Септември '09 - 8

• 12 058
  • 292
  •   1
Отговори
# 240
discover честито и от мен!  newsm51
Дълъг и щастлив семеен живот!
По повод на изследванията на мен не са ми правили още, ходих само за токсоплазмоза, защото майка ми е носител. Слава Богу  Praynig резултата е ок.
Валката питката ти наистина е страхотна и аз съм в групата на нищо не можещите в кухнята и още повече ти се възхищавам. А коремчето е страхотно!!!  Hug Искам и аз, но още почти нямам видима разлика, ходя си с разкопчани панталони и както казах имам 10 см разлика в мерките преди- сега но видимо изглежда така сякаш съм преяла стабилно, което пък не е чак толкова далече от истината, защото съм непрекъснато гладна и съответно ям... Mr. Green
Момичета видяхте ли тази новина:
http://news.v2.bgnes.com/view/714979
Направо щях да припадна... #Crazy

# 241
Момичета, здравейте, днес ходих при генеколога си, защото ме викат на три седмици, и тъкмо му се хваля, че се чувствам супер и той ми се скара да не го казвам, че да не чуе дявола и тъкмо ме гледа с видеозона и не видя сърдечна дейност. Много се притесних и ми погледна и с вагиналния видеозон. Видя сърдечна дейност но за секунди, после пак изчезна, вика ме пак на 06 март. Много съм притеснена, каза ми че бебето е по малко отколкото трябва да е в тия седмици Cry, оф цял следобед плача, много се разстроих, защото не получих и нужната подкрепа от любимия. Съжелявам, че точно с вас споделям, но наистина ми е много тежко, толкова много плаках, че чак разстроих и дъщеря си, и тя ми вика "Мамо не плачи, мамо мей", на някой случвало ли му се е така да му кажат, една приятелка каза , че просто докторът може да не го е видял хубаво. Cry. Утре мисля да отида при една гениколожка, която е много добра на видеозон. Стискайте палци!
Приятен ден!

Здравейте и от мен! Малко се позагубих напоследък, но такъв мързел ме е налегнал и постоянно ми е криво, започвам да се притеснявам. Sad Най-малкото нещо може да ме изнерви до такава степен, че направо ми се плаче. Дано това е от хормоните и скоро да минава, че не знам.
 toni84, не се отчайвай, отиди задължително и при друг лекар. Ако е грешка на доктора, нямам думи просто как може да има подобни некадърници, пази Боже. Братовчедка ми миналата година в началото на бременноста си ходи при една гинеколожка, която от некадърност едва не причини загуба на бебето, а не защото му имаше нещо. Братовчедка ми така се беше притеснила, казали и че е кухо яйце, а се оказа че госпожа докторката просто е една от многото небъдници и аз сега се радвам на прекрасна племенничка. Затова мила, стискам палци всичко да е наред, поуспокой се макар че е лесно да се каже,а всъщност...  Hug Hug Успех

# 242
OO,  ама стига с тези лоши неща, веднага потърси второ мнение (както си решила всъщност) и се опитай да се успокоиш, че виж как и малкото хлапе психясваш.
А пък точно тука ти е мястото да споделиш какво те притеснява, нали затова сме тука, да си споделяме и радостите и тревогите.  Hug   bouquet
Айде по-спокойно и стискам палци за утрешния преглед.

# 243
  • София
Тони не се психясвай мила, а наистина потърси друго мнение Naughty! Какво значи има сърдечен ритъм за малко, а после няма?? Струва ми се, че или доктора не е от най-добрите или апарата! Чакаме те утре с инфо!
discover честито и айде малко снимки. Какво е това хвалене без снимков материал, а Crossing Arms?!
Валката дано са по-малко тези моменти, когато се чудиш кой да ти помогне. Момичета, вие които сте с малки дечица - направо ви се възхищавам!
Катя точно това не трябваше да го виждам. Ужас!
Аз утре съм а ФМ. Оказа се , че вместо на 1 преглед, ще ходя на 2! Сутринта при Марков, вечерта при Димитрова #Crazy
Стискайте палци

# 244
Тони, потърси и друго мнение, не се тревожи предварително!  Hug
discover, честито, дълъг семеен живот!   bouquet Давай фотоси Simple Smile
bubara, успех утре!  Peace

# 245
discover, честито и от мен.  Laughing Пожелавам ти щастлив семеен живот и едно прекрасно бебче през септември. Аз също съм нетърпелива да видя снимки. Влез например в snimka.bg и се регистрирай. След това влизаш с паролата си и създаваш албумче, много е лесно и няма как да не се справиш. После само пусни линк към снимките, за да ги видим.

toni84 , моля се този доктор да е сбъркал, много се моля.  Praynig Отиди при другата гинеколожка и стискам палци тя да те зарадва с добри новини. И разбира се, че тук е мястото да споделиш, ние всички сме тук за това.  Hug Ще чакаме новини, Дай боже да са добри!

Аз също незнам дали ще ходя на ранната ФМ, чакам да дойде утрешния ми преглед и ще попитам док. В крайна сметка й имам доверие и ще отида там, където ме прати. Уффф и на мен ми е едно такова притеснено за утре, все се чудя дали всичко е наред, направо ще откача. Дано вечерта се включа с добри новини.

bubara, успех и на теб миличка. Стискам ти палци.

# 246
  • София; Дружбето
Тони, задължително потърси второ мнение. Дано е сбъркала и другият лекар те зарадва Hug
Моята щерка пак е сополива и кашля, вече ми писна Sick

# 247
При нас е същата работа-преди 2 седмици беше с ангина, сега пак гърло-3-ти ден е с над 39т и не ще да подейства тоя АБ. Толкова е кекав-2 дни на ясла ходи и лепна бацилите веднага  Tired

# 248
  • София; Дружбето
При нас е същата работа-преди 2 седмици беше с ангина, сега пак гърло-3-ти ден е с над 39т и не ще да подейства тоя АБ. Толкова е кекав-2 дни на ясла ходи и лепна бацилите веднага  Tired
Бе не са кекави, ми хората си водят болните деца там Crossing Arms

# 249
уфффф, май- пак се изказах неподготвена!
Катя точно това не трябваше да го виждам. Ужас!
Bubara съжалявам, ако съм предизвикала лоши мисли, просто толкова ме впечатли тази новина, че не можах да повярвам и реших да я споделя, лошото е че чак след твоята реакция се зачудих дали това е най-правилното място... Blush
Тони, мила стискам палци другата лекарка утре да те зарадва. Очаквам добри новини с нетърпение!  Praynig

# 250
Уффф и на мен ми е едно такова притеснено за утре, все се чудя дали всичко е наред, направо ще откача. Дано вечерта се включа с добри новини.
И аз в момента точно това си мислех(четеш ми мислите). Ще си стискаме палци взаимно  Wink(на всички които им предстои консултация,БХС и ФМ)
toni84 ще стискам палци и за теб Praynig
Дано утре се завърна и аз с добри новини Praynig
А между другото резултатите от БХС за колко време излизат?
tsveta благодаря ти.Мислех за ранната ФМ,защото ако недай си боже има проблем на време да се справим с него,а в 21 седмица(когато аз съм се записала за ФМ)май ще е късно за това,но ще разчитам на резултатите от БХС-дано те да са добри,че иначе свободни часове за ФМ при Марков вече няма за ранната ФМ Rolling Eyes

# 251
Здравейте, момичета!
Отдавна не съм писала, дори не всичко, което сте изписали успях да прочета. Включвам се рядко, защото неразположенията още ме държат. Повръщането е постоянно и не издържам вече. Отвратила съм се от всякаква храна и не ми се яде нищо. Мирише ми постоянно на гадно и се чувствам толкова отпаднала, че съм на легло. Стремя се единствено да пия течности, за да не се обезводня. Странно ми е, защото съм вече 10 г.с. и това продължава повече от месец. При вас кога ви мина гаденето?!  Sad

# 252
  • София; Дружбето
Тринити, съчувствам ти. Мен ме държа 2 седмици и щях да полудея, даже не очаквах, че ще спре толкова рано. Миналият път ми се гадеже до средата на третия месец.
Ще стискам палци за всики, които са на преглед утре и само хубави новини се надявам да прочета Hug

# 253
maliby, извинявай че те пропуснах!  Embarassed Значи и теб те тормозят подобни мисли... И на теб стискам палци за утре, дано и резултатите са добри и не се налага да правиш нищо допълнително. Аз като правих БХС преди четири години в МД, резултатите излязоха след седмица. Щях да полудея докато чаках резултата. Дано сега излизат по-бързо.

TRINITI ужасно е положението ти. Нищо ли не ти помага? Нали Деган се пиеше в такива случаи или при теб не действа? Според мен док трябва да ти обърне повече внимание, защото продължителното повръщане може да стане опасно. Дано се оправиш бързо.  Praynig

# 254
тони, според мене апарата на твоя лекар нещо не е в час. Не мисля, че е нормално да вижда сърдечна дейност за малко и после да изчезва. Момичетата правилно са те посъветвали да отидеш при друг лекар и да потърсиш второ мнение. Дано всичко при теб да се развие по най- добрия начин и бебчето да е живо и здраво.  Praynig
Понякога има такива ужасни лекари, които с грешките си могат да повлияят и да променят живота на много хора.
Ще ви разкажа за един случай с мой колега:  Жена му отива на преглед, защото имала проблеми с цикъла. Онзи лекар я преглежда и й казва, че имала някакво възпаление и и изписал антибиотици. През това време тя си пиела хапчетата, пушела, ходила по дискотеки, имала нещо подобно на кървене всеки месец около датата на цикъла й. След месец отишла пак на тоя доктор и той и казал, че все още има възпаление и да продължава с антибиотиците. Момичето обаче решило да отиде на друг лекар и знаете ли какво се оказало... че е бременна в 4-ти месец... а оня пазвантин я е дрогирал с лекарства. Лекарката, която е установила бременността като е разбрала какво е пила и са и направили всички изследвания и се оказва, че бебето е живо и здраво. Споделила им е също, че в нейната лекарска практика за пръв път среща такъв случай и че е цяло чудо, че бебето е оцеляло. Колегата щеше да пребие оня некадърник.. но му мина.. В момента се радват на прекрасна дъщеря, здрава и хубава.
Така, че Тони.. горе главата... Бебчето ти е добре...

Тринити, и аз си мислех, че гаденето ми се е разминало, но уви.. от няколко дена пак ми се гади зверски.. Даже одеве като ходих да пазарувам в Била-та и като минах покрай щанда с месото, щях да повърна. Ужас...
Ще стискаме зъби... и тези периоди на неразположение ще отминат. Важно е бебчетата ни да са живи и здрави и да се развиват добре.

Общи условия

Активация на акаунт