Септември '09 - 8

• 12 052
  • 292
  •   1
Отговори
# 225
  • Испания и Стара Загора
Момичета,аз пък от няколко дни съм на тема бутер-банички и картофено пюре.Само това мога да ям.Нито месо,нито сладко ми се яде. newsm78
Тази седмица ще разгледам магазините за някое панталонче за лятото,че сега нали е сезона на намаленията и мога да си купя нещо по-евтино.
За осоляването-аз никога не съм го правила,но мойта приятелка,с която заедно си гледаме децата,редовоно го правеше.И днес даже ме попита дали бебето ще го осолявам.Казах й ,че това глупости и е вредно.Но тя си решава.Само един път сложих сол във водата,Алекс беше болен и му накиснах само краката в нея. Rolling Eyes
Момичета,а за колики ползвали ли сте Инфакол и има ли ефект от него?И къде може да се намери?На Алекс съм давала само Саб-симплекс и съм много доволна.Аз още от сега се приготвям за всичко. ooooh!
Аз отивам да со почина малко.После пак ще пиша.

# 226
  • Габрово
Днес направо ми иде  #2gunfire
Малката допреди малко повръща(само секрети де, защото не може да се изхрачи) и аз да си подложа шепите да не оцапа дивана и от гледката и от допира на сещате се кое и аз след нея Sick
Точно сега имам болезнена нужда някой да дойде да ми помогне, но милото баш днес е на път, иначе се отзовава винаги, понеже сам си е шеф и няма проблем с излизането. Кандидат свекито ми е неудобно да я викам след като това не е нейно внуче, но пък с другото ще я юркам яко  Mr. Green
Направо се чувствам безсилна понякога  Tired
Сега ми се приядоха пък соленки на мен и ще се меси и днес явно  Wink
А дънките на снимката верно са от продавалника, нона снимка не изглеждат толкова добре, докато иначе са много хубави и направо новички.

Анита, аз в Испания ползвах за коликите едно от рода на чайче май беше, кафяво на цвят мисля и се казваше Colimil и действаха добре.
А дрехи за бременни виж Киаби, там е по-евтинко, а и щом има намаления.

Последна редакция: вт, 24 фев 2009, 14:36 от valkata78

# 227
Здравейте момичета! Аз днес минах на ранна ФМ, до колкото разбрах апарата, на който ме гледаха е 3D но бебо се криеше през цялото време и по някое време влезе в употреба и 2D  Mr. Green Лекарката каза, че такова чудо не и се е случвало до сега, натиска ми корема в продължение на 15 мин. и чакахме да се обърне на някъде, накрая успя да измери поне необходимото. Имаме си една снимка с разперена ръка, много е смешно  Laughing
Гледам, че взехте да си говорите за ядене, мен пък не ме съблазнява нищо, чак се чудя сама а себе си, не мога да разбира какво ми се яде, а като си купя нещо ми се вижда много гадно и така остава.
Валка питката е невероятна!

# 228
tsveta, благодаря за линка.  Hug Сега ще ги разгледам и дано си харесах нещичко.

mim4eto007, направо ми я прати на личния, ще ти бъда много благодарна.   bouquet

Валката, много неприятно. Дано мъжът ти все пак успее да се прибере по-рано и да поеме грижите за малката.

anita29, ами аз също съм ползвала само Сабс Симплекс и бях доволна от тях. Сега ще видим живот и здраве какво ще изписват лекарите за коликите.

# 229
Здравейте и от мен   bouquet Аз днес си правих БХС и се поуспокоих след ултразвука, че неделя ми беше сватбата и доста танци и веселби имаше Simple Smile Ама всичко е наред. То и докторите така казаха- колкото се може повече положителни емоции. А нямаше как булката да не танцува Simple Smile Надявам се, че няма да ми взимат повече кръв, че това просто едва го издържам. Иначе вече определено ми личи в корема, а единствения проблем е, че ми се спи ужасно и постоянно. Хубав ден от мен и доскоро.

# 230
  • София; Дружбето
Като каза за взимане на кръв. Преди ме беше ужасно страх да ми взимат кръв, не ми се беше случвало да давам венозно и първия път като ми пуснаха изследванията влязох в лабораторията една бяла, ни вижа, ни умряла. Оказа се, че не е кой знае какво, а и не боли толкова Laughing Свикнах така да се каже да ме бодат и след раждането даже ми беше странно, че не ми се налага да ходя на изследвания
discover, честито. Пожелавам ви дълъг и щастлив съвместен живот и много дечица да ви радват Hug

# 231
Анита аз за коликите използвах,чая против колики на Милупа-СТРАШНО СЪМ ДОВОЛНА от него.Синът ми го пиеше още от раждането и не е имал нито една колика.
Интересното около този чаи беше,че една приятелка много ми го похвали-тя живее в Гърция и от там го беше купувала за нейното дете,за да ми го донесе аз чаках цели 7 месеца,докато се прибере от Гърция.Смешното беше,че после разбрах,че този чаи го има и в БГ.

Discover-честито!!!

# 232
discover, а снимките къде са?!?!
Не може така - имаше сватба, ама няма да ме видите  Naughty
Бързо да се поправяш!

# 233
discover честито и от мен!   bouquet
Дълъг и щастлив семеен живот!

Чакаме снимки с огромно нетърпение!  newsm53

Добре дошли на новите бъдещи мами!

Накой има ли инфо какво става с Таня Цвете? Нещо се загуби  Sad
По въпросът с коремите ще се включа по нататък - още си е като преди, никакъв.

# 234
discover честито и от мен с пожелание за щастлив семеен живот и на есен да си видите плода на вашата любов  bouquet
maria.cvete. добре дошла Hug
kiαrrα успех с курсовете Grinning
Момичета имам едно питане тъй като днес се събудих с мисълта за ранна ФМ.Та въпросът ми е;
след като утре съм  на ранна БХС има ли нужда да ходя на ранна ФМ?

# 235
  • София
^MIA^ , понеже помня, че ходим на едно и също място и при една и съща лекарка, мога ли да попитам кой ти прави ФМ? Аз като бях при нея преди 2 седмици само ме гледа на ехографа заради БХС, защото ме изпрати веднага след това. После ходих да й занеса резултатите, нея, естествено с моя късмет точно този ден я нямаше, а акушерката ми каза да отида след 1 месец newsm78 Та май ще ме пропуснат мен с ФМ, за съжаление. Ама аз си знаех, че така ще стане де, та поне за втората се записах вече при Марков.

# 236
discover, честита сватба:) Пожелавам ти много щастие, любов, хармония и разбирателство:)
Чакаме и снимков материал:)

# 237
  • София; Дружбето
Аз си записах час при Марков нза фетлана за 7-ми май Crazy Ще съм някъде 19-20гс и се надявам и пола да види, защото миналият път ми каза още в четвъртия месец, а в Шейново не можеха да видят до последно Crossing Arms
maliby ранната фетлана я правят ако има лоши резултати от БХС или наследственост. Но само тогфава може да се види прословутата гънка, така че всеки си преценява. Аз миналият път ходих само на втората и сега мисля така. Откзах се от ФМ в Шейново, защото не прочетох добри отзиви в нета, а Марков е страшно готин лекар Mr. Green

# 238
Благодаря за прекраснитре пожелания и нека ви се връща стократно, снимки с удоволствие ще кача, ама не знам как да си създам албум, нали ми трябва някаква парола...аз съм малко скарана с форумите  Rolling Eyes Ако някой знае нека ми пише Simple Smile

# 239
Момичета, здравейте, днес ходих при генеколога си, защото ме викат на три седмици, и тъкмо му се хваля, че се чувствам супер и той ми се скара да не го казвам, че да не чуе дявола и тъкмо ме гледа с видеозона и не видя сърдечна дейност. Много се притесних и ми погледна и с вагиналния видеозон. Видя сърдечна дейност но за секунди, после пак изчезна, вика ме пак на 06 март. Много съм притеснена, каза ми че бебето е по малко отколкото трябва да е в тия седмици Cry, оф цял следобед плача, много се разстроих, защото не получих и нужната подкрепа от любимия. Съжелявам, че точно с вас споделям, но наистина ми е много тежко, толкова много плаках, че чак разстроих и дъщеря си, и тя ми вика "Мамо не плачи, мамо мей", на някой случвало ли му се е така да му кажат, една приятелка каза , че просто докторът може да не го е видял хубаво. Cry. Утре мисля да отида при една гениколожка, която е много добра на видеозон. Стискайте палци!
Приятен ден!

Общи условия

Активация на акаунт