Малък Сечко вънка вее, Януарчето вкъщи с мама дивее

• 21 096
  • 294
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна.....

хехее, да ми се ненадява човек  Mr. Green
Лорини,   bouquet за теб са
Момичета, доста мляко давате вие. Аз когато оставям на Преслав са около 90 гр. и той не винаги ги изяжда.... Дали пък не му е малко  newsm78
Ще пробвам да оставя повече, пък да видим какво ще изяде.

# 166
Ха сега, защо повечето "гарджета" са започнали да гукат и да се смеят, а моето не дава и признаци (а уж е бате)  Thinking  Crossing Arms  Joy
Като започна да го забавлявам смръщва вежди и започва да гледа сериозно, все едно му изнасям доклад  hahaha Ето например малко физиономия тип "Какво ме занимаваш сега" http://viktor.xpucmo.info/gallery/2nd-month/slides/DSCF6691.html  или пък тук http://viktor.xpucmo.info/gallery/2nd-month/slides/DSCF6627.html (малко оповръщан, но това е нормално за него) Joy

# 167
Момичета,вече наравих албумМАЙКИ И БЕБЕТА в общия албум и можете деа качвате снимки с вас  , бебетата и децата ви
uername:doniakopriva
parola:koloyan

Не забравяйте да надписвате снимките  Naughty

Засега там ще ги слагаме да са на едно място,пък после ако се заеме някой с колажа,ще е супер !

Последна редакция: нд, 22 фев 2009, 01:10 от natali81

# 168
Добро утро!

barboran4e, Сами е с абсолютно същия обрив какъвто описваш, след като мина обрива с връхчета, сега  цялата кожа на лицето е грапава и на леки червени точици. Аз не му обръщам внимание и с нищо не съм му мазала обрива
За слагането по корем и главата – вчера за първи път се престраших така да го сложа, върху корема на тати. Държа си главата изправена и си я въртя през цялото време ама аз не го държах така по корем повече от 2-3 минути, иначе беше един разкекерчен като жабче – много сладурско. И аз се чудех колко време мога да седят така и трябва ли.
Доника, и аз се чудя за шезлонг дали да взимам, ако ми се наложи да го нося някъде го слагам в коша за кола /ама там много повръща/, или пък в коша в който спи, но пък той е на колела и го мъкна из къщи. Ама пък тук други мами като че ли много ползват шезлонга  newsm78
Дани, не ти протичат гърдите защото имаш по-тесни каналчета /до колкото помня обяснението от един от курсовете за кърмене/. Направо ти завиждам, аз тека и е толкова неконфортно – непрекъснато със сутиен и подплънки трябва да се ходи и стягааааа....а така мразя сутиените по принцип  Sick
Хубав, усмихнат и безревлив ден от мен   bouquet

# 169
Espa, тенкс за кафенцето!
Изпревари ме тази сутрин  Wink
За слагането по корем и главата – вчера за първи път се престраших така да го сложа, върху корема на тати. Държа си главата изправена и си я въртя през цялото време ама аз не го държах така по корем повече от 2-3 минути, иначе беше един разкекерчен като жабче – много сладурско. И аз се чудех колко време мога да седят така и трябва ли.
Това е част от гимнастиката за бебета и се почва от 1,5 месеца. На нас педи ни каза да почваме сериозно упражненията, както са описани в Бг мама. Така че слагай си го по корем вече по малко, че да си тренира главичката.

Момичета, доста мляко давате вие. Аз когато оставям на Преслав са около 90 гр. и той не винаги ги изяжда.... Дали пък не му е малко  newsm78
Ще пробвам да оставя повече, пък да видим какво ще изяде.
Тайс, гледам че е на 30 дни, така, че е нормално по 90-100 гр. да изяжда. От началото на втория месец по 110-120 мл. ако го храниш 6 пъти и 100 гр. ако се храни по 7 пъти. На нас така ни обясниха. Но всяко дете си е индивидуално. Може един път да иска повече, а друг път по-малко.

# 170
  • Пловдив
Хайде и аз с ранобудните тази сутрин.............
Еспа-благодаря за кафенцето и закуската!
Хи-хи и моето гардже ръмжи........даже и в момента ръмжи  Laughing
Браво на Натали за албумчето.......после и ние ще се изтипосаме в него..........
Дани-завиждам ти за разходката!Нашата принцеса няма кой да я гледа/освен ние с баща и/ и май ще изляза от нас чак през април......като гледам как пак заваля сняг......... Confused
За количеството храна-нашата е лакомия голяма.........днес сме вече на 1 месец,но от 2-3 дни яде по 110-120 мл.А и да кажа,че за изминалото денонощие сме яли 8 пъти  #Crazy  Ами като е гладна какво да правя.......не признава не вода,не биберон-залъгалка.......иска манджа hahaha
Приятен ден от мен...с малко плач и много усмивки! smile3525

# 171
 Честити месечинки на празнуващите бебоци Heart EyesДобро утро мамчета!Еспа,мерсаж за кафето и закуската!
Тайс Марио папка от 120 до 150мл. разтвор,но всеки път е различно де като  прескача и едното нощно хранене сигурно от месец вече,е това в 0:00 ама няма нищо важното че си спинка
Колкото до галените имена на Марио му казваме пъпеш дунди,дундьо,шишо,гъзльо,малчо,бузко,мишко,слънчо и пр. Вече се заиграва сам, заглежда се,следи ни,говори,гучи и раздава усмивки
Натали добра идея за албумчето,само че скоро си преинсталирахме компа и ми прави проблем програмата за прехвърляне на снимки не ще да се инсталира, та когато мога ще кача
За лохите-зацапваше ми  малко след 40 ден след това ми се появи течение за няколко дни и после  ми дойде,вървя ми към 4дни първите 3  много, за пюрви път толкова много откакто се помня,но за сметка на това нямах менстуални болки,и сега съм със слабо течение,но утре ще ходя на гинеколог да видим какво е положението[/left.Хайде лек ден и нацункайте бебоците Heart Eyes

Последна редакция: нд, 22 фев 2009, 09:14 от desisladka

# 172
Добро утро.
Благодаря за кафето /аз пия вече/.
Честити месечинки на Цветомира, Гери и Борис!

Снощи у нас беше рев рев. Не знам какво е това чудо  Sad. За да не плаче непрекъснато, вися на гърдите ми от 19.30 до 23.00  Shocked. Накрая изобщо не асимилирах какво става. Даже взех да си мисля, че Марти мрънка повече, отколкото е нужно - глезльо. Мъжете хич не търпят нещо да ги боли. Като знам аз колко висок праг на болка имам, той пък хич значи...А за ръмженето - ръмжи даже и на сън.
Много ви завиждам за разходките. Аз няма на кого да го оставя, пък даже и храна няма замразена ако реша. Вчера все пак излязох за половин час до пазара.

Чудесна идея за снимките, ще гледам да пусна някоя.

# 173
Снощи у нас беше рев рев. Не знам какво е това чудо  Sad. За да не плаче непрекъснато, вися на гърдите ми от 19.30 до 23.00  Shocked.
И моят глезльо така. Само че от 21 до 00 ч. Вече се научих и да ям докато ми виси на гърдите  Joy hahaha. Че то иначе гладна ще си остана. Слагам го на една по дебела възглавница и леко надвесена над него и... така  Laughing

# 174
Забравих да ви питам потят ли се вашите бебоци? Че моят е вечно вир вода, особено като се разреве. А пък иначе уж не е навлечен много.

# 175
Честита втора месечинка на Цветомира и първа на Гергана и Борис
Снощи у нас беше рев рев. Не знам какво е това чудо  Sad. За да не плаче непрекъснато, вися на гърдите ми от 19.30 до 23.00  Shocked. Накрая изобщо не асимилирах какво става. Даже взех да си мисля, че Марти мрънка повече, отколкото е нужно - глезльо. Мъжете хич не търпят нещо да ги боли. Като знам аз колко висок праг на болка имам, той пък хич значи...
Аааа това ми е много познато. Лошото е като продължи и през ноща, тогава към 4 сутринта директно съм откачила и вдигам баща му. Страх ме е да не заспя като го разнасям и да не го изпусна. Добре, че чак такива екцесии с нощни ревове стават само 2- 3 пъти седмично само и предпочита да реве през деня
И моят глезльо така. Само че от 21 до 00 ч. Вече се научих и да ям докато ми виси на гърдите  Joy hahaha. Че то иначе гладна ще си остана. Слагам го на една по дебела възглавница и леко надвесена над него и... така  Laughing
Ха ха това е ценно ноу хау – веднага ще го приложа, че се разнасяме от сутринта и вече глад ме гони

За излизането и ние няма на кой да го оставим, за това от време на време събото- неделно го оставям на мъжът ми и излизам за малко на фризьор или за кафе с приятелка. С нетърпение чакам да се пооправи времето, за да може да се излиза семейно

Сладурчеста мерси за инфото за гимнастиката – сега ще прочета какво се прави и почваме фитнеса.

# 176
Здравейте мами
Ние снощи бяхме на гости с Деничка и да си я похваля куклата, гласът й не се чу през цялото време.Беше много послушна, лежеше си в коша за колата при нас до масата, махаше с ръчички и се смееше.Много добре ми се отрази това гости - малко разнообразие, хапване, пийване, мохабет.
Днес се усещам, че ме хваща някаква хрема и ще видя с какво ще я пресека още отначало.
Нещо ме боли главата и се чудя дали мога да пия един аналгин, ще се отрази ли на кърмата newsm78 newsm78 newsm78
Аз на мойта бебка й викам шушка,мечо,жабче, зайче и малко котенце (таткото е голямото коте Laughing)

# 177

Нещо ме боли главата и се чудя дали мога да пия един аналгин, ще се отрази ли на кърмата newsm78 newsm78 newsm78
А
Аз знам, че е позволено само парацетамол и това пия, когато ме боли главата.

# 178
  • София
Здравейте мами от януарския форум, леле колко теми сте изписали с Родени 2009.
Аз нямам време за писане много с две деца вкъщи, но сега успях поне да вляза-
ПИТАНЕ: Мами родили в Шейново имате ли стафилококова инфекция.
Ивет е цялата на малки пъпки даже с връх а някой хващат жълта коричка, сега отивам за крем антибиотик да видим дали ще изчезнат и три дни не трябва да се къпем, че се разнасяла из цялото тяло.
Иначе си растем изписаха ни 2780 сега сме вече 4 кила, на кърма и Фризовом сме щото ни изписаха с хабитуално повръщане ама вече не повръща така както в началото.
Приятни мигове с малките бебоци сега са само за гушкане и целувки.

# 179
Здравей Таника,
Радвам се, че сте добре и растете. Аз родих в Шейново, даже на същата дата с теб, забравих да ти пратя телефона ми иначе със сигурност щяхме да се видим там.
Мисля, че Сами няма стафилококова инфекция, или поне никой до сега не ни е казал, че имаме и аз не съм забелязала признаци. И той имаше обрив с бели връхчета по личицето и вратлето, но отмина сега са само като червени грапавинки, но и те взеха да изчезват. С малчо бяхме на АБ-пеницилин в болницата, така че може би това ни е предпазило. Какви са признаците на стафилококовата инфекция освен обрива? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт