Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за бельото за бременни?
Какви са препоръките за справяне с гаденето и повръщането по време на бременност?
Какви са мненията за умората и стреса по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за бельото за бременни?
-
Какви са препоръките за справяне с гаденето и повръщането по време на бременност?
-
Какви са мненията за умората и стреса по време на бременност?
Форумът отразява общото чувство на умора и стрес по време на бременност. Много хора споделят, че се чувстват изтощени в края на работния ден и имат нужда от почивка. Някои се справят с умората, като се раздвижват повече, докато други намират облекчение след по-дълъг сън. Важно е да отделяте време за почивка и да се грижите за себе си.
-
Какви са мненията за избора на име за бебето?
-
Какви са симптомите на умората по време на бременност?
Оххх, в момента нииищо не ми се учи
Но браво на тебе!
. По принцип отвращението от водата ми е показател, че имам повишена телесна температура.
( да ме извинят, ако има такива).
За първи път чувам такова нещо! А вие?

И аз мисля да си поупражня немския като изляза в болнични. Но сама, на мен ми се отдават езиците, проблемът ми е, че много ме мързи да зубря думи. Току си примъквам речниците и граматиките от родния ми град и след няколко месеца си ги прибирам обратно, че почват да ми пречат. Но пък на мъжа ми брат му каза, че ще ми даде неговите учебници ако искам, така че проблемът ми е решен.
Валката, много сладко коремче. Ще бацна и аз моето само да се сетя. Снимах го завчера, да видите какво е голямо 
На 14-ти чак ще мога дапитам, дано няма проблеми
Иначе има голям бум. Почти на всичките ми познати децата ги изкарах - говорим за различни райони на София и провинцията
Хем полезно, хем ще имаш време само за себе си. Успех!