!!!Не съм забравила молбата ти! През уикенда ще го направя!!!
Адко е сладкиш и половина
! Вярвам, че и новото бебче ще бъде не по-малко чаровно от готиния си батко!!!Люска, аз не съм го гледала "Четецът" все още, но от отзиви май си заслужава! Но бил тежък и сериозен, да знаеш!
Брейви, чудесно е, че сте здравички
!Пебси, Тони е 83см. (поне така го меря на Жирафчето-сантиметър вкъщи). Другата седмица ще сме на ДК и ще дам точни мерки!
Мики, избрахте ли ДГ? Ще бъдем ли "съученици"?
Краси, и ние теб
!!!Елси, доста е пострадала Станимирка
!Ама няма начин, така растат!
Тони е с чисто нова цицина на челото от днес, посрещна отблизо теракота и рева зверски. Утре татито ни си идва и ще го завари в пълния му "блясък"
!А Оскарите за мен отдавна вече не са критерий за хубаво кино, а напротив!
Но пък е хубаво да си "сверяваме часовника", доколко са деградирали в естетиката и вкуса си тия американци
!За работата - и на мен хич не ми се почваше, да не говорим, че по стечение на обстоятелствата трябваше и да си сменя работното място, та съвсем не ми се захващаше. Исках да си гледам Тони, колкото се може по-дълго. Но пък като се почне, човек се зарежда положително и от това. Срещаш се с хора, вършиш различни неща от смяна на памперси, разходки и домакинска работа. И като цяло си мисля, че се отразява благотворно
!Пожелавам на всички вас, които планирате връщане на работа,да се адаптирате така, както ние двамата с Тони - без ревове, без драми, без стрес и за двете страни
!

Хубаво ще е да отрасне с нея!
Май,май,както се очертава и ние ще даваме Лизи есента!Тук има една частна и една държавна ясла.За втората май сме закъснели,но аз не бих я дала в нея!Адски много майки се оплакват...Ще видим за частната.Тя е 300лв.,на фона на онези 800-900 ,дето Хекси спомена,ми се струва напълно нормално! 

Седя доста време и след 1 час се изпишка в него!
Обаче после след 20 минути-в гащите!
Аз мислех след 30-тина минути да я сложа пак,ама баща й ходи да пие вода и явно за това,а и сок беше пила доста...Абе както и да е!Ще продължаваме! 

А като отида да взема гъбата да подсуша тя ляга на земята и почва да ближе водата от пода
Сега пак върнах магическата чаша в употреба
! ГонИ ги до дупка, че аман от тях, ако са те ощетили с пари
!
! Но всеки си знае чергата!