpg
http://www.picvalley.net/u/868/1631031715.JPG

Чудя се как ще стигна за храната newsm78 #Crazy

# 41
  • Банкя
Страхотна идея за снежните снимки. Hug

Ето и от нас:

Обаче сега mishonka95 трябва да покаже малко слънчеви от Венецуела, така да се постоплим малко и ние. Mr. Green

mimi_lazarova Аз се измъкнах от работа и сега съм вкъщи, а майка ми отиде за храната. Даже ще взима и на две съседки, защото тук при нас е страшно. Rolling Eyes Малките улички не ги чистят изобщо. Дано намериш начин да я вземеш. Peace

Ако има още болнички, да оздравяват! Praynig

# 42
Здравейте мацки,още веднъж искам да ви благодаря за поздравите и пожеланията,много ми вдигнахте настроението вчера и днес пак си ги чета,че нещо много ми беше кофти снощи.Съседите дойдоха в 10 ч. вечерта да ми честитят ,аз вече бях гроги,цял ден на пред назад.Нищо не разбрах от рожден ден,ама карай,хубавите неща идват късно.
Благодаря ви за снежните снимки,готино е,ама за малко.Сякаш предпочитам повечко палмичките и зелените тревички пред замръзналите дървета и преспите сняг.Ще ви пратя снимки по-късно,нека изгрее слънцето,че тук още е тъмно,тъкмо изпратих баткото на училище.Мъжо казва,че вече му писнало от студ и сиви картини ,искал да си идва насам.Каза дори,че хората са станали сиви,по улиците  засукани с палта, шапки, шалове,и забързани не поглеждат и настрани,каза,че много тъжна картинка било.
Завиждам благородно за срещичката,айде съберете се повечко мами,че да се видите.
Лени-вие как сте в Северните части?имате ли студ,сняг,Ноли как е,нищо не казваш?
Отивам да си доспивам,от мен за сега чао,стойте си на топличко.Прегръдки от мен.По-късно пак съм тук.

# 43
  • Пловдив
Здравейте момичета Simple Smile
И при нас всичко е побеляло, а и такъв вятър духа, че не става за излизане Sad
Меги, Кари е голяма лудетина  Joy Горкият чичко, разказала му е играта  hahaha
Мечтание, много ти е хубав аватара   Sunglasses
Мишонка, чакаме снимки, та да се стоплим малко  Wink
Гледам срещичка се заформя, завиждам Ви благородно за нея. И да направите мнооого снимки.  photo
Има нещо, което на пръв поглед не е нищо сериозно, но нещо съм се притеснила тези дни. Бузките на Христина са грапави и леко зачервени. Мазах с Мустела и май повече се зачервиха. Питах доки, изписа крем за 7 дни /кортикостероид/, пооправи се , но сега пак е същото положението. Та притеснила съм се дали не е някаква алергия и как да разбера от какво. Ако имате някакви идеи казвайте   helpuu

Ето няколко снимки и от нас да видите колко е пораснала косата на Хриси http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=10655455
 Hug и   love001 на мъниците  55

# 44
erisii, тъкмо се засилих да кажа да не мажеш кортикостероидния крем, ама виждам, че вече си го направила. Не че е толкова страшно, просто те нямат никакъв смисъл, педиатрите ги изписват, за да си измият ръцете, понеже често симптомите изчезват от тях, но така не можеш да разбереш какво ги предизвиква.
Зачервяването може да е от студа и вятъра. Пробвай да не я обличаш с вълнени дрехи или от изкуствена материя. Това са по-безобидните причини, по-'обидните' няма да ги казвам за сега. Е, ако мислиш, че имаш кураж да го направиш, спри всички млечни продукти за 3-5 дни.

Меги  Joy Joy Joy Паднах от смях с вашето пътуване  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт