СЕПТЕМВРИйските деца полудяват в снега!

• 15 708
  • 293
  •   1
Отговори
# 195
  • София
*clara*, цункиииииииии   Hug Hug Hug Hug Hug !!!
Не съм забравила молбата ти! През уикенда ще го направя!!!
Адко е сладкиш и половина  Heart Eyes ! Вярвам, че и новото бебче ще бъде не по-малко чаровно от готиния си батко!!!

Люска, аз не съм го гледала "Четецът" все още, но от отзиви май си заслужава! Но бил тежък и сериозен, да знаеш!

Брейви, чудесно е, че сте здравички  Hug !

Пебси, Тони е 83см. (поне така го меря на Жирафчето-сантиметър вкъщи). Другата седмица ще сме на ДК и ще дам точни мерки!

Мики, избрахте ли ДГ? Ще бъдем ли "съученици"?

Краси, и ние теб  Hug  bouquet Hug  bouquet   Flowers Rose lovekiss  Flowers Rose!!!

Елси, доста е пострадала Станимирка  Confused ! Представям си на теб пък какво ти е било  Sad !
Ама няма начин, така растат!
Тони е с чисто нова цицина на челото от днес, посрещна отблизо теракота и рева зверски. Утре татито ни си идва и ще го завари в пълния му "блясък"  ooooh!!
А Оскарите за мен отдавна вече не са критерий за хубаво кино, а напротив!
Но пък е хубаво да си "сверяваме часовника", доколко са деградирали в естетиката и вкуса си тия американци  hahaha !

За работата - и на мен хич не ми се почваше, да не говорим, че по стечение на обстоятелствата трябваше и да си сменя работното място, та съвсем не ми се захващаше. Исках да си гледам Тони, колкото се може по-дълго. Но пък като се почне, човек се зарежда положително и от това. Срещаш се с хора, вършиш различни неща от смяна на памперси, разходки и домакинска работа. И като цяло си мисля, че се отразява благотворно  Peace !
Пожелавам на всички вас, които планирате връщане на работа,да се адаптирате така, както ние двамата с Тони - без ревове, без драми, без стрес и за двете страни  Hug !

# 196
*Clara* Hug Hug Hug,липсваше ни мацка:)))Много е сладък бати Ади:)))

Калимей,дано пожеланията ти за лека адаптация се сбъднат при всички мами,пък кой,кога най-добре всеки сам ще реши.Честно казано и на мен лятото ми се ще да съм свободна,ама... ще го преживеем някак.

# 197
Клара-ама Ади ти е одрал кожата и много добре изглеждаш Hug

На мен ми хареса Вики..самия сюжет по-скоро,подразни ме тъпия край и тъпата роля на Круз,но като цяло бива.Иначе аз гледам много страхотии и сериали-Герои,Бягство от затвора,Свръхестествено,Клюкарката,Fringe,Lost.

# 198
Много сладки това Адито и Дреболина на Елсе, малко е пострадала ама нищо минало й е  Laughing и Емчето на Аница сега видях колко е пораснала сладурката!

Краси виждам че е минало, ще ви стискам палци и вече да се оправя и да няма нужда от повече такива процедури  Hug

Пебси аз сега търся ясла но за от есента.

Поли много си права. После малко ми стана гузно че ми се обади да ми каже че въобще не били слагали памперс до следобедния сън ама аз това не го виждам а е факт че тая седмица и сутрин не пишкаме в гърне вече.

Много ви благодарим с Валито за милите думи и ние ви гушкаме  Hug

Мики според мене "не"-то е по важно  Mr. Green така че добре се е научило детето. И Мимо също  Laughing

Люска завиждам ви за гърнето, браво на него. Моят вика "ока" но не си казва като му се ака и или след, ами само си го упражнява като произношение  Mr. Green

А моят днес ме уби - къде го е видял това не знам - един тиган сложил на стола и с ръка два пъти чуква вътре и после пъха пръсти в устата и ги смуче  Rolling Eyes

КалиМей и Елзе мерси за инфото и линка, дано не съм го изпуснала... а не съм .

Ох то и аз ви изпуснах края, абсурд да прочета всичко, но после надявам се да имам време. И няколко ЧРД-та изпуснах   bouquet

Лека нощ  Heart Eyes

# 199
  • София
Добро утро!
Ето нещо весело, което да ви подсети колко е важно кафето сутрин  Laughing :
http://www.youtube.com/watch?v=3PiQiuA-WbI

А ето го и самото кафе:

Хубав и много слънчев ден на всички   bouquet Hug !

# 200
  • морето и сините вълни :)
Добро утроооо

Бебе,нИможаХ да та позная.Викам  си "ха ново мамче имаме"а то нащо бебе било Hug

Да се появяваш по честичко ейййй,не ни забравяй bowuu
Гледам напредваш с бременноста  bouquet  bouquetБравос , за което  bouquet

Ади е пораснал адски много,голям хубавец,пу,пу  bouquet  bouquet

Кали Мей,с това видео ме разби,отначало си викам-какво пък му е толкова смешното да си рине колата,обаче накрая се спуках от хил hahaha hahaha hahaha

Аз да ви кажа до сега за Детски  в Социалните не съм подавала и вчера мъжо минал през там и взел бележка с доходите ми  от мин.година до сега.И като гледам са ми наплющяли някакви суми от сорта на 700 лв и то когато получавах 90% от заплатата,а аз нямам такива постъпления   от НОИ.Отворих сайта на НОИ и започнах да сверявам какво са ми превежали и какви доходи  ами изкарали от социалните.Ами  имам две суми от по 650лв и 700лв който по никакъв начин не съвпадат с преводите ми.Как са ги изкарали тез много ми е интересно newsm78 newsm78

И от вчера смятам,сверявам и кво ли не-еми не и не.Несъвпадат по никакъв начин newsm78

Както и да е..
Пожелавам ви лек и слънчев ден bowuu

# 201
Добро утро и от нас! Hug

*clara*,и ние за това си я дадохме мацата!Но сега като малко се постопли времето ще я изкъпе майка ми,ще я обезпаразити и ще си я вземем.Като ходим при нея Лизи много й се радва и само я гони и вика Гус-да я гушка! Grinning Хубаво ще е да отрасне с нея! Heart Eyes

Мунка,успех с яслата! Praynig Май,май,както се очертава и ние ще даваме Лизи есента!Тук има една частна и една държавна ясла.За втората май сме закъснели,но аз не бих я дала в нея!Адски много майки се оплакват...Ще видим за частната.Тя е 300лв.,на фона на онези 800-900 ,дето Хекси спомена,ми се струва напълно нормално! Peace

Мейче,бях го гледала това-страхптно е! Joy

Ани,пиши им мейл на тия нещастници!Иначе по телефона... #Cussing out

Снощи да ви кажа за Лизи и гърнето! Mr. Green Към 19:30 се изака в пампа и викам-сега ще я оставя без,като я слагам на гърнето! Crazy Седя доста време и след 1 час се изпишка в него! Party Обаче после след 20 минути-в гащите! Tired Аз мислех след 30-тина минути да я сложа пак,ама баща й ходи да пие вода и явно за това,а и сок беше пила доста...Абе както и да е!Ще продължаваме! Peace

# 202
Ще видим за частната.Тя е 300лв.,на фона на онези 800-900 ,дето Хекси спомена,ми се струва напълно нормално! Peace

800 лв. за ясла ли бе  Shocked  Shocked Shocked че то аз нямам толкова заплата  hahaha

Ани, да не би да е някаква сума, която са ти платили наведнъж - за повече от 1 месец? Извади и разпечатка от дебитната карта и сверявай ...

# 203
Добро утро момичета. Моя хубостник вчера се събуди и заспа чак към 1. Сутринта обаче не знам кога е станал, ама аз чак към 10 бях адекватна и станах да се оправяме.
Сега ще го обличам и ще поизлезам малко щото иначе ще ме влуди днес.
Веси май се разминахме днес - дали ще сте в парка  Rolling Eyes.
Адриян на ясла няма да го пускам май. Аз сега си работя от вкъщи, а август месец майка ми трябва да се прибере, та тя ще си заеме професията детска учителка и ще наглежда дребния докато посвикнем.
Днес само глупости пиша май ще бягам вече да си проветря главата. Хубав ден и ви благодаря за топлото посрещане  Hug...

# 204
Благодаря за милите думи за дреболина   bouquet Днес сме добре и раните изглеждат добре  Sunglasses

Ето нещо весело, което да ви подсети колко е важно кафето сутрин  Laughing :
http://www.youtube.com/watch?v=3PiQiuA-WbI

hahaha Joy Joy Joy Ох, развеселих се  Laughing Благодаря Кали Мей   bouquet

*clara*, и аз си мислех, че има нова мама, а ти си под прикритие  Laughing Ади е сладур и половина! Пожелавам ти лека бременост!
Илиянче, браво на Криска. Ами щом разпилява половината сипвай и повечко Wink

Аз да се оплача от последната по магария на дребната. От вчера като се напие с вода изсипва остатъка на земята  smile3515 А като отида да взема гъбата да подсуша тя ляга на земята и почва да ближе водата от пода  smile3511 Сега пак върнах магическата чаша в употреба   smile3516

# 205
  • Асеновград
*clara*, Hug Hug Hug Hug Hug Hugдобре дошла отново  Hug Hug Ади е много пораснал,наистина  Hug

Елсе,много хубаво си описала какво прави сладурката.Много ми стана смешно  Laughing,макар,че сигурно на теб не ти е до смях,ама ...  Joy  Анито и тя ги прави подобни.. Днес бяхме на гости на една моя приятелка с малко бебе,ее казвам ви това моето ме изкара извън нерви...то не беше цирикане,мачкане с ръце на всичко,което бяха сложили на масата,плюене на всичко,което се сложи в устата,бъркане с лъжичата в сок,мляко ,кафе и т.н. в на всички чашите  ooooh! изсипа 2 чаши,счупи 1.Дръпнем ли я цирика и буди бебето,направо ви казвам откачиххх .Тръгнахме си набързо  Rolling Eyes
Пебс,браво на Лизи за гърнето  Hug както и на Мимо,и на всички,които имат успех.
Аз 4 поредни дни я държа по гащички,но на гърнето не иска по никакъв начин да седне,освен ако не е с дрехи.Като започне да ака идва и ми казва"ако",но не иска да я сложа на гърнето,свива се в ъгъла,и като е готова пак идва до мен и пак "ако" и ми сочи мястото,където й сменям памперса  newsm78 а като я питам къде пика и ака ми сочи гърнето  Crazy
Кали, Joy Joy Joy Joy и аз се развеселих  Hug
А за котките ,аз съм израснала с котка и ми беше мноооогооо хубаво,обичам ги тези животни  Heart Eyes

# 206
Здравейте Мами..  bouquet
Това е скъпата ми Емма

Роди се на 5.09.07 в 22.30 часа, 3.150кг 52см  Grinning
Първите ни зъбчета се появиха късно на 10 мес. но пък проходихме на 11 месеца и от тогава станахме горди пешеходци! Laughing

По принцип сме от Варна, но след 2 месеца се местим да живеем за постоянно в Норвегия..така че ще ни е много драго ако държим връзка с нейни наборчета!  bouquet

# 207
Добре дошла,Мама на Емма! Hug
На мен не ми се отварят снимките! Rolling Eyes
Надявам се да ти е добре тук и да пишеш често!  bouquet

# 208
  • София
Добре дошла, Мама на Емма  welcome Hug !!!
Надявам се, че ще ти хареса при нас и ще се включваш честичко!
Дъщеричката ти е бонбон и половина  Heart Eyes !
Кажи ми само на коя дата беше твоя термин, както и твоята зодия и рожденна дата (без годината) и ще направя профилче на първата ни страничка.

Ани, никаква милост за тия от НОИ  #2gunfire ! ГонИ ги до дупка, че аман от тях, ако са те ощетили с пари  Rage !

800-900лв за ясла ми се струва безумно  #Crazy ! Но всеки си знае чергата!
Пебс, дано ти хареса частната и да останете доволни с Лизи на есен  Hug !

Елси, извинявай, но много смешно ми стана от вашата водна случка  Joy ! На теб със сигурност не ти е било до смях, но само като си представя Станимирка как лочи водата от пода ... да се смея ли или да ти съчувствам  Laughing !
Прегръдки за вас  Hug !

Краси, ама голяма хитруша е Анито  Wink Hug !
За котките - моите родители имат котка и винаги е голяма радост за Тони, като го водя там. Само я преследва, вика "Бмааууу" и иска да я гали, но тя пък бърза - крие се от него, а той изобщо не я тормози. Хубаво е да порастват с животинка вкъщи децата!

# 209
  • гр.Варна
Добре дошла отново на *clara* bouquet  bouquet  bouquet
Ади много е порастнал и е станал още по-чаровен! Hug

Привет и на Мама на Еммаbouquet  bouquet  bouquet
Страхотни къдрички има твоята принцеса! Hug

Ех, Красиии, има и такива криви дни, в които  следурчетата ни не знаят какво искат. newsm78
Все пак не е постоянно явление и се издръжа веднъж. Ама пък са толкова сладички! Hug Hug Hug

Елсе, при нас картинката е нещо подобно-като се изпиша в гърнето, докато ми види гърба и е бръкнал вътре, а после доволно си облизва ръката. #Crazy  Наистина да се чудиш да плачеш ли или да се смееш. newsm78

Анитка, искай обяснения от НОИ, хич не ги жали!  #2gunfire  Пиши им на ел.поща и ще ти отговорят. Naughty
При мен нямаше разминаване в информацията.

Пебсче, не се отказвай! Бавно ,но славно ще свикне с гърнето Лизи. Hug

За котките-май само аз недолюбвам тези животинки. Embarassed Embarassed Embarassed Когато са мънички са ми много сладки, ама като порастнат-не съм им голям фен. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт