Споделете 96

• 22 930
  • 767
  •   1
Отговори
# 600
Споделям , че и аз се чувствам Преуморена .. Tired
Не ми се работи , а трябва .Няма как по друг начин .
Чудя се дали да не прескоча до аптеката да се заредя с Жен- шен с пчелно млечице .Да ми отвори апетита .Тъкмо ще кача някой друг килограм(че нещо пак съм отслабнала )  и ще надвия умората , надвам се ...Незная дали е възможно още февруари месец , да ме е подгонила пролетната умора ?? newsm78 Shocked ooooh!
Май взех да звуча като МГМ (сега гледам че е станала Русалка)

Айде не като МГМ, има много по мрънкащи същества от МГМ в темата, даже на тази страница.
Пошегувах се де , щото си се кръстила Мърморана затова за тебе се хванах . Wink Hug

# 601
  • UK
Знам, знам, просто хората продължават да ме имат за някакво мърморещо същество, а има такива форумки, дето трябва да им предостъпя ника си доживот, като им чета постовете. Simple Smile

# 602
  • Русе
Мразя се! Не мога да се справя със собственото си дете. Опитвам се да се измъкна от дупката, но не мога. И ставам лоша майка. Ужасна. Много ме ядоса и казах нещо, което той не може да разбере правилно и сигурно се чувства много виновен... Не знам как да му го обясня. Не знам как да се справя...

# 603
Deb, чети МГМ!  Mr. Green

# 604
  • София
Споделям, че моя мъж е в потрес - трябва да събере багажа на едното дете за път(за около седмица). Досега само един път му се е случвало. Диктувам по телефона - вземи чорапи, той отива на мястото и 10 минути не открива нещо дето ще му извади очите. После пък се изненадва от кога детето има еди коя си дреха(която между впрочем вече е на умаляване), и т.н.
До довечера очаквам още  стотина обаждания за упътване Grinning

# 605
  • UK
!!!!!!!!!!!!!!!

# 606
  • Пловдив
Споделям, че моя мъж е в потрес - трябва да събере багажа на едното дете за път(за около седмица). Досега само един път му се е случвало. Диктувам по телефона - вземи чорапи, той отива на мястото и 10 минути не открива нещо дето ще му извади очите. После пък се изненадва от кога детето има еди коя си дреха(която между впрочем вече е на умаляване), и т.н.
До довечера очаквам още  стотина обаждания за упътване Grinning
Оправен мъж имаш! Моя за разходка докато приготви големия давам половин часови наставления по телефона. За багаж за седмица въобще няма да се навие, ще ме чака мен да се прибера Simple Smile

# 607
  • При хората, които обичам
Етиа, стъпка по стъпка му диктувай: Отвори гардероба. погледни вдясно. Първото чекмедже отдолу нагоре. Отвори го и вземи 3 чифта чорапи. Отвори второто чекмедже, вземи бельо... и т.н.
После минавате вляво, за второто дете...

# 608
  • София
Етиа, стъпка по стъпка му диктувай: Отвори гардероба. погледни вдясно. Първото чекмедже отдолу нагоре. Отвори го и вземи 3 чифта чорапи. Отвори второто чекмедже, вземи бельо... и т.н.
После минавате вляво, за второто дете...

hahaha
Така почнахме - иначе няма приготвяне.

# 609
  • о`майна лунна нощ е
Напомняте ми за една тема на младеж, който се беше скарал с маминка и се обърна за "помощ" във форОма как да с изпере дрешките/чорапите в пералнята. Имаше ги наставленията от рода: застани пред шкафа с препаратите, вземи прах за пране, отвори отделението на пералнята и постави ... количество от него там и т.н

# 610
  • София
Днес един мъж ме просълзи. Чак носът ми се запуши. След това и се обиди като му предписахме към лечението и...къпане. Дано оживее.

# 611
Ох, Имелдо...!

# 612
Много нетактично, доктор Имелда. Моята колежка е мила и внимателна. На миризливците подарява сапун ТЕО. Ето това е финес. Mr. Green

# 613
И аз искам Пикасо и с нетърпение чакам изборите, за да съчетая гласуването с посещение на музея му. Макар че, по-скоро ще е обратното, ако остане време.

# 614
Василисо, ами то "какво харесвам/не харесвам", си е мат'рял за нова стара тема.
Със съответни под-теми: какво не харесвам във форума, по изложбите, столицата, шаблоните за красота и т.н.

ПП. И тука започва изложба на Пикасо. Темата е Предизвикателство към миналото.

Общи условия

Активация на акаунт