Споделете 96

• 22 909
  • 767
  •   1
Отговори
# 645
  • Русе
Благодаря, намерихме!  Hug

Казвам ви наздраве! Пийвам си и дояждам на детето яденето. Носи си чинията с остатъци от вечеря и ми вика "Папкай, мамо, папкай"  Хубаво е, че още не осъзнава, че майка му е дебела.

Сетих се да ви кажа, че съм го забелязала, когато си играе и "готви", винаги казва "Хайде деца, папкайте, папкайте дечица". Това само от яслата го е чул. И ми става хубаво, че така се обръщат към децата сестрите.

# 646
O, Деб. А аз на една такава възраст съм се разхождала с една метла и съм казвала на куклите : "вдигайте си краката, тиквеници с тиквеници такива". Смятай колко са били любезни лелките в моята ясла  Laughing

# 647
Като стана въпрос за градина-днес сутринта едно момиченце много горко ридаеше, за мечето, което майка му забравила да му даде??? Аз обувам на Станислав тропките, а то се спряло до мене, милото, и нарежда. И....едно много особено чувство ми се събуди. Сякаш си беше МОЕ, почнах да го милвам по косичката и да го утешавам. А сестрата ме гледа особено внимателно, любопитно и с лека усмивка.

# 648
Балу, подлагам си рамото.Може да поплачеш на него.  spoko

Ние си правим домашното по домашен бит - шием на панама.
Лесно схвана детето.Сега вече сам шие, не му помагам.

# 649
Аз само да споделя едно добро порталче за онлайн телевизии. Гледам Ахат ТV.  Grinning

# 650
Чак преди малко разбрах кой е мъжът от аватара на Марчето ... Много съм изостанала Simple Smile
Не бях гледала футбол от последното европейско първенство. Оказва се, че много неща във футбола не са се променили от времето, когато бях фенка.
Споделям умора и нетърпение да дойде пролетта.

# 651
Пъзел, дори за мен е очевадно колко много искаш още едно бебе. Мъжът ти кьорав ли е Rolling Eyes Ще каже човек, че той ще го носи и ражда.
Пожелавам ти да си постигнеш твоето, ако си решила да се бориш, де.

# 652

Пожелавам ти да си постигнеш твоето, ако си решила да се бориш, де.
Абе....не е само да желанието ми. Има и външни фактори, но за това ми е трудно да говоря....и не е и необходимо, де.
Здраве да е. И Пижото ми да е жив и здрав.

# 653
Да видиш приятелската прегръдка между двамата най-велики български футболисти, Стоичков и Бербатов (ставаме прави и се покланяме), винаги е огромно удоволствие.

# 654
Още никой не е споделил "добро утро"? newsm78
Почвам да си мисля, че с времето зимата започва да се измества накъм .....пролетта. Декември едвам завалява снежец, всеки път зимните курорти са пред инфаркт "тука има-тука няма сняг". Според моята програма, събота пак се очаква снеговалене?

# 655
  • о`майна лунна нощ е
Добро утро от мен!

Балу - имаш и още едно рамо от мен, за да си поплачеш и споделиш, ако от това ще ти олекне.

Днес чакам добри новини. Мой много близък колега и приятел ще става татко по някое време сутринта и сега вървя с телефона в ръка и чакам. Какво ли му и на него в такъв момент? Сигурно подскача из болницата вече /от нетърпение или радост/.

ПП - Жо, ето го доброто утро от мен!

# 656
След като вчера ми изпробва нервната система, днес наследникът ми седи и пуска десетолевки в тостера. Да се смея ли, да плача ли.

# 657
Едно малко пръстче ми е бръкнало в любимото червило  Laughing

# 658
  • София
Не знам как ще избутам днешния ден. Всички ми се струва, че се движат много забързано около мен - естествено моите движения са по-забавени.
Не можах да спя цяла нощ, станах рано, пътувах и хем спах в колата(не го знам моя мъж от къде я вади таз толерантност - аз ако бях шофьора щях да се карам на спящия до мен) - сега съм като парцал.

Малкия кашля, а колегите ме питат пак ли - викам как пак ли бе - не е кашлял от два месеца - пък те ми се смеят. Ще ми се да ги видя като им тръгнат децата на детска няма ли да се радват на два месеца некашлящо дете. Аз поне се радвам, щото щерката издържаше само по две седмици Sad

# 659

Общи условия

Активация на акаунт